Κώστας Λεφάκης: Αστρολογικές Προβλέψεις Κώστα για την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς 2023

Κώστας Λεφάκης: Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα της πρωτοχρονιάς. Τουλάχιστον κάτι θα πάει καλά. 

Βρισκόμαστε στο κατώφλι μίας νέας χρονιάς με αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!Πάμε να ρίξουμε την αυλαία του 2022 και να υποδεχθούμε με όνειρα, σχέδια και αισιοδοξία μία νέα χρονιά! Τι προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για τα 12 Ζώδια;

Κριός

Η τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου δίνει την ευκαιρία μιας ανακωχής και σας βοήθα μέσα από τον παράγοντα της τύχης να βρεθείτε με άτομα ευχάριστα ή να πραγματοποιήσετε ένα ενδιαφέρον σύντομο ταξίδι στο εξωτερικό. Ο Ερμής στους Διδύμους θα κρατήσει τις αναγκαίες ισορροπίες στο ισοζύγιο των εισπράξεων και των εξόδων, ενώ ο χαρακτήρας σας θα αποδειχτεί πιο αυτάρκης και οι κινήσεις σας θα είναι καλυτέρα οργανωμένες.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023: Τα 4 ζώδια που θα έχουν ένα ζόρικο χρόνο σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Λίγο πριν περάσετε στην νέα χρονιά, οι τελευταίες μέρες ενός επεισοδιακού χρόνου σας δίνουν την ευκαιρία της ξεκούρασης, της ανανέωσης και της ηρεμίας αρκεί να μην αποτελέσετε εξαίρεση στον κανόνα και αναμιχτείτε μέσα σε χώρους επεισοδιακούς και κουραστικούς.

Ταύρος

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα έχει μια ένταση αλλά έχει και μια εορταστική έκφραση. Ελέγξτε τους παράγοντες εκείνους που σας ταλαιπωρούν και ενισχύστε τους υπόλοιπους που σας δίνουν τις ευκαιρίες της ψυχαγωγίας και της απόλαυσης.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Αναζητήστε αγαπημένα πρόσωπα ενώ οι ερωτευμένοι τολμήστε μια οργανωμένη φυγή με το σύντροφο της ζωής σας, αποφεύγοντας να το κοινοποιήσετε σε τρίτους. Οι πιο φιλόδοξοι εργαστείτε μεθοδικά κυρίως οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όσοι αυτές τις μέρες έχετε την ευκαιρία να βγάλετε κάποια έκτακτα χρήματα.

Δίδυμοι

Η περίοδος είναι ενδιαφέρουσα και το κλείσιμο του 2022 γίνεται πιο ήρεμο, πιο διασκεδαστικό και πιο ψυχαγωγικό. Το στενό περιβάλλον συνεχίζει να σας απασχολεί αλλά τις μέρες αυτές βελτιώνεται η διάθεση του απέναντι σας ή οι δυσκολίες που είχαν παρατηρηθεί υποχωρούν αισθητά.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν ρομαντικά τις ημέρες των Χριστουγέννων

Οι σχέσεις σας με τους άλλους γίνονται πιο συνεννοήσιμες, η εκδοχή να περάσετε ευχάριστα αισθηματικά τονίζεται ενώ ιδέες προτάσεις και προσκλήσεις γίνονται αφορμή να κάνετε καινούργιες σκέψεις και προγράμματα για το μέλλον.

Καρκίνος

Σημαντικές οι μέρες που ακολουθούν και θετικές διαμορφώνονται οι εξελίξεις στον τομέα των κοινωνικών και αισθηματικών σας σχέσεων. Μετά από μια σειρά ταλαιπωριών, και λίγο πριν εκπνεύσει αυτή η δύσκολη χρονιά. Σαν από δώρο θεού σας δίνεται μια μικρή δόση ανακούφισης και μια προσφορά χαράς και αγάπης.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Οι εκκρεμότητες δεν κλείνουν ποτέ, οι υποχρεώσεις υπάρχουν. Αυτή την στιγμή μπορείτε όμως λίγο να τις ξεχάσετε. Από τα Χριστούγεννα μέχρι την παραμονή της πρωτοχρονιάς δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ανανεωθεί, να χαμογελάσει και να ζήσει μερικές στιγμές απολαυστικές, από κάθε άποψη.

