Κινέζικο ωροσκόπιο-2023-ετήσιες προβλέψεις-

Κινέζικο ωροσκόπιο: Το 2023 η χρονιά του Λαγού – Δείτε τις  ετήσιες προβλέψεις για το 2023 σύμφωνα με το Κινέζικο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Το κινέζικο ωροσκόπιο είναι μία τελείως διαφορετική φιλοσοφία πάνω στην αστρολογία. Έχει τελείως διαφορετικά ζώδια που έχουν πάρει τα ονόματά τους από ζώα και στο κινέζικο ωροσκόπιο κάθε χρονιά είναι η χρονιά κάποιου ζώου από το ωροσκόπιό του.

Πέρσι ήταν η χρονιά του μεταλλικού της Μαύρης Τίγρης. Το 2023 φαίνεται πως θα είναι η χρονιά του Λαγού. Τι σημαίνει αυτό για το νέο έτος που μας περιμένει στην γωνία; Σήμερα θα μάθουμε τι επιφυλάσσει γενικά το 2023 σύμφωνα με τις προβλέψεις του κινέζικου ωροσκόπιου. Διαβάστε παρακάτω: 

Κινέζικο ωροσκόπιο: Το 2023 η χρονιά του Λαγού – προβλέψεις

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κινέζικη Πρωτοχρονιά του 2023 είναι την Τρίτη, 22 Ιανουαρίου και μιλάμε για 4720ο κινεζικό έτος. Η πρώτη μέρα του λαγού είναι στις 4 Φεβρουαρίου 2023. Φέτος θα πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα προβλήματα με βροχές και υγρασία, σε ό,τι αφορά λίμνες, ποτάμια και θάλασσες, αφού το στοιχείο της χρονιάς είναι το νερό.

Από την άλλη το χρώμα του 2023 είναι το μαύρο κι έτσι το έτος ονομάζεται επισήμως έτος του Μαύρου Λαγού. Θα πρέπει το 2023 να είμαστε πιο ευγενικοί, ήρεμοι, συμπονετικοί, με προσαρμοστικότητα και αντοχή. Θα είναι αρκετές οι στιγμές ανασφάλειας και αβεβαιότητας.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η τελευταία έκλειψή του 2022

Αν δεν ξέρεις ποιο είναι το κινέζικο ζώδιό σου, αρκεί μία μικρή αναζήτηση στην Google. Πρέπει να γνωρίζεις μόνο την ημέρα που γεννήθηκες, τον μήνα και την ημερομηνία. Πάμε να δούμε παρακάτω τις προβλέψεις για το 2023 αναλυτικά, στο κινέζικο ωροσκόπιο.

Προβλέψεις για το Κινέζικο ωροσκόπιο 2023: Αρουραίος

Για τους Αρουραίους η φετινή χρονιά υπόσχεται τύχη και ευτυχία στους περισσότερους τομείς. Στον συναισθηματικό τομέα, θα έχεις μεγάλες επιτυχίες και οι ελεύθεροι, θα βρουν την αγάπη της ζωής τους φέτος. Τα εργασιακά σου θα είναι επίσης πολύ ευνοϊκά και τα οικονομικά σου θα ανέβουν, αρκεί να διαχειριστείς σωστά τα χρήματά σου.

Το 2023, θα δώσεις ιδιαίτερη έμφαση στην εξωτερική σου εμφάνιση κι αυτό θα σε ωφελήσει. Ο τυχερός σου μήνας για φέτος θα είναι ο Αύγουστος και ο άτυχος σου μήνας ο Ιούνιος.

Προβλέψεις για το Κινέζικο ωροσκόπιο 2023: Βούβαλος

Το 2023 θα απολαύσεις μία πολύ καλή ερωτική ζωή. Ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, η σχέση σας θα ενδυναμωθεί περισσότερο ενώ οι ελεύθεροι θα βρουν σίγουρα ταίρι. Από την άλλη τα επαγγελματικά σου θα περάσουν από μία μικρή αναταραχή, αλλά μέχρι το τέλος του 2023 τα πράγματα θα μπουν στην θέση τους.

Θα πρέπει να διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου καλύτερα φέτος, διότι αν ξοδεύεις αλόγιστα, θα αντιμετωπίσεις οικονομικά προβλήματα. Επίσης, θα δώσεις ιδιαίτερη έμφαση στην εξωτερική σου εμφάνιση. Ο τυχερός σου μήνας για το 2023 θα είναι ο Μάιος ενώ ο άτυχος, ο Ιούλιος.

Κινέζικο ωροσκόπιο-2023-ετήσιες προβλέψεις-

Προβλέψεις για το Κινέζικο ωροσκόπιο 2023: Τίγρης

Η χρονιά που σε περιμένει, θα είναι μία χρονιά με ευημερία, τύχη και αφθονία. Όσων αφορά τα συναισθηματικά σου, θα απολαύσεις μία περίοδο γεμάτη νέες εμπειρίες με το άλλο σου μισό, αλλά ακόμη κι αν είσαι ακόμη ελεύθερος, θα έχεις ιδιαίτερη τύχη στα ερωτικά, εξίσου.

