μηνιαίες_αστρολογικές_προβλέψεις_για_τον_Ιούνιο_2021_

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούνιο. Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούνιο.

Ο Ιούνιος είναι ο πρώτος μήνας του Καλοκαιριού. Αυτό σημαίνει ότι η πιο ωραία εποχή του χρόνου ξεκινάει και ανυπομονούμε για τις πρώτες μας καλοκαιρινές αποδράσεις. Μετά από έναν τόσο δύσκολο Χειμώνα έχουμε ανάγκη το Καλοκαίρι μας να είναι γεμάτο χαρά και ξεγνοιασιά.

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούνιο κυκλοφόρησαν. Στις σημερινές μας προβλέψεις θα μάθουμε αν ο Ιούνιος θα μας δείξει το καλό του πρόσωπο. Θα έχουμε κατακτήσεις; Πως θα πάνε τα πράγματα στην σχέση μας; Στην δουλειά μας θα γνωρίσουμε επιτυχία και τα οικονομικά μας θα βελτιωθούν; Διαβάστε παρακάτω: 

Κριός

Ο μήνας του Ιουνίου θα είναι ένας μήνας που θα πιστέψετε ότι όλα κυλούν πολύ αργά. Είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποιες ψυχολογικές μεταπτώσεις. Παρόλα αυτά ο Ιούνιος θα σας φέρει αλλαγές στην δουλειά σας και αυτές οι αλλαγές φαίνεται πως θα είναι ευχάριστες.

Ο μήνας του Ιουνίου ευνοεί πολύ την επικοινωνία και τις σχέσεις. Θα επικεντρωθείτε στους ανθρώπους της ζωής σας και θα έχετε μία μεγάλη όρεξη να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Αυτόν τον μήνα φαίνεται πως θα πάρετε κάποιες οριστικές αποφάσεις για την ζωή σου που θα την αλλάξουν προς το καλύτερο.

Δείτε ακόμα Δες τι ζώδιο είσαι σύμφωνα με το ωροσκόπιο των Μάγια

Όμως, ο Ιούνιος θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα για εσάς. Οπότε προσπαθήστε σε όλους τους τομείς να μην πιέσετε πολύ τον εαυτό σας και να μην ξεπεράσετε τα όριά σας, γιατί η ψυχολογία σας θα πέσει αρκετά.

Ταύρος

Ο Ερμής αυτόν τον μήνα είναι ανάδρομος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλα θα πάνε στραβά, απλά σχέδια που είχατε δε θα υλοποιηθούν τόσο γρήγορα όσο υπολογίζατε. Τα οικονομικά σας θα αντιμετωπίσουν κάποιες δυσκολίες. Αυτό όμως δε θα σας φέρει στα όριά σας και μετά τις 21 Ιουνίου τα πράγματα σε αυτόν τον τομέα θα βελτιωθούν.

Οι οικονομικές δυσκολίες θα σας κάνουν να επικεντρωθείτε περισσότερο στην οικογένεια. Προσέξτε διότι αν έχετε παιδιά είναι πολύ πιθανό να τα παραμελήσετε, διότι είστε πνιγμένος με τα οικονομικά σας άγχη. Γιατί μπορεί να επικεντρωθείτε στην οικογένεια αλλά δε θα το κάνετε με τον σωστό τρόπο.

Η οικογένειά σας αυτόν τον μήνα έχει ανάγκη από ψυχολογική στήριξη και αγάπη. Εσείς θα ενδιαφέρεστε περισσότερο για το αν τους λείπει κάτι και τι μπορείτε να κάνετε για να καλύψετε τις ανάγκες τους.

Δίδυμοι

Τον μήνα του Ιούνη φαίνεται πως σχέδια που είχατε στο μυαλό σας θα πάνε ένα βήμα πίσω λόγω του ανάδρομου Ερμή. Προσπαθήστε λοιπόν μέχρι τις 21 Ιουνίου να μην προχωρήσετε σε μεγάλες αγορές, πωλήσεις ή να ασχοληθείτε γενικότερα με ζητήματα κομβικής σημασίας για εσάς.

Τον Ιούνιο θα συμβούν αλλαγές στην ζωή σας όσων αφορά το επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον που θα αλλάξουν κατά πολύ τις σχέσεις που είχατε μέχρι τώρα με τους ανθρώπους που στελέχωναν αυτά τα δύο πεδία. Παρόλα αυτά, αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό.

