Ζώδια: Αυτό είναι το αστρολογικό ημερολόγιο του Ιανουαρίου για το 2023

Δείτε τον αστρολογικό ημερολόγιο του Ιανουαρίου για το 2023 για όλα τα ζώδια. Ας μας πάει καλά ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς θεούλη μου.

Μάθε μέρα προς μέρα πώς θα εξελιχθεί ο Ιανουάριος 2023! Ο αστρολογικός οδηγός του μήνα σε βοηθά σε κάθε δραστηριότητά σου. Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε το 2023, με στόχους, όνειρα και την αισιοδοξία ότι όλα θα τα πάμε μπροστά και παρακάτω!

Ο Ιανουάριος ξεκινά με τον Ερμή και τον Άρη να είναι κινούνται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, καθιστώντας δύσκολες δράσης, πρωτοβουλίες, ενέργειες και επικοινωνίες…

Άση Μπήλιου : Αυτά τα ζώδια πρέπει να προσέχουν μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου 2022

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Αυτά τα ζώδια επηρεάζονται από το Χειμερινό Ηλιοστάσιο

Υπάρχουν όμως βοηθητικές αστρολογικές όψεις, όπου σταδιακά θα φέρουν την βελτίωση στην καθημερινότητά μας.Δες αναλυτικά μέρα προς μέρα όλες τις αστρολογικές τάσεις του μήνα και μάθε για την επιρροή τους!

1 Ιανουαρίου 2023: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Το 2023 ξεκινά με την σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, όπου διεγείρει τα πάθη αλλά μας βοηθά να προβούμε και σε ουσιαστικές μεταμορφώσεις τόσο συναισθηματικές όσο και οικονομικές! Επηρεάζονται Καρκίνοι – Αιγόκεροι, Κριοί – Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου!

Άση Μπήλιου : Αυτά τα ζώδια πρέπει να προσέχουν μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου 2022

 

2 Ιανουαρίου 2023: Έμπνευση, Δημιουργικότητα, Τρυφερές συζητήσεις και συναντήσεις που θα αγγίξουν ευαίσθητη χορδή είναι οι τάσεις της ημέρας με το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα! Είναι μία καλή ευκαιρία να εκφραστείς συναισθηματικά! Η εύνοια αφορά εσένα που είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως, Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου.

3 Ιανουαρίου 2023: Η Αφροδίτη σήμερα κάνει την είσοδό της στον Υδροχόο όπου και θα παραμείνει ως τις 27/1. Οι κοινωνικές σχέσεις τονώνονται , ο έρωτας γίνεται ένα πιο φιλελεύθερο παιχνίδι, ενώ στα οικονομικά δεν θα λείψουν οι ανατροπές το επόμενο διάστημα.

Άση Μπήλιου : Αυτά τα ζώδια πρέπει να προσέχουν μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου 2022

Δείτε ακόμη Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

4 Ιανουαρίου 2023: Το σημερινό εξάγωνο Αφροδίτης – Δία, υπόσχεται ευκαιρίες για διασκέδαση, γνωριμίες, ερωτικές περιπέτειες αλλά και … οικονομικό ανεφοδιασμό! Η εύνοια αφορά τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου.

5 Ιανουαρίου 2023: Το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού προσφέρει πινελιές ανανέωσης, αυθορμητισμού και διαθέσεις για όμορφες αλλαγές. Η πρωτοτυπία, ο αυθορμητισμός αλλά και η κοινωνικότητα θα προσφέρουν στιγμές έκπληξης και ανανέωσης ιδιαίτερα για Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου.

Άση Μπήλιου : Αυτά τα ζώδια πρέπει να προσέχουν μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου 2022

 

6 Ιανουαρίου 2023: Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και σε εξάγωνο με τον Ουρανό, η μέρα προσφέρεται για ζεστές οικογενειακές στιγμές, ενώ η συναισθηματική έκφραση θα αναθερμάνει για τα καλά τις σχέσεις μας!

7 Ιανουαρίου 2023: Με την σημερινή σύνοδο του Ήλιου με τον Ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω, η μέρα μας είναι αρκετά επικοινωνιακή, υπάρχουν αρκετές επαφές με άτομα του παρελθόντος, χρειάζεται ωστόσο να μετριάσουμε την απολυτότητα στις σκέψεις και στα λόγια μας.

