Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 21/11 έως 27/11/2022

Κώστας Λεφάκης: Δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια από 21/11/22 έως 27/11/22. Πώς θα περάσουν τα ζώδια αυτήν την εβδομάδα; Δείτε παρακάτω: 

Η τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου εγκαινιάζει έναν νέο πιο ευχάριστο κύκλο, αφού σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη και μας βάζει σε πιο γιορτινή διάθεση! Τι προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης; Δες αναλυτικά το ζώδιο σου

 

Κριός

Η νέα Σελήνη του Νοεμβρίου θα σας βοηθήσει να βάλετε μία νέα προτεραιότητα στις σχέσεις σας και να κάνετε μεγαλύτερο κόπο για την επίτευξη επιτυχιών στην εργασία οι οποίες θα ολοκληρωθούν μεν, αλλά όχι πολύ σύντομα. Οικονομικά, καλείστε να αποφύγετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις και να προνοήσετε για έκτακτα οικογενειακά έξοδα.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Ετήσιες Προβλέψεις: Σε αυτά τα 4 ζώδια θα γεμίσουν οι τσέπες τους το 2023

Μην παρασύρεστε από προτροπές τρίτων και μην πιστεύετε την εύκολη επιτυχία που σας υπόσχονται. Η δημοτικότητά σας μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα όσον αφορά στην κοινωνική σας ζωή.

 

Ταύρος

Αυτός ο μήνας συνεχίζει να είναι δύσκολος μαζί όμως είναι και το σημείο μια εκκίνησης που πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή. Η Νέα Σελήνη της εβδομάδας σας βοηθά να βάλετε νέες, χρήσιμες προτεραιότητες και να ασχοληθείτε σοβαρά με τα σχέδιά σας.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Αποφύγετε ριψοκίνδυνες ενέργειες στην εργασία και μην εγκαταλείπετε κάτι σίγουρο για κάτι απλώς υποσχόμενο. Δεν είναι τώρα καιρός για άλματα αλλά για αναδιοργάνωση. Βάλτε στο πρόγραμμά σας νέα ενδιαφέροντα ή βελτιώστε τη σωματική σας κατάσταση.

 

Δίδυμοι

Πολλοί νοιώθετε μία ανάγκη αλλαγής στη ζωή σας. Δεν θα ήταν όμως σκόπιμο να το επιδιώξετε τώρα γιατί θα σας κούραζε περισσότερο ψυχολογικά όταν θα βρεθείτε αργότερα πάλι μπροστά στα προβλήματα. Δραστηριοποιηθείτε κοινωνικά και επαγγελματικά αλλά αποφύγετε να δίνετε έμφαση σε αντιθέσεις που είναι πιθανό να υπάρχουν στο περιβάλλον της εργασίας σας.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια με τον Ερμή στον Τοξότη;

Η Νέα Σελήνη στον απέναντί σας Τοξότη βοηθά στην κοινωνική σας ζωή, στην επίλυση κάποιου επαγγελματικού ζητήματος και αυξάνει σημαντικά τις ευκαιρίες προβολής σας. Αισθηματικά, όσοι βρίσκεστε σε κάποιο μεταίχμιο, έχετε λίγη ακόμα υπομονή.

 

Καρκίνος

Επαγγελματικά, βρίσκεστε σε μία περίεργη ψυχολογική κατάσταση εδώ και αρκετό καιρό. Διαισθάνεστε ότι κάτι θα αλλάξει όμως, όσο καθυστερεί, η ανησυχία σας μεγαλώνει. Κούραση στην εργασία σας ή έλλειψη οργανωμένης δραστηριότητος και προγραμματισμού σας κάνουν να αισθάνεστε εξαντλημένοι.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Οικονομικά, τίποτα δεν είναι θαυμάσιο, κυρίως αν φερθήκατε παράτολμα. Προστατεύστε τα συμφέροντά σας, αποφύγετε ριψοκίνδυνες και παρορμητικές κινήσεις και, όπου μπορείτε, αναθέστε σε κάποιον άλλον τη δύσκολη δουλειά. Η οικογένεια έχει περίεργη συμπεριφορά, ή αισθάνεστε ότι δεν καταλαβαίνει τη θέση και τις απόψεις σας.

 

Λέων

Έχετε όλο τον καιρό να συνηθίσετε στην ιδέα μιας γενικότερης μετάβασης σε χώρους και καταστάσεις που δεν έχετε μάθει να λειτουργείτε. Σ αυτό βοηθά και η Νέα Σελήνη της εβδομάδας που αναπτερώνει το ηθικό και την αυτοπεποίθησή σας.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Δεκεμβρίος 2022: Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ένας άνθρωπος που εμφανίστηκε κάτω από απροσδόκητες συνθήκες ίσως να είναι η αφορμή να δείτε με καινούργια μάτια τις σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον σας και να θελήσετε να αρχίσετε πάλι πάνω σε καινούργιες βάσεις.

 

Παρθένος

Η ψυχολογική σας κατάσταση δεν σας βοηθά ιδιαίτερα γιατί νοιώθετε αρκετή μοναξιά. Πρέπει όμως να καταπολεμήσετε αυτή σας την διάθεση και να μην παρεξηγείτε την στάση των άλλων γιατί, πραγματικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεν είναι λίγα.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Κοινωνικά και επαγγελματικά βρίσκεστε σε αρκετά ευνοϊκή περίοδο και πρέπει να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες για καλύτερη κοινωνική ζωή. Αυξήστε τις όποιες δραστηριότητες σας ευχαριστούν, ή αποφύγετε να επωμιστείτε ευθύνες που περιορίζουν τον ελεύθερο και προσωπικό σας χρόνο.