Καρκίνος

Εξαιτίας της έκλειψης, θα ξεκινήσετε να βλέπετε διαφορετικά κάποιες καταστάσεις. Αποκαλύψεις θα έρθουν στο φως και αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε κάποιο άγχος. Η αλήθεια είναι πως τον Ιούνιο θα σκεφτείτε πιο σοβαρά την ζωή σας και θα παραδεχτείτε ότι μερικά πράγματα πρέπει να αλλάξουν.

Θα βάλετε τα οικονομικά σας σε μία σειρά και θα προσπαθήσετε να γίνεται πιο υπεύθυνος άνθρωπος. Παρόλα αυτά, εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή, οποιοδήποτε σχέδιο έχετε, σκεφτείτε διπλή και τριπλή φορά, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αναβληθεί.

Λέων

Η έκλειψη του Ήλιου θα σας επηρεάσει περισσότερο από τα υπόλοιπα ζώδια, διότι ο Ήλιος είναι ο πλανήτης σας. Αυτό σημαίνει ότι φιλικές και προσωπικές σχέσεις θα δοκιμαστούν και ο ανάδρομος Ερμής θα κάνει τον Ιούνιο για εσάς έναν πολύ γκαντέμικο μήνα.

Επίσης θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας. Ίσως να αναθεωρήσετε λάθος διατροφικές συνήθειες που είχατε μέχρι σήμερα ή κακές συνήθειες που βλάπτουν το σώμα. Το καλό νέο είναι ότι από τις 21 Ιουνίου και μετά, φαίνεται πως θα προσπαθήσετε να μπείτε σε πρόγραμμα και να βελτιώσετε την ζωή σας σε όλους τους τομείς.

Παρθένος

Τον μήνα του Ιουνίου οι σχέσεις σας στα επαγγελματικά σας θα αλλάξουν. Θα υπάρξουν εντάσεις με τους ανωτέρους και φαίνεται πως θα χρειαστεί να επιβληθείτε και να θέσετε κάποια όρια. Προσέξτε ιδιαίτερα πολύ τα οικονομικά σας αυτόν τον μήνα, και προσπαθήστε να κάνετε καλύτερη διαχείριση.

Όσων αφορά τον προσωπικό τομέα μία προσωπική σας σχέση είτε θα τερματίσει είτε θα περάσει μία μικρή κρίση. Προσπαθήστε λοιπόν να ακούσετε καλύτερα τις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων αυτόν τον μήνα αλλά και να μην παραμελήσετε τις δικές σας ανάγκες.

Ζυγός

Για τον μήνα του Ιουνίου τα επαγγελματικά σας θα είναι λίγο περίεργα. Από την μία θα γνωρίσετε την επιτυχία και θα βελτιώνεστε όλο και περισσότερο στην δουλειά σας. Από την άλλη οι οικονομικές δυσκολίες δε θα λείψουν.

Εκεί που πρέπει να δώσετε περισσότερη βάση όμως είναι στην υγεία σας. Είτε αφορά την σωματική είτε την ψυχική υγεία, φαίνεται πως τον Ιούνιο θα γίνει απαραίτητο να επισκεφθείτε έναν ειδικό και να βελτιώσετε προβλήματα υγείας, που μέχρι σήμερα παραμελούσατε.

Σκορπιός

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου το 40% των πλανητών θα είναι σε αναδρομή πορεία και τα πράγματα θα αρχίζουν λίγο να πηγαίνουν πιο αργά και θα χρειαστεί να είστε περισσότερο υπομονετικοί. Αν και ο μήνας αυτός είναι θετικός από πολλές απόψεις,  είναι ένα σημαντικό γεγονός η ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου.

Θα έχει ψυχολογικό αντίκτυπο και ίσως να φέρει διάφορες μεταφυσικές ανησυχίες και εμπειρίες αλλά επί του έργου συνάδει με την διαχείριση των οικονομικών γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με τέτοιου είδους υποχρεώσεις.

Ωστόσο, θα βοηθήσει ψυχολογικά να αναβαθμιστείτε και να ξεκαθαρίσετε μέσα σας πολλά, ίσως με λίγο δραματικό τρόπο. Μπορεί να φέρει αλλαγές επαγγελματικές, μέσα στον χώρο της εργασίας σας, ειδικά αν εργάζεστε μέσα σε έναν οργανισμό η εταιρία. Προσοχή στις σχέσεις με ανωτέρους.