Όσων αφορά τα επαγγελματικά σου θα έχεις πολλές νέες ευκαιρίες στον δρόμο σου, αρκεί να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου. Οικονομικά, θα πρέπει να αναζητήσεις περισσότερες πηγές εσόδων, αν θες να βρεις επιτέλους την οικονομική σταθερότητα.

Φέτος θα πρέπει να αποφύγεις τις αλλαγές όσων αφορά την εξωτερική σου εμφάνιση. Ο τυχερός σου μήνας για το 2023 θα είναι ο Οκτώβριος ενώ ο πιο άτυχος, ο Αύγουστος.

Προβλέψεις για το Κινέζικο ωροσκόπιο 2023: Λάγος

Και πάμε τώρα στον Λαγό, που θα έχει την τιμητική του φέτος! Το 2023 θα είναι μία χρονιά που υπόσχεται χαρμόσυνες εξελίξεις. Η ερωτική σου ζωή θα είναι ιδιαίτερα καλή, ειδικά το πρώτο τρίμηνο του έτους. Όσοι βρίσκονται σε σχέση θα αντιμετωπίσουν κάποιες προκλήσεις φέτος.

Όσων αφορά την καριέρα σου, η νέα χρονιά θα είναι καλή και ισορροπημένη. Αν σκέφτεσαι να αλλάξεις δουλειά τότε πρέπει να περιμένεις σίγουρα το 2024.

Οικονομικά η χρονιά θα έχει τα πάνω της και τα κάτω της και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές όσων αφορά την εξωτερική σου εμφάνιση, το 2023. Ο τυχερός σου μήνας θα είναι ο Ιούλιος και ο άτυχος σου μήνας ο Σεπτέμβριος.

Προβλέψεις για το Κινέζικο ωροσκόπιο 2023: Δράκος

Στον ερωτικό τομέα όσοι βρίσκονται σε σχέση θα περάσουν πολύ ευχάριστες στιγμές με το άλλο τους μισό. Όσοι όμως είναι ελεύθεροι, αν ξεκινήσουν στο 2023 μία νέα σχέση, θα αντιμετωπίσουν αναταραχές στην προσωπική τους ζωή. Από την άλλη είναι μία χρονιά για φλερτ και παιχνίδι.

Στα επαγγελματικά σου, η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την καριέρα σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους, οπότε θα πρέπει να κάνεις τα κουμάντα σου και να διαχειρίζεσαι καλύτερα τα έσοδά σου.

Το 2023 είναι η κατάλληλη χρονιά για σένα να ξεκινήσεις γυμναστική και διατροφή. Ο τυχερός σου μήνας θα είναι ο Αύγουστος και ο άτυχος σου μήνας ο Οκτώβριος.

Προβλέψεις για το Κινέζικο ωροσκόπιο 2023: Φίδι

Το 2023 σου επιφυλάσσει θετικές αλλαγές και προσπάθειες που επιτέλους θα δεις να αποφέρουν καρπούς. Στον ερωτικό τομέα, θα έχεις μία χρονιά γεμάτη ρομαντισμό και ευτυχία. Ο ανταγωνισμός που θα συναντήσεις από συναδέλφους στον χώρο εργασίας, θα σου δημιουργήσουν εμπόδια στην ανάπτυξή σου.

Οικονομικά όμως, θα τα πας πολύ καλά, αρκεί να ελέγχεις τις δαπάνες σου. Μην παραμελείς φέτος την εμφάνισή σου. Ο τυχερός σου μήνας θα είναι ο Αύγουστος και ο άτυχος σου μήνας ο Νοέμβριος.

Προβλέψεις για το Κινέζικο ωροσκόπιο 2023: Άλογο

Το 2023 φαίνεται πως στον ερωτικό τομέα θα είναι ιδιαίτερα ρομαντική για σένα με το άλλο σου μισό να νιώθει δεμένο μαζί σου πιο πολύ από ποτέ. Όσοι ακόμη είστε ελεύθεροι, μέσα στο 2023 υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρείτε την αληθινή αγάπη.

Όσων αφορά τα επαγγελματικά σας, μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες αλλά τελικά τα πράγματα θα έρθουν αργά ή γρήγορα και πάλι στο φυσιολογικό τους.

Δείτε ακόμα Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 7/11 έως 13/11/2022

Στα οικονομικά, θα συναντήσεις αφθονία μερικούς μήνες του έτους ενώ μερικούς άλλους θα έχεις απώλειες. Εμφανισιακά δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για αλλαγές. Ο τυχερός σου μήνας είναι ο Ιούλιος και ο πιο άτυχος ο Δεκέμβριος.

Κινέζικο ωροσκόπιο-2023-ετήσιες προβλέψεις-

Προβλέψεις για το Κινέζικο ωροσκόπιο 2023: Κατσίκα

Στο 2023 φαίνεται πως θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες. Όμως αυτές οι δυσκολίες θα σε κάνουν πιο δυνατό από ποτέ. Στον ερωτικό τομέα θα πρέπει να αποφύγεις την κτητικότητα. Οι ελεύθεροι επιτέλους θα βρουν μία σχέση με σταθερότητα, που τόσο πολύ αναζητούσαν.