Λέων

Τα πράγματα φαίνεται να μπαίνουν σε μια τάξη, και ο επίλογος του 2022 αποτελεί ένα ευχάριστο πέρασμα λίγο πριν την έναρξη της νέας χρονιάς. Η γενικότερη διάθεση βελτιώνει την αισθηματική σας ζωή και κάνει πιο ευχάριστες τις κοινωνικές προσκλήσεις.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Ζώδια: Αυτό είναι το αστρολογικό ημερολόγιο του Ιανουαρίου για το 2023

Ένα γεγονός όμως υπενθυμίζει τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας αλλά σας δίνεται η ευκαιρία να μπορείτε για λίγες μέρες να μην τις τηρήσετε αυστηρά. Αρκετοί θα έχετε την ευκαιρία ενός ταξιδίου ή να περάσετε ευχάριστα σε σπίτια φίλων σας. Μην αφήνετε αυτές τις ευκαιρίες να χαθούν.

Παρθένος

Παρόλο που βρισκόμαστε σε εορταστική περίοδο η διάθεση σας δεν είναι πάντα ευχάριστη. Οι σχέσεις σας με τους άλλους τόσο στην εργασία όσο και στον κοινωνικό περίγυρο θα διαταραχτούν. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο απαισιόδοξοι και εύθικτοι γιατί δεν είναι εύκολο να λυθούν παρεξηγήσεις που τυχόν προκληθούν τώρα.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Δεν θα λείψουν προβλήματα στην ερωτική σας ζωή αλλά δεν έχετε τα περιθώρια να επιβάλετε τώρα είτε τις επιθυμίες είτε τα δικαιώματα σας. Η κούραση και το άγχος για να τα προλάβετε όλα δεν πρέπει να μειώσει τη χαρά της γιορτής. Πρόσκληση σε σπίτι ή σε κάποιο κοσμικό χώρο θα σας κάνει να νιώστε πολύ καλά, αρκεί να έχετε κοντά σας αυτούς που αγαπάτε.

Ζυγός

Κλείνοντας αυτή η χρονιά ο απολογισμός σας είναι αρκετά ικανοποιητικός, η κούραση όμως που σας άφησε μεγάλη. Η εξάρτηση με το στενό περιβάλλον μπορεί να συνεχίζεται αλλά τις μέρες που ακολουθούν μπορείτε να απολαύσετε λίγο χαρά και διασκέδαση, και την εκδοχή ευχάριστων γνωριμιών.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Αυτά τα ζώδια επηρεάζονται από το Χειμερινό Ηλιοστάσιο

Βασικοί συντελεστές μιας πρόσκαιρης ανανέωσης οι φίλοι και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας. Όσοι μπορείτε να ταξιδέψετε μην χάνετε την ευκαιρία. Οργανωθείτε ώστε να περάσετε καλά όλες αυτές τις γιορτινές μέρες και να ξεχαστείτε λίγο από τα καθημερινά σας προβλήματα.

Σκορπιός

Μεγαλώνει η κινητικότητα γύρω σας και τα δέλεαρ που σας γίνονται. Από τα Χριστούγεννα μέχρι την παραμονή της πρωτοχρονιάς μεσολαβεί ένα σύντομο ευχάριστο διάστημα χωρίς να σημαίνει ότι οι υποχρεώσεις ξεχνιούνται και οι δεσμεύσεις καταργούνται. Έχετε όμως δικαίωμα στην διασκέδαση και είναι και ένα μέσο εκτόνωσης μετά τα όσα είχατε υποστεί τους δυο τελευταίους μήνες.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Σε γενικές γραμμές οι μέρες θα είναι ευχάριστες για τους περισσότερους από εσάς ενώ δεν λείπει και μια ανανέωση στην ερωτική σας ζωή, κάτι που καταργεί μια μονοτονία που υπήρχε τις προηγούμενες μέρες.