Τοξότης

Έχουμε τον Ιούνιο μια πολύ δυνατή έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου, στο αντίθετο ζώδιο από σας, που δεν είναι άλλος εκτός από τους Διδύμους. Φροντίστε λοιπόν να μειώσετε τις ταχύτητες σας γύρω από εκείνες τις ημέρες ενώ τα πράγματα θα αρχίσουν να στρώνουν γενικότερα μετά τις 21 του μήνα.

Η έκλειψη ηλίου λοιπόν, θα επηρεάσει τις προσωπικές σας σχέσεις που φαίνεται ότι θα δοκιμαστούν ,κάποιες θα επιβιώσουν και κάποιες όχι και αυτό όπως γνωρίζετε εξαρτάται τι έχει συμβεί στον καθένα από σας ξεχωριστά.

Θα πρέπει γενικότερα να είστε προσεχτικοί με τις σχέσεις πάσης φύσεως γύρω από τις ημέρες της έκλειψης καθώς εντάσεις μπορεί να προκύψουν. Δεν είναι όμως καλή ιδέα να ταξιδέψετε.

Αιγόκερως

Κατά καιρούς υπάρχουν πράγματα που αποσπούν την προσοχή μας και δεν μπορούμε να είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι σε αυτά που πρέπει. Ένα από αυτά είναι η Ηλιάκη έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου, και θα επηρεάσει τον 8ο αλλά και 6ο οίκο σας.

Έτσι λοιπόν θα σας απασχολήσουν ψυχολογικά ζητήματα επι το πλείστον που θα έρθουν στην επιφάνεια, ίσως συνδέονται με τον θάνατο και το σεξ, αλλά και παραφυσικά. Αν πρόκειται όμως για οικονομικά η θέματα υγείας καλύτερα θα ήταν να πάρετε μια δεύτερη γνώμη πάνω σε αυτά.

Υδροχόος

Υπάρχει μια σημαντική έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου που θα επηρεάσει τον 5ο οίκο σας και συνδέεται με τα παιδιά σας, αν έχετε, την αυτοδημιουργία, την διασκέδαση, την κοινωνική σας ζωή και τις σ@ξουαλικές σχέσεις.

Κάποιοι από σας εσάς ίσως βιώσετε αλλαγές σε αυτόν τον τομέα, η το πρόγραμμα σας διακοπεί για κάποιο λόγο προσωρινά και σας βγάλει έξω από τα νερά σας, όμως μπορεί επίσης να παίξει και αφυπνιστικό ρόλο.

Εάν δημιουργείτε κάτι δικό σας η έχετε την δική σας δουλειά, σημαίνει μια νέα τακτική και προσέγγιση για να τα βελτιώσετε, όπου η επικοινωνία θα είναι το πιο δυνατό σημείο.

Δείτε ακόμα Ινδιάνικο ωροσκόπιο : Τι ζώδιο είσαι

Ωστόσο, οι εκλείψεις δοκιμάζουν τις σχέσεις σας με τα παιδιά σας η τις προσωπικές σας σχέσεις. Θα υπάρχει άγχος ίσως και πίεση όμως θα πρέπει να είστε κάπως υπομονετικοί εκείνες τις ημέρες. Θέματα υγείας θα βελτιωθούν και θα αποικήσετε περισσότερη δύναμη μετά τις 21 του μήνα.

Ιχθείς

Μια σημαντική έκλειψη ηλίου θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου, στον 4ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, που θα επηρεάσει τον Ερμή και τον Ποσειδώνα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βιώσετε εντάσεις με τα άτομα τα οποία συμβιώνετε μέσα στο σπίτι, είτε είναι η οικογένεια είτε είναι οι γονείς.

Δεν είναι απαραίτητο, μπορεί να συνδεθεί με την πνευματική σας αφύπνιση αλλά ίσως και το σπίτι σας να χρειαστεί κάποιες επιδιορθώσεις. Πάντα βέβαια οι εκλείψεις κατά κανόνα, δημιουργούν συναισθηματικές αναμοχλεύσεις.

Αφού όμως και ο Ήλιος είναι ο πλανήτης της υγείας σας, αυτό μπορεί να σηματοδοτεί επαγγελματικές αλλαγές η να αφορά τις συνθήκες εργασίας που αλλάζουν, που πολλά είναι αυτά που ετοιμάζονται να συμβούν τους επομένους μήνες και σας ανησυχούν η μπορεί να έχετε αυπνίες και ένταση.

Διαβάστε όλα τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Photo cover via: freepik.com

 

Close