Ζώδια: Ανάδρομος  Ερμής για το 2023

Ζώδια: Έτσι θα επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής τα 12 ζώδια το 2023 ποια τα χρονικά διαστήματα όπου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος;

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και κατά την διάρκεια του 2022, ο Ερμής, ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τον ανθρώπινο τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας, θα κινείται σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα του έτους, για 20 ημέρες, φαινομενικά ανάδρομος, καθιστώντας δύσκολες τις επικοινωνιακές συνθήκες γύρω μας, φέρνοντας όμως και σημαντικές αναθεωρήσεις σκέψεων, ιδεών, αποφάσεων, αλλά και επικοινωνίες με άτομα του παρελθόντος μας.

Άση Μπήλιου: Για αυτά τα τρια ζώδια ο Οκτώβριος θα είναι πάρτι

Δείτε ακόμη Ζώδια: Πως επηρεάζουν οι πλανήτες το ζώδιο σου μέχρι τις 15/11/22;

Ο Ερμής, είναι ο πλανήτης που εκφράζει τον τρόπο που επικοινωνεί ο άνθρωπος με το περιβάλλον του. Αντιπροσωπεύει την σκέψη, τη νόηση, τη γνώση, την έκφραση ενώ παράλληλα είναι ο «βασικός ρυθμιστής» κάθε μορφής επικοινωνίας! Ταξίδια, μετακινήσεις, γνωριμίες, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, μεταφορικό μέσο, σχέση με αδέρφια και γείτονες είναι μερικοί από τους τομείς που έχουν άμεση επιρροή από την πορεία του Ερμή στο ζωδιακό κύκλο!

Άση Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια η Αφροδίτη στον Ζυγό

 

Όταν ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος τότε οι παραπάνω τομείς δεν έχουν την γρήγορη, εύκολη, εποικοδομητική ροή. Οι μέρες γεμίζουν με καθυστερήσεις, παρανοήσεις και ζημιές στις επικοινωνίες, στις μετακινήσεις, στα ραντεβού μας, τα λόγια πολλά φορές αναιρούνται, μπερδεύονται, το μυαλό ταξιδεύει στο χτες, οι σκέψεις είναι συγχυσμένες, μπερδεμένες και δεν μπορούν εύκολα να εκφραστούν αποτελεσματικά.

Στις περιόδους που ο Ερμής κινείται ανάδρομος, παρατηρούμε ζημιές σε ηλεκτρολογικές / τεχνολογικές / μηχανολογικές συσκευές, ωστόσο σε αυτά τα διαστήματα πρέπει να αποφεύγουμε και τις σημαντικές αγορές (ιδιαίτερα αυτοκίνητο, κινητό, tablet, laptop). Σημαντικό είναι να προσέχουμε ιδιαίτερα τις μετακινήσεις μας, γιατί υπάρχει ροπή προς τα ατυχήματα.

Άση Μπήλιου: Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Δείτε ακόμη Ζώδια ετήσιες προβλέψεις: Αυτά είναι τα αστρολογικά μυστικά για 12 ζώδια για το 2023

Ένας ακόμα τομέας που είναι φανερό ότι βάλλεται την περίοδο που ο Ερμής κινείται ανάδρομος είναι οι συμφωνίες… Υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις και μπερδέματα στην εύρυθμη εξέλιξη των συμφωνιών συνεργασίας, ενώ η περίοδος δεν κρίνεται ευνοϊκή για την έναρξη ενός νέου συμφωνητικού (ή και μισθωτηρίου) γιατί αφενός δεν θα έχει διάρκεια, αφετέρου μπορεί να αναιρεθούν οι όροι συμφωνίας ή να βγουν στην πορεία προβλήματα στην επιφάνεια. Τέλος, με τον ανάδρομο Ερμή, πάντα υπάρχουν οι λεγόμενες επαφές , συζητήσεις, επικοινωνίες με άτομα του παρελθόντος όπου προκύπτουν και αρκετές επανασυνδέσεις.

Πότε θα είναι Ανάδρομος ο Ερμής το 2023;

Κατά την διάρκεια του 2023 ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος σε 4 χρονικές περιόδους και κυρίως στα ζώδια της Γης, οι αναθεωρήσεις της χρονιάς και οι δεύτερες σκέψεις, αφορούν κυρίως τους πρακτικούς τομείς της ζωής μας. Ποια είναι τα χρονικά διαστήματα του 2023 όπου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος;

Άση Μπήλιου: Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

1-18 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Αιγόκερω(23ο – 18ο)
20 Απριλίου έως και 14 Μαΐου στον Ταύρο (15ο -5ο )
23 Αυγούστου έως 16 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο (21ο – 8ο )
12 Δεκεμβρίου 2023 έως 2 Ιανουαρίου 2024 από την 8ο μοίρα του Αιγόκερω έως τις 22ο του Τοξότη

Ανάδρομος Ερμής 1-18 Ιανουαρίου 2023 στον Αιγόκερω

Το 2023 ξεκινά με τον Ερμή να κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω, στο ξεκίνημα του έτους λοιπόν συνειδητοποιούμε ότι το έτος που μόλις αποχαιρετίσαμε μας έχει αφήσει την «προίκα» του για τη νέα χρονιά, που καλούμαστε να δούμε τι ακριβώς θα κάνουμε με αυτήν!

