Ιούνιος- 2022-: Μηνιαίες- προβλέψεις- για- όλα- τα- ζώδια-

Ιούνιος 2022: Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Αναλυτικά οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις όλων των ζωδίων για τον Ιούνη 2022.

Ο Ιούνιος κοντοζυγώνει και είναι ο πρώτος μήνας της πιο όμορφης εποχής του χρόνου, το Καλοκαίρι. Μία εποχή γεμάτη ανεμελιά, μπάνια στην θάλασσα, νέους έρωτες, φλερτ και ανανεωμένη διάθεση. Πώς θα πάει λοιπόν αυτός ο μήνας για όλα τα ζώδια;

Στο σημερινό μας άρθρο θα δούμε αναλυτικά τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τα συναισθηματικά, τα οικονομικά αλλά και τα οικογενειακά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν μέσα στον Ιούνιο. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιούνιος 2022: Μηνιαίες προβλέψεις Κριός

Ο Ιούνιος θα είναι για εσάς ένας αρκετά κουραστικός μήνας όσων αφορά τα επαγγελματικά σας. Έχετε μερικές υποχρεώσεις που θέλετε να βγουν εις πέρας και επειδή ξέρουμε ότι δεν μπορείτε να αφήνετε πράγματα για αύριο θα κουραστείτε αρκετά μέχρι να πιάσετε τον τελικό στόχο.

Όσων αφορά τον ερ@τικό τομέα αν είστε ελεύθεροι δεν θα υπάρξει έντονο φλερτ. Η αλήθεια είναι πως τους τελευταίους μήνες έχετε κλειστεί στον εαυτό σας και δεν υπάρχει έντονη ερ@τική διάθεση. Αυτό θα συνεχιστεί και τον Ιούνιο με εσάς από την μία να θέλετε να βρείτε τον έρ@τα και από την άλλη να μην προσπαθείτε καθόλου γι’ αυτό.

Ιούνιος 2022: Μηνιαίες προβλέψεις Ταύρος

Ο Ιούνιος όσων αφορά τα επαγγελματικά θα είναι ο μήνας που θα φτάσει τον κόμπο στο χτένι. Είστε σε μία δουλειά που δεν σας αρέσει και αρνείστε πλέον να κάνετε υποχωρήσεις. Θα ξεκινήσετε να σκέφτεστε πολύ σοβαρά την ζωή σας. Έχετε ανάγκη να ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν και να βγείτε από την ρουτίνα.

μηνιαίες-αστρολογικές προβλέψεις-Ιούνιος 2022-

Τον Ιούνιο λοιπόν θα έχετε μερικές νέες επαγγελματικές προτάσεις. Προσοχή όμως στις γρήγορες αποφάσεις γιατί μπορεί να μην σας βγουν σε καλό. Όσων αφορά τον ερ@τικό τομέα θα βρείτε την στήριξη που αναζητείτε από το άλλο σας μισό αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι θα χρειαστεί να διεκδικήσετε τον άνθρωπό σας λίγο παραπάνω.

Ιούνιος 2022: Μηνιαίες προβλέψεις Δίδυμοι

Φαίνεται πως μετά από αρκετούς μήνες οι ισορροπίες θα έρθουν και πάλι στην ζωή σας. Οι φίλοι σας θα είναι εκεί να σας χαρίσουν ασφάλεια, με τον σύντροφό σας τα πράγματα θα βρουν μία πιο θετική έκβαση αφού θα συζητάτε περισσότερο και θα φωνάζετε λιγότερο ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει μία στασιμότητα που δεν σας…χαλάει.

Τον Ιούνιο παρόλα αυτά όλα τα παραπάνω κρέμονται από μία λεπτή κλωστή. Τώρα είναι ο καιρός που θα αποδείξετε ότι αξίζετε αυτή την δεύτερη ευκαιρία σε μία ήρεμη ζωή. Συζητήστε ήρεμα ό,τι σας προβληματίζει, μην λέτε ψέματα και μην κρύβετε πράγματα από τους ανθρώπους σας και όλα θα πάνε καλά.

Ιούνιος 2022: Μηνιαίες προβλέψεις Καρκίνος

Μία απώλεια θα σας βασανίσει τον Ιούνιο που όμως είναι μία απώλεια για καλό. Ο Ιούνιος είναι ο μήνας των αλλαγών και των μεγάλων αποφάσεων για εσάς. Θέλετε να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση, να φλερτάρετε και να ζήσετε πράγματα που δεν έχετε ζήσει.