Τοξότης

Παρόλο που βελτιώνεται το κλίμα από τα Χριστούγεννα μέχρι την παραμονή της πρωτοχρονιάς θα το εισπράξετε προς τα μέσα της εβδομάδας. Ο Άρης ανάδρομος στους Διδύμους διατηρεί τις υποχρεώσεις σταθερές τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό τομέα.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

Οι μέρες ωστόσο σας δίνουν αρκετές μικρές ευκαιρίες δραπέτευσης από τις υποχρεώσεις αυτές με το πρόσχημα των διακοπών της περιόδου. Συναισθηματικά υπάρχουν οι προοπτικές να περάσετε ευχάριστα αλλά και όταν τυχόν περιορίζονται μην χάνετε την ελπίδα σας.

Αιγόκερως

Οι μέρες που ακολουθούν είναι ενδιαφέρουσες καθώς νιώθετε πιο ανανεωμένοι και πιο αισιόδοξοι για το μέλλον όσο και αν δεν μειωθήκαν οι υποχρεώσεις και οι έννοιες μέσα στην καθημερινότητα σας. Μέσα σε αυτό το σύντομο πέρασμα των εορτών, αδράξτε την ευκαιρία μιας ξεκούρασης, μιας σύντομης ψυχαγωγίας ή μιας ευχάριστης μετακίνησης.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Γενικότερα προετοιμάστε τον εαυτό σας από ψυχολογικής πλευράς να υποδεχτεί μια καινούργια χρονιά η οποία σας διαβεβαιώνει για μια σειρά βελτιώσεων που θα παρατηθούν σε βασικούς τομείς της ζωής σας με σταδιακό τρόπο.

Υδροχόος

Η τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου τονίζει τον παράγοντα της καλής διάθεσης και της μεγαλύτερης επιτυχίας στις σχέσεις σας με τους άλλους. Αλλά και σε γενικότερες γραμμές, η διαμόρφωση που παρατηρείται κυρίως από την σύμπτωση του ίδιου του προγράμματος σας, εμπεριέχει και διευκολύνσεις και βελτιώσεις καταστάσεων.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Τα 5 πιο τυχερά ζώδια στον έρωτα για το 2023

Φανείτε περισσότερο εκφραστικοί ευέλικτοι σε στιγμές έντασης αλλά και πρόθυμοι να πληρώσετε το τίμημα μιας νέας επιλογής σας, σύμφωνα με το oroskpos.gr, όποια και αν είναι αυτή.

Ιχθύες

Η τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου είναι ενδιαφέρουσα από κοινωνικής άποψης και επεισοδιακή από ερωτικής. Αξιοποιήστε το πρώτο προσέξτε λίγο το δεύτερο. Αρκεί οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε να μην σας εκθέσουν και η επικοινωνία σας να έχει ευελιξία και διπλωματία.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Έστω και την τελευταία στιγμή μπορείτε να κατακτήσετε κάποιον που σας αφορά ερωτικά ή να βελτιώσετε την ατμόσφαιρα στην μόνιμη σχέση που διατηρείτε. Χρησιμοποιήστε σαν άλλοθι τον εορταστικό χαρακτήρα των ημερών για να κάνετε ευχάριστες εκπλήξεις σε εκείνους που θέλετε να τους κατακτήσετε ουσιαστικά. Και φυσικά δεν περιορίζομαι μόνο στον ερωτικό χαρακτήρα των σχέσεων αλλά και στον κοινωνικό.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close