Σε κοσμικό πλαίσιο φαίνεται ότι υπάρχουν αναθεωρήσεις, επαναδιαπραγματεύσεις και επικοινωνιακό αλαλούμ, σύμφωνα με τον oroskopos.gr, για ζητήματα που αφορούν την πολιτική σκηνή, την κυβέρνηση και τους νόμους.

Σε προσωπικό επίπεδο, παρατηρούμε χαρακτηριστικό «πάγωμα» στην εξωστρέφεια και την κοινωνικότητα, ενώ οι επιλογές του παρελθόντος φαίνεται ότι στο ξεκίνημα του έτους αποδεικνύεται ότι έχουν το «τίμημά» τους! Στις δύο πρώτες ημέρες του 2023, το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα (22ο 53’) θα φέρει τρυφερές επικοινωνίες από άτομα του παρελθόντος, η αναπόληση και η νοσταλγία θα οδηγήσουν σε ζεστές συναισθηματικές εκφράσεις, ενώ πολλοί θα αρχίσουν να σκέφτονται εκ νέου επιθυμίες που έχουν από το περασμένο έτος και που ίσως είναι η ώρα να τις βάλουν μπροστά.

Άση Μπήλιου: Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η τελευταία έκλειψή του 2022

Στις 7 Ιανουαρίου η σύνοδος του Ήλιου με τον Ανάδρομο Ερμή (16ο) καθιστά δύσκολες τις επικοινωνιακές συνθήκες. Η έπαρση, ο εγωισμός, η παρορμητικότητα και η τάση για έλεγχο ή και επιβολή δυσχεραίνουν τις ανθρώπινες σχέσεις. Σημαντικό είναι να προσέξουμε και τις μετακινήσεις μας. Στις 9 Ιανουαρίου το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό προσφέρει εκπλήξεις με άρωμα παρελθόντος…

Ξαφνικές επικοινωνίες και συναντήσεις με άτομα του χτες, αλλά και αλλαγή στον τρόπο σκέψης, θα είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας. Υπόθεση Ερωτική Επανασύνδεση: Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι του 2ου και 3ου δεκαημέρου

Ζώδια: Εάν έχεις γεννηθεί μια απο αυτές της ημέρες του μήνα τότε έχεις την τύχη με το μέρος σου

 

Επαφές με άτομα του παρελθόντος: Όλα τα παραπάνω ζώδια αλλά και οι Ταύροι – Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου και 3ου δεκαημέρου! Προσοχή στις μετακινήσεις, στο όχημα και στο μεταφορικό μέσο: Αιγόκεροι, Σκορπιοί, Ταύροι του 2ου και 3ου δεκαημέρου!

Προσοχή στην Οικονομική Διαχείριση : οι Δίδυμοι , Τοξότες του 2ου και 3ου δεκαημέρου. Προσοχή στα Επαγγελματικά Λάθη: Οι Κριοί και οι Λέοντες του 2ου και 3ου δεκαημέρου.

Ανάδρομος Ερμής 20 Απριλίου έως 14 Μαΐου 2023 στον Ταύρο
Ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο που κυβερνήτης είναι η Αφροδίτη, θα προκαλέσει τα μπερδέματά του με καθυστερήσεις, στασιμότητα , παρεξηγήσεις και παρανοήσεις για θέματα που συνδέονται με την ύλη και το συναίσθημα!

Ιούνιος: Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά

Δείτε ακόμη Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

Στα οικονομικά κυριαρχεί η ανασφάλεια, είτε γιατί προκύπτουν έκτακτα έξοδα (ζημιές), είτε επειδή πολλοί επωμίζονται τα βαρίδια λανθασμένων επιλογών του παρελθόντος. Στις ανθρώπινες σχέσεις, από τη μία πλευρά κυριαρχεί η νοσταλγία και η αναπόληση, από την άλλη πλευρά όμως οι ακλόνητες πεποιθήσεις και το ατέλειωτο πείσμα, οδηγούν στα άκρα τις ανθρώπινες επαφές.

Υπόθεση Ερωτική Επανασύνδεση: Ταύροι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι του 1ου και 2ου δεκαημέρου. Επαφές με άτομα του παρελθόντος: Όλα τα παραπάνω ζώδια αλλά και οι Καρκίνοι, Παρθένοι, Ιχθείς 1ου και 2ου δεκαημέρου!