Οι δικοί σας άνθρωποι θα αποδειχθούν στήριγμα ενώ τον Ιούνιο θα γίνει ένα πολύ καλό ξεσκαρτάρισμα, κρατώντας ανθρώπους που αξίζουν και μένοντας σε καταστάσεις που όντως σας προσφέρουν πράγματα. Τα οικονομικά σας επίσης θα δουν μία μικρή βελτίωση.

Ιούνιος 2022: Μηνιαίες προβλέψεις Λέων

Τον Ιούνιο η διάθεσή σας θα είναι πιο ανεβασμένη και θα ξεκινήσετε να κάνετε τα πρώτα σας σχέδια για διακοπές. Φαίνεται πως θα υπάρχουν μικρές εντάσεις με δικούς σας ανθρώπους που όμως δεν θα σας επηρεάσουν αρκετά και τα οικονομικά σας θα ξεκινήσουν σιγά σιγά να μπαίνουν σε μία σειρά.

Δείτε ακόμα Άρης στον Κριό : Αυτά τα ζώδια επηρεάζονται σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Δείξτε μεγάλη προσοχή στους ανθρώπους που εμπιστεύεστε γιατί μέσα στον Ιούνιο μία προδοσία που θα ταράξει τα νερά θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε. Μην φοβηθείτε να διεκδικήσετε ένα καλύτερο αύριο για την ζωή σας.

μηνιαίες-αστρολογικές προβλέψεις-Ιούνιος 2022-

Ιούνιος 2022: Μηνιαίες προβλέψεις Παρθένος

Τον Ιούνιο φαίνεστε πιο κατασταλαγμένοι σχετικά με αυτά που θέλετε από την ζωή σας. Έχετε σταματήσει να δίνετε αξία σε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν χρειάζεται ενώ τον Ιούνιο θα κάνετε πίσω σε πολλά ζητήματα, ακόμη κι αν δεν το συνηθίζετε.

Τα οικονομικά σας θα δουν μία μικρή βελτίωση αλλά σας περιμένει σκληρή δουλειά ενώ με το άλλο σας μισό θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή και να αποτελέσετε στήριγμα. Θα υπάρξουν εντάσεις που όμως θα αντιμετωπίσετε με ωριμότητα και αυτό θα σας βοηθήσει αρκετά.

Ιούνιος 2022: Μηνιαίες προβλέψεις  Ζυγός

Η δουλειά θα σας κουράσει αρκετά τον φετινό Ιούνιο. Θα χρειαστεί να κάνετε θυσίες για να καταφέρετε να τα φέρετε βόλτα και αυτό θα σας ρίξει την ψυχολογία. Παρόλα αυτά οι δικοί σας άνθρωποι θα αποδείξουν για ακόμη μία φορά ότι είναι στήριγμα για εσάς.

Είναι πολύ πιθανό μέσα στον Ιούνιο να σας χρωστούν λεφτά τα οποία δεν θα επιστραφούν ενώ πρέπει γενικότερα να ελέγξετε τα νεύρα σας. Τα πρώτα σας σχέδια για διακοπές ξεκίνησαν ενώ η ανάγκη σας να βγείτε από την ρουτίνα θα γίνει πιο έντονη από ποτέ, για φέτος.

Ιούνιος 2022: Σκορπιός

Τον Ιούνιο έχετε ανάγκη για μία ανανέωση. Τα ταξίδια σας είναι αρκετά ακόμη κι αν μιλάμε για σύντομες αποδράσεις, αγοράζετε ρούχα, κάνετε τατουάζ, αλλάζετε γενικότερα την εξωτερική σας εμφάνιση και αυτοπεποίθησή σας είναι πιο έντονη από ποτέ.

μηνιαίες-αστρολογικές προβλέψεις-Ιούνιος 2022-

Φυσικά το φλερτ πάει και έρχεται αλλά για πρώτη φορά δεν σας αγχώνει αυτό και αφήνετε την ζωή να σας πάει. Στα οικονομικά σας είναι πολύ πιθανό να βγείτε εκτός προϋπολογισμού, γι’ αυτό δείξτε μεγάλη προσοχή στα έξοδα και στις σπατάλες σας.

