Ζώδια

Ζώδια: Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και η ανάγκη για επικοινωνία γίνεται εντονότερη από ποτέ. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο που μας δίνει την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με φίλους και παρέες.

Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και η ανάγκη για να επικοινωνήσουμε για να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα είναι εντονότερη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο προκαλεί υπερένταση και νευρικότητα στο φιλικό περιβάλλον. Δείτε παρακάτω:

Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και η ανάγκη να επικοινωνήσουμε για να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που είναι κοντά μας είναι εντονότερη από πότε. Επιδιώκουμε να βρεθούμε με αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες και κολλητούς φίλους και να περάσουμε μοναδικές στιγμές μαζί τους.

Ζώδια-ο-Ήλιος-περνάει-στους-Διδύμους

Δείτε ακόμη Άρης στον Κριό : Αυτά τα ζώδια επηρεάζονται σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους προκαλώντας έντονα συναισθήματα στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού. Η ανάγκη για επικοινωνία γίνεται εντονότερη από ποτέ.

Η ανταλλαγή απόψεων δημιουργεί ένα χαλαρό σκηνικό μέσα στο οποίο περνάμε υπέροχα. Και χαιρόμαστε το χρόνο που έχουμε με αγαπημένα πρόσωπα. Απαραίτητο είναι βέβαια να περιοριστούν τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να οδηγήσουν σε νευρικότητα και ξεσπάσματα επηρεάζοντας τις σχέσεις μας αρνητικά.

Επαγγελματικά στρέφουμε την προσοχή μας στο εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία εν γένει. Οι ιδέες μας θα εντυπωσιάσουν και θα μας φέρουν πιο κοντά με πρόσωπα που θα πειστούν από τα επιχειρήματά μας.

Ζώδια-ο-Ήλιος-περνάει-στους-Διδύμους

Δείτε ακόμη Ανάδρομος Ερμής: Αυτά τα ζώδια θα έχουν ερωτικές επιστροφές

Και θα εμπιστευθούν τις ικανότητες μας. Δεν αποκλείεται ακόμα να υπάρξουν κοντινές αποδράσεις που μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε. Ώστε να ανανεωθούμε και να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους μέσα στην ημέρα αναδεικνύει καταστάσεις του παρελθόντος. Δεν αποκλείεται να βρούμε τις καλύτερες δυνατές ιδέες ώστε να δώσουμε λύση σε προβλήματα που μπορεί να μας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.

Ζώδια-ο-Ήλιος-περνάει-στους-Διδύμους

Δείτε ακόμη Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου σήμερα: Πως επηρεάζει τα ζώδια

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά τον υποκειμενισμό καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε. Και να εγκλωβιστούμε αποκλειστικά και μόνο σε ότι μας ενδιαφέρει.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και μας δίνει την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με φίλους και παρέες.

Συλλογικές προσπάθειες μας εκφράζουν για αυτό και δεν θα διστάσουμε να εμπλακούμε σε ομάδες τα αντικείμενα των οποίων μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε μετά το μεσημέρι. Καθώς το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο προκαλεί υπερένταση και νευρικότητα στο φιλικό περιβάλλον.

Ζώδια: Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και η ανάγκη για επικοινωνία γίνεται εντονότερη από ποτέ

Δείτε ακόμη Ματωμένο Φεγγάρι 2022: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις λόγω της επιθετικής μας διάθεσης με φίλους. Τραυματίζοντας σχέσεις που μπορεί να είναι σημαντικές για εμάς.

Παράλληλα, καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι για αλλαγές σε πλάνα και σχεδιασμούς. Σύμφωνα με το ciao, γιατί απρόοπτα γεγονότα μπορεί να μας αιφνιδιάσουν και να μας αναγκάσουν να επαναπροσδιορίσουμε τη στάση μας.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close