Προσοχή στις μετακινήσεις, στο όχημα και στο μεταφορικό μέσο: Ιχθείς, Παρθένοι, Ταύροι 1ου και 2ου δεκαημέρου Προσοχή στην Οικονομική Διαχείριση : οι Κριοί και οι Ζυγοί 1ου και 2ου δεκαημέρου. Προσοχή στα Επαγγελματικά Λάθη: Οι Λέοντες και οι Ιχθείς του 1ου και του 2ου δεκαημέρου

Ανάδρομος Ερμής 23 Αυγούστου έως 16 Σεπτεμβρίου 2023 στην Παρθένου

Καθώς το καλοκαίρι οδεύει προς το τέλος του, ο Ερμής ξεκινά φαινομενικά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο της υπηρεσίες, προκαλώντας τα γνωστά επικοινωνιακά στραβάδια, που κάνουν την επανένταξη στους ρυθμούς της καθημερινότητας εξαιρετικά δύσκολη! Σε αυτή την χρονική περίοδο κυριαρχεί η νευρικότητα στις επικοινωνίες, η υπερανάλυση οδηγεί σε «παράλυση» του νου, ενώ η προσπάθεια οριοθέτησης και προγραμματισμού των εργασιών, κρίνεται αμφίβολη και αδύναμη!

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Τα 4 ζώδια που ο στόχος τους θα είναι η πρωτιά και η νίκη

 

Στις 4 Σεπτεμβρίου ωστόσο το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Δία (15ο) θα προσφέρει ευκαιρίες προτάσεων, επαφών, συναντήσεων με άρωμα παρελθόντος όπου πολλοί θα χαμογελάσουν από ικανοποίηση ή και θα βάλουν παλιά σχέδια στα σκαριά.

Υπόθεση Ερωτική Επανασύνδεση: Παρθένοι, Ιχθείς, Ταύροι (όλα τα δεκαήμερα) Επαφές με άτομα του παρελθόντος: Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι

Προσοχή στις μετακινήσεις, στο όχημα και στο μεταφορικό μέσο: Παρθένοι, Καρκίνοι, Αιγόκεροι. Προσοχή στην Οικονομική Διαχείριση : Οι Λέοντες και οι Υδροχόοι. Προσοχή στα Επαγγελματικά Λάθη: Δίδυμοι και Κριοί.

Έκλειψη Σελήνης-στον άξονα-Ταύρου-σήμερα-ζώδια-

Ανάδρομος Ερμής 12 Δεκεμβρίου 2023 έως 2 Ιανουαρίου 2024
Καθώς η χρονιά φτάνει να ρίξει την αυλαία της ο Ερμής γυρνά φαινομενικά ανάδρομος στον Αιγόκερω, στο ίδιο ζώδιο ήταν ανάδρομος και στο ξεκίνημα της χρονιάς. Έως τις 24 Δεκεμβρίου με τον ανάδρομο Ερμή από τον Αιγόκερω προσπαθούμε με δυσκολία να οριοθετήσουμε όλα όσα έχουν μείνει ως εκκρεμότητα στην πορεία αυτού του έτους!

Οι θετικές γωνίες του ανάδρομου Ερμή με τον Δία – στις 18/12 – και με τον Κρόνο στις 21/12 θα προσφέρουν και επαναφέρουν στο παρόν ευκαιρίες του παρελθόντος που θα μπορέσουν να αξιοποιηθούν και σταθεροποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Στην συνέχεια από τις 24 Δεκεμβρίου έως και το ξεκίνημα του 2024 ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο της αδυναμίας του, τον Τοξότη και οι τελευταίες ημέρες της χρονιάς θέλουν πολύ μεγάλη προσοχή σε ταξίδια, μετακινήσεις, οχήματα, συμφωνίες.

Ζώδια

 

Η βιασύνη και η πλάνη θα οδηγήσουν σε λανθασμένες μη αναστρέψιμες ενέργειες. Η παραπληροφόρηση και το επικοινωνιακό κομφούζιο, θα σε κάνουν να νιώθεις ότι δεν ξέρεις ποιον να πιστέψεις. Υπόθεση Ερωτική Επανασύνδεση: Καρκίνοι, Αιγόκεροι Παρθένοι 1ου δεκαημέρου. Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες του 3ου δεκαημέρου

Επαφές με άτομα του παρελθόντος: Ταύροι, Σκορπιοί, Ιχθείς 1ου δεκαημέρου και Κριοί, Ζυγοί, Υδροχόοι 3ου δεκαημέρου Προσοχή στις μετακινήσεις, στο όχημα και στο μεταφορικό μέσο: Σκορπιοί – Ταύροι – Αιγόκεροι 1ου δεκαημέρου και Κριοί – Ζυγοί – Τοξότες 3ου δεκαημέρου

Προσοχή στην Οικονομική Διαχείριση : Τοξότες, Δίδυμοι 1ου δεκαημέρου και Ταύροι, Σκορπιοί 3ου δεκαημέρου! Προσοχή στα Επαγγελματικά Λάθη: Κριοί, Λέοντες 1ου δεκαημέρου και Ιχθείς, Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close