Ζώδια: Αυτό είναι το αστρολογικό ημερολόγιο του Ιανουαρίου για το 2023

Δείτε ακόμη Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα χωρίσουν το 2023

8 Ιανουαρίου 2023: Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα μας επιφυλάσσει μία όμορφη, ψυχαγωγική και ερωτική Κυριακή! Δεν λείπουν οι όμορφες ευκαιρίες ανανέωσης, χαράς και ικανοποίησης κυρίως για τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου!

9 Ιανουαρίου 2023: Ξαφνικές λύσεις, απρόσμενα μηνύματα και συναντήσεις έκπληξη φέρνει το σημερινό τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό για Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου! Δεν λείπουν και τα καυτά ερωτικά τετ-α-τετ αφού για Διδύμους Ζυγούς Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη!

10 Ιανουαρίου 2023: Η Σελήνη σήμερα είναι κενής πορείας έως και τις 17:15 το απόγευμα, έτσι η μέρα μας προσφέρεται για το κλείσιμο εκκρεμοτήτων, σκόπιμο είναι να αποφύγουμε αυτή την ημέρα οποιαδήποτε νέα πρωτοβουλία, ή σημαντική δραστηριότητα.

11 Ιανουαρίου 2023: Με την Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, είμαστε περισσότερο επικεντρωμένοι σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά μας, την εργασία μας, τις υποχρεώσεις μας και την ρουτίνα μας. Η μέρα είναι ιδανική για να βάλουμε σε μία τάξη και σειρά τις πρακτικές μας υποθέσεις.

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Τα 5 πιο τυχερά ζώδια στον έρωτα για το 2023

12 Ιανουαρίου 2023: Ο Άρης από σήμερα επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο των Διδύμων και σταδιακά θα επανέλθουν οι ρυθμοί μας και θα καταλαγιάσουν οι εντάσεις, οι καβγάδες και η κούραση που βιώναμε το τελευταίο διάστημα! Μπαίνουμε σε περίοδο δράσης και πρωτοβουλίας.

13 Ιανουαρίου 2023: Κυνήγησε τα όνειρά σου και οραματίσου ένα καλύτερο μέλλον κάνοντας σχέδια για την πορεία σου! Σήμερα με το εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, είναι ενισχυμένες η ονειροπόληση, η φαντασία και η διαίσθηση και δίνουν όμορφες πινελιές στην καθημερινότητά σου! Η εύνοια αφορά εσένα που είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως ή Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου!

Δείτε ακόμη Ζώδια: Ο χειρότερος μήνας για το κάθε ζώδιο

14 Ιανουαρίου 2023: Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού αυτή την ημέρα είμαστε επικεντρωμένοι στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας και έχουμε την προθυμία να βρούμε δίκαιες λύσεις προκειμένου να επέλθει η αρμονία και η ισορροπία ανάμεσα σε μας και στους σημαντικούς μας ανθρώπους!

15 Ιανουαρίου 2023: Κρίσεις ανεξαρτησίας, σύμφωνα με τον oroskpos, ξαφνικές κόντρες και αντιπαραθέσεις στις σχέσεις αλλά και απρόσμενα έξοδα, θα φορτίσουν ιδιαίτερα το κλίμα της ημέρας μας. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού επηρεάζει έντονα Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου!

16 Ιανουαρίου 2023: Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σκοτεινιάζει τις διαθέσεις μας, ενώ μας οδηγεί και σε ξαφνικές εκρήξεις θυμού εξαιτίας αλλόκοτων συμπεριφορών! Αυτή την ημέρα χρειάζεται να δείξουν προσοχή οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!

17 Ιανουαρίου 2023: Η μέρα ξεκινά με το αίσθημα της πικρίας και της απογοήτευσης, ενώ η διάθεση για μοναχικότητα είναι ιδιαίτερα τονισμένη! Οι απογευματινές ώρες προσφέρονται για την επίλυση πρακτικών υποθέσεων!

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν από την Αφροδίτη στον Αιγόκερω

18 Ιανουαρίου 2023: Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω και σταδιακά αποκαθίσταται το κλίμα στις επικοινωνίες μας. Με την σημερινή σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα παρατηρούμε την όξυνση απόλυτων εξουσιαστικών συμπεριφορών, αλλά και την έξαρση σκανδάλων, η επιρροή είναι αισθητή στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου!

19 Ιανουαρίου 2023: Στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας η Σελήνη είναι κενής πορείας, σκόπιμο είναι να αφήσουμε σημαντικές εργασίες, ενάρξεις, και σπουδαία βήματα, για λίγο αργότερα και να επικεντρωθούμε κυρίως στο κλείσιμο υποθέσεων.