Στην καριέρα σου, θα είσαι σε ετοιμότητα για σπουδαία πράγματα. Η σκληρή σου δουλειά θα ανταμειφθεί και οι δεξιότητές σου θα προσθέσουν επιπλέον προσόντα στην καριέρα σου.

Οι οικονομικές προκλήσεις όμως θα σε ενοχλήσουν, αν και φέτος θα μάθεις να διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου καλύτερα. Πρόσεχε με τις αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση φέτος, γιατί υπάρχουν πιθανότητες λάθους. Ο τυχερός σου μήνας θα είναι ο Μάρτιος και ο άτυχος σου μήνας ο Ιανουάριος.

Προβλέψεις για το Κινέζικο ωροσκόπιο 2023: Πίθηκος

Το 2023 θα είναι για σένα μία ειρηνική, ευλογημένη και χαρούμενη χρονιά. Θα δεις αλλαγές στην καθημερινότητά σου, που θα φέρουν καλύτερα αποτελέσματα στην ζωή σου και στους στόχους σου γενικότερα. Στον ερωτικό τομέα, ο δεσμός σου με το άλλο σου μισό θα είναι πιο έντονος από ποτέ και θα γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον.

Από την άλλη οι ελεύθεροι, το 2023 δεν είναι ακόμη έτοιμοι να ερωτευθούν και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πιέσουν τον εαυτό τους. Το σωστό άτομο θα έρθει όταν πρέπει και μετά από μία δύσκολη περίοδο πτώσεων  σου αξίζει λίγη ηρεμία.

Στην καριέρα σου θα υπάρχει ηρεμία και σταθερότητα, αρκεί να έχεις υπομονή και επίγνωση. Η φετινή χρονιά είναι κατάλληλη για σένα να προσέξεις την εμφάνισή σου. Ο τυχερός σου μήνας είναι ο Απρίλιος και ο άτυχος σου μήνας ο Φεβρουάριος.

Προβλέψεις για το Κινέζικο ωροσκόπιο 2023: Κόκορας

Το 2023 θα είναι για σένα μία χρονιά με σκαμπανεβάσματα. Όσοι έχουν σχέση θα πρέπει να μάθουν να εξισορροπούν την επαγγελματική με την ερωτική ζωή αλλιώς θα υπάρξουν προβλήματα στην σχέση τους. Οι ελεύθεροι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσουν τον έρωτα, μέσα από το επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Όσων αφορά την καριέρα, είναι μία καλή περίοδος για αλλαγή δουλειάς. Στα οικονομικά σου θα βρεις την σταθερότητα που επιζητούσες, μόνο αν ξοδεύεις με σύνεση. Για αλλαγές στην εμφάνισή σου είναι μία καλή χρονιά. Ο τυχερός σου μήνας είναι ο Οκτώβριος και ο άτυχος σου μήνας ο Μάρτιος.

Προβλέψεις για το Κινέζικο ωροσκόπιο 2023: Σκύλος

Το 2023 θα είναι για σένα μία χρονιά με τύχη, επιτυχία και αφθονία. Σε θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα θα πρέπει άμεσα να απομακρυνθείς από την ζώνη άνεσής σου και να δοκιμάσεις νέα πράγματα και νέα ξεκινήματα.

Επίσης θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες προκλήσεις στην δουλειά σου, αλλά με υπομονή όλα θα πάνε καλά. Είναι ένας άνθρωπος έξυπνος και αυτό μετράει.

Τα οικονομικά σου θα αντιμετωπίσουν κάποιες δυσκολίες φέτος, όμως θα είναι όλα διαχειρίσιμα. Το 2023 προσπάθησε να υιοθετήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Ο τυχερός σου μήνας θα είναι ο Σεπτέμβριος και ο άτυχος σου μήνας ο Απρίλιος.

Κινέζικο ωροσκόπιο-2023-ετήσιες προβλέψεις-

Προβλέψεις για το Κινέζικο ωροσκόπιο 2023: Χοίρος

Όλα όσα περιμένεις, φέτος θα γίνουν πραγματικότητα! Στις ερωτικές σχέσεις, πρέπει να κάνεις πράγματα που θα κάνουν το άλλο σου μισό ευτυχισμένο και με αυτό τον τρόπο, θα ενισχύσεις τη σχέση σου.

Επαγγελματικά, θα είναι μια ανταποδοτική χρονιά καθώς η σκληρή δουλειά, θα αρχίσει επιτέλους να αποδίδει. Όσον αφορά την εμφάνιση και την ψυχολογία σου, πρέπει να κάνεις γιόγκα και διαλογισμό και σίγουρα, να εντάσεις μια υγιεινή διατροφή στο καθημερινό πρόγραμμα. Ο τυχερός σου μήνας θα είναι ο Νοέμβριος και ο άτυχος σου μήνας ο Μάιος.

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close