Ιούνιος 2022: Μηνιαίες προβλέψεις Τοξότης

Για εσάς ο Ιούνιος θα είναι ο μήνας που θα προσπαθήσετε να αλλάξετε τα λάθη του παρελθόντος. Θα προγραμματίσετε ταξίδια για να φύγετε από την ρουτίνα ενώ σχέσεις ετών θα φτάσουν στο τέλος τους. Όλο αυτό μπορεί να σας πληγώνει όμως ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε και να εξελίξετε ουσιαστικά την ζωή σας.

Τον Ιούνιο θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε την προσωπικότητα αλλά και την εξωτερική σας εμφάνιση και θα προσπαθήσετε να αλλάξετε τις καταστάσεις της ζωής σας που δεν σας αρέσουν. Μία νέα δουλειά σας περιμένει και είναι πολλά υποσχόμενη, βοηθώντας σας να ορθοποδήσετε οικονομικά.

Ιούνιος 2022: Μηνιαίες προβλέψεις Αιγόκερως

Απαιτητικός και με εκνευρισμούς είναι για εσάς ο Ιούνιος δεν παύει όμως να έχει και τις ξαφνικές εκπλήξεις του, αλλά και τις ομορφιές του που για εσάς αφορούν τον έρωτα και την ψυχαγωγία σας.

Η πορεία του Άρη στον Κριό σας επηρεάζει άμεσα αυτό το μήνα πολύ παραπάνω το διάστημα 8-20 Ιουνίου, στο οποίο να αναμένεται κόντρες με το σταθερό σας περιβάλλον, καβγαδάκια με την οικογένεια, εξελίξεις που αφορούν το σπίτι ή και τις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις … Αρκετές στιγμές θα είστε σε συναισθηματική φόρτιση και πιο «καβγατζήδες» έτοιμοι να υπερασπιστείτε το δίκιο σας ή και να περάσει το δικό σας…

Ιούνιος 2022: Μηνιαίες προβλέψεις Υδροχόος

Έχετε περάσει δύσκολη Άνοιξη, με πολλές πιέσεις, προβληματισμούς και δοκιμασίες και έχετε ανάγκη από έναν μήνα που θα διευκολύνει και θα προσφέρει περισσότερα περιθώρια ικανοποίησης.

Ο Ιούνιος είναι ένας από αυτούς τους μήνας που μπορείτε προσωρινά να χαλαρώσετε, ο Κρόνος επιστρέφει φαινομενικά ανάδρομος από τις 4 του μήνα και εσείς οφείλεται να αξιοποιήσετε τα μαθήματα που σας έδωσε ως τώρα , προκειμένου να οριοθετήσετε καλύτερα τις καταστάσεις γύρω σας.

Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική ζωή αλλά και η επικοινωνία με τους δικούς σας ανθρώπους βελτιώνεται αισθητά από τις 3 του μήνα και έπειτα!

Δείτε ακόμα Ζώδια: Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και η ανάγκη για επικοινωνία γίνεται εντονότερη από ποτέ

Η Πανσέληνος του μήνα σας κοινωνικοποιεί , περνάτε ωραίες στιγμές με φίλους, όμως χρειάζεται προσοχή στα έξοδά σας και στις οικονομικές παγίδες που υπάρχουν ετούτη την εποχή! Στο τέλος του μήνα ο Άρης από τον Κριό σας ενεργοποιεί για μετακινήσεις αλλά και για να βάλετε στα σκαριά σχέδια και αποφάσεις που επιθυμείτε να έχουν μία εξέλιξη

Ιούνιος 2022: Μηνιαίες προβλέψεις  Ιχθείς

Ο Ιούνιος ξεκινά με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή φορά στον Ταύρο και από τις 3-13 Ιουνίου αποκαθίστανται οι επικοινωνίες σας, ενώ προχωράτε με άνεση σε συμφωνητικά, αποφάσεις , μετακινήσεις που κρίνονται υπέρ σας.

Ότι ήταν σε καθυστέρηση το περασμένο διάστημα θα ξεμπλοκάρει ετούτη την περίοδο! Στις 14 του μήνα η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει προβληματισμούς αναφορικά με το μέλλον της καριέρας σας, των στόχων και των προοπτικών σας.

Αρκετοί βρίσκεστε μπερδεμένοι για το ποια κίνηση ή επιλογή είναι σωστή προκειμένου να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο. Άλλοι βιώνετε καθυστερήσεις και μπερδέματα στην υλοποίηση επαγγελματικών στόχων . Αυτό που πρέπει να αποφύγετε ωστόσο είναι την πλάνη και τα λάθη που θα σας ανακατέψουν ετούτη την περίοδο!

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close