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν από την Αφροδίτη στον Αιγόκερω

20 Ιανουαρίου 2023: Ο Ήλιος σήμερα κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Υδροχόου και μπαίνουμε σε μία περίοδο κοινωνικών αλλά και πολιτικών εξελίξεων! Με την Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω είμαστε περισσότερο επικεντρωμένοι στα επαγγελματικά, στους στόχους και βλέπουμε τις καταστάσεις με ρεαλισμό!

21 Ιανουαρίου 2023: Σήμερα το βράδυ σχηματίζεται το πρώτο Νέο Φεγγάρι του 2023, στο ζώδιο του Υδροχόου στην 01ο 32’ το οποίο και εγκαινιάζει έναν ολοκαίνουργιο κύκλο αλλαγών, ανανεώσεων αλλά και συλλογικών / κοινωνικών / πολιτικών εξελίξεων! Σε μία νέα πορεία μπαίνετε οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου!

22 Ιανουαρίου 2023: Η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, προκαλεί συναισθηματικές και οικονομικές απογοητεύσεις! Παγώνει για λίγο ο χρόνος σε εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς και κυριαρχεί η στενότητα, το μάγκωμα και η έλλειψη ικανοποίησης. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!

23 Ιανουαρίου 2023: Ο Ουρανός από σήμερα επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Ταύρου και μπαίνουμε στην τελική ευθεία μεγάλων αλλαγών σε χρήματα και αξίες. Η Σελήνη από τις 12:18 έως 19:35 είναι κενής πορείας και χρειάζεται σε αυτό το διάστημα να δείξουμε προσοχή στις δραστηριότητές μας.

24 Ιανουαρίου 2023: Οι ευσυγκίνητες διαθέσεις, η ανάγκη για αραλίκι, αλλά και οι ξαφνικές κόντρες δεν θα λείψουν αυτή την ημέρα όπου η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ. Ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες που συγκρούεται με τον Άρη φρόντισε να αποφύγεις τον καβγά ιδιαίτερα αν είσαι Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου!

25 Ιανουαρίου 2023: Το σημερινό εξάγωνο Ήλιου – Δία μας γεμίζει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, χαρά ενώ δεν λείπουν και οι ευκαιρίες για να κάνουμε προοδευτικά βήματα. Ιδανική μέρα για νέες γνωριμίες, ή νέα σχέδια! Ευνοούνται οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου!

26 Ιανουαρίου 2023: Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού μας γεμίζει με ενθουσιασμό και με διάθεση για ενάρξεις! Οι γωνίες που σχηματίζει με τον Δία, τον Άρη και τον Ήλιο, μας επιφυλάσσουν γρήγορες εξελίξεις στις προσωπικές μας υποθέσεις!

27 Ιανουαρίου 2023: Η Αφροδίτη σήμερα κάνει την είσοδό της στο ζώδιο της έξαρσής της, τον Ιχθύ! Μπαίνουμε λοιπόν σε μία άκρως ευεργετική περίοδο για τα αισθηματικά μας, όπου η αγάπη και η ανιδιοτέλεια θα αναθερμάνουν τις ανθρώπινες σχέσεις! Ευνοούνται οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι!

28 Ιανουαρίου 2023: Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου μας βοηθά σήμερα να χαλαρώσουμε τους ρυθμούς μας και να απολαύσουμε με αρμονία τις σχέσεις μας και τα απλά καθημερινά πράγματα που μας βοηθούν να νιώθουμε γεμάτοι!

29 Ιανουαρίου 2023: Το ενδιαφέρον μας είναι στραμμένο στις υλικές μας κτήσεις και στις αξίες μας… Είναι μέρα που επικεντρωνόμαστε στο τι δεν έχουμε, τι θέλουμε να αποκτήσουμε και πώς μπορούμε να κάνουμε τις σχέσεις μας καλύτερες!

30 Ιανουαρίου 2023: Το τρίγωνο Ήλιου Άρη μας προτρέπει σήμερα για δράση και οι εξελίξεις κρίνονται θετικές και ενθουσιώδεις. Το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού προσφέρει ξαφνικά μηνύματα και συναντήσεις έκπληξη για Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου !

31 Ιανουαρίου 2023: Ο μήνας ολοκληρώνει τον κύκλο του με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων να μας προτρέπει για επικοινωνία και για πρωτοβουλίες. Η μέρα είναι ιδανική για να προχωρήσεις ότι είχες αφήσει στην μέση!

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close