 

Ζυγός

Τα οικογενειακά προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν ίσως, μάλιστα, σημειώσουν μία μικρή όξυνση σε αυτό το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Κάτι που θα έπρεπε να φροντίσετε είναι ο εαυτός σας γιατί, τελευταία, έχετε παραμελήσει ορισμένες βασικές ανάγκες του. Θυμηθείτε πως έχετε επιδιώξεις πάνω από την καθημερινή ρουτίνα αλλά και αρκετές ψυχικές ανάγκες.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Ζώδια- Ετήσιες προβλέψεις: Δείτε τις τυχερές μέρες του 2023 για τα ερωτικά σας

Η Νέα Σελήνη της εβδομάδας δίνει καλύτερες προοπτικές στα σχέδιά σας, στην επικοινωνία, αλλά και στην προβολή σας στους χώρους που κινείστε. Φροντίστε να μη σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια άσκοπα. Αντίθετα επωφεληθείτε από την αλλαγή στάσης ενός αγαπημένου, ή χρήσιμου ανθρώπου.

 

Σκορπιός

Εξακολουθήστε να εργάζεστε με κέφι και προσοχή. Μην αμελείτε υποχρεώσεις ή χρέη και μην σχεδιάζετε έξοδα πριν είστε σίγουροι ότι θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε εύκολα. Αισθηματικά τίποτα δεν φαίνεται να αλλάζει ιδιαίτερα.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Μην ελπίζετε πολλά για τούτη την περίοδο αλλά μην ξεχνάτε ότι τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα των κόπων σας. Η Νέα Σελήνη επιδρά στον οικονομικό τομέα, τόσο με έξοδα, όσο και με έσοδα που καταφέρνουν να καθησυχάσουν κάποιες ανησυχίες σας.

 

Τοξότης

Η περίοδος αυτή σας προκαλεί με κάθε τρόπο. Πρέπει να βρείτε να κάνετε κάτι που να σας συναρπάζει. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σηματοδοτεί αλλαγή διάθεσης και σας βοηθά να πάρετε πρωτοβουλίες σε θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Ζώδια: Δείτε πως θα επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής τα 12 ζώδια το 2023

Δεν είναι άσχημη ιδέα να ερωτευτείτε ή να παραδεχθείτε ότι είστε ερωτευμένοι και να δοθείτε στον άνθρωπό σας. Οικονομικά βέβαια υπάρχει μια σχετική στενότητα αλλά οφείλεται στα έξοδα που εδραίωσαν τις ελπίδες σας για μια βελτίωση που δεν θα αργήσει.

 

Αιγόκερως

Μην είστε τόσο βιαστικοί να τακτοποιηθούν όλα αμέσως, καθώς αυτό που προέχει είναι η δική σας ηρεμία και ανάπαυση. Φυσικά, δεν είναι δυνατόν να εγκαταλείψετε την εργασία και τις υποχρεώσεις σας αλλά μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας ώστε να σας μένουν ώρες για τον εαυτό σας.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Προσπαθήστε ακόμη να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας προβλήματα. Οι πιέσεις από το οικείο περιβάλλον είναι περισσότερο ερευνητικές ώστε να διαπιστωθεί, ότι εξακολουθείτε να υπερασπίζετε κοινές αξίες και κοινά ενδιαφέροντα.

 

Υδροχόος

Οι μέρες της εβδομάδας φέρνουν πολλά τρεξίματα για τους περισσότερους από σας και αυτό σημαίνει αρκετή κούραση και άγχος στο τέλος. Οι καθυστερήσεις θα είναι αρκετές και θα ήταν καλύτερο να αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή ακόμη και αν πρόκειται για κάτι που σας ψυχαγωγεί.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Ζώδια ετήσιες προβλέψεις: Αυτά είναι τα αστρολογικά μυστικά για 12 ζώδια για το 2023

Πρέπει, με δυο λόγια, σύμφωνα με το oroskopos, να προνοήσετε για τα τεντωμένα νεύρα σας που δεν αντέχουν πολλές συγκινήσεις. Οι όποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σας οφείλονται και στην επήρεια της Νέας Σελήνης, επομένως ας είστε προετοιμασμένοι και για απρόοπτα της τελευταίας στιγμής

 

Ιχθύες

Αυτές τις μέρες μπορείτε να τακτοποιήσετε πολλά θέματα που αφορούν το σπίτι και την εργασία σας και να βάλετε θεμέλια για μελλοντικές ανακατατάξεις και αλλαγές που θα σας επιτρέψουν να απαλλαγείτε από πολύ κούραση και οικονομικά άγχη που σας πίεζαν μέχρι τώρα.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Θα πρέπει να αναλάβετε καινούργιες ευθύνες που θα ενισχύσουν τη θέση σας στην εργασία. Παραμείνετε ψύχραιμοι όταν σας προκαλούν με τη συμπεριφορά τους και υποστηρίξτε τα κεκτημένα σας. Τα πρακτικά ζητήματα θα λυθούν αν φανείτε παρατηρητικοί, αλλά και ευέλικτοι.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close