Ζώδια: Αυτά είναι τα αστρολογικά μυστικά για 12 ζώδια για το 2023

Δείτε τα αστρολογικά μυστικά για 12 ζώδια για το 2023. Τι θα μας φέρει η νέα χρόνια; Δείτε παρακάτω:

Το 2023 θα είναι μία τυχερή χρονιά; Ποιες εξελίξεις έρχονται και τί να αναμένουμε για την πορεία του νέου έτους; Η Άντα Λεούση μας δίνει αποκαλυπτικές προβλέψεις.

Το 2023 υπόσχεται σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, στις ερωτικές σχέσεις, καθώς και στα επιχειρηματικά εγχειρήματα. Δίνει όλες τις προοπτικές να φτάσετε ψηλά, αλλά ταυτόχρονα να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε σημαντικές προκλήσεις.

Άση Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια η Αφροδίτη στον Ζυγό

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η τελευταία έκλειψή του 2022

Η χρονιά ξεκινάει με τον Ερμή να κινείται ανάδομα στον Αιγόκερω έως τις 18/1. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει δισταγμός σε αποφάσεις και αναποφασιστικότητα. Εννοείται πως οι επιρροές θα υπάρχουν σε γενικό επίπεδο, βάζοντας στο στόχαστρο και την παγκόσμια ηγεσία.

Στα μέσα του Φεβρουαρίου θα υπάρξει μια αλλαγή στις φιλοδοξίες, αλλά οι οικονομικές συνθήκες που θα επικρατούν θα είναι απρόβλεπτες και η ανησυχία θα εναλλάσσεται με την αισιοδοξία. Κατά το δεύτερο τρίμηνο θα υπάρξει σημαντική βελτίωση, βοηθώντας σας να βρείτε και πάλι την αυτοπεποίθησή σας και να προχωρήσετε δυναμικά.

Άση Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια η Αφροδίτη στον Ζυγό

 

Αρχές Μαρτίου ο Κρόνος αλλάζει θέση περνώντας από τον Υδροχόο στους Ιχθείς, γεγονός που σημαίνει ότι θα μειωθεί σημαντικά η φαντασία και η ονειροπόληση και θα αρχίσετε πλέον να είστε πιο πρακτικοί και προσγειωμένοι στην πραγματικότητα.

Γνωρίζοντας πως στα τέλη του μήνα και ο Πλούτωνας θα μετακινηθεί από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο, είναι σίγουρο πως αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να επικεντρωθείτε περισσότερο στο μέλλον σας και να επενδύσετε σε αυτό και ότι μπορεί να σας επιφυλάσσει.

Άση Μπήλιου: Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Αυτά είναι τα τυχερά ζώδια τον Νοέμβριο 2022

Εκμεταλλευτείτε σωστά αυτό το διάστημα και εργαστείτε για να αφήσετε πίσω καταστάσεις άχρηστες, να απελευθερωθείτε από το παρελθόν και να κατανοήσετε το παρόν. σήμερα. Τόσο ο Κρόνος όσο και ο Πλούτωνας θα είναι χορηγοί στις προσπάθειές σας, γεμίζοντάς σας ενέργεια.

Ο Δίας μέχρι τα μισά Μαΐου που θα βρίσκεται στον Κριό, βοηθάει να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να ξεκινήσουμε νέα σχέδια και στόχους, σύμφωνα με το oroskopos, αλλά στη συνέχεια που αλλάζει και περνάει στον Ταύρο έχοντας συντροφιά τον Ουρανό, θα σας πιέζει να αλλάξετε στρατηγικές, μεθόδους, ακόμα και εργασία. Ευκαιρίες θα υπάρχουν περισσότερες απ’ ότι πιστεύετε, αλλά θα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι για να ξεχωρίσετε εκείνες που προσφέρουν σταθερότητα και ασφάλεια και δεν είναι προσωρινές.

Άση Μπήλιου: Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

 

Από τα μέσα Ιουνίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο έκφρασης, καθώς οι απότομες συμπεριφορές και στα απρεπή σχόλια θα σας ζημιώσουν και θα είστε χαμένοι σε κάθε σύγκρουση. Εάν δε θέλετε να χάσετε το δίκιο σας, μετρήστε τα λόγια σας και μείνετε μακριά από κουτσομπολιά και παρασκηνιακές καταστάσεις μέχρι το Σεπτέμβριο.

Από τα μέσα Ιουλίου και μετά, το τοπίο θα είναι πιο ξεκάθαρο για να βάλετε μπροστά νέα σχέδια και στόχους. Το τελευταίο τρίμηνο του έτους θα σας δοθούν απλόχερα οι ευκαιρίες για να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, αλλά και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Κατά το 2023 θα πραγματοποιηθούν και 4 εκλείψεις:

– Στις 20/4 πραγματοποιείται δακτυλιοειδής Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Κριό, ωθώντας σας σε αλλαγές που θα σχηματίσουν νέες προοπτικές για την επαγγελματική σας πορεία. Κρατήστε σχέδια που έχουν δυνατότητες προσαρμογής σε νέα δεδομένα και μην ασχοληθείτε με ανούσιες υποθέσεις που απλά θα τρώνε το χρόνο σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του ου δεκαημέρου.

– Στις 5/5 πραγματοποιείται παρασκιώδης Έκλειψη Σελήνης στο Σκορπιό, δημιουργώντας σας προβλήματα και διλήμματα σε συναισθηματικό και επαγγελματικό τομέα. Ηρεμήστε και κρατήστε τις ισορροπίες, καθώς η ένταση και τα νεύρα θα σας μπερδέψουν περισσότερο, παρά θα σας βοηθήσουν. Επηρεάζονται περισσότερα τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος) του 1ου δεκαημέρου.

Άση Μπήλιου: Tυχερές και άτυχες μέρες του Ιούλιου 2022 για όλα τα ζώδια

Δείτε ακόμη Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

– Στις 14/10 πραγματοποιείται δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου στο Ζυγό, θυμίζοντάς σας πως δεν είστε μόνοι σε αυτόν τον κόσμο. Υπάρχουν και πάντα υπήρχαν άτομα που σας σκέφτονται και μπορείτε να στηριχθείτε πάνω τους, απλά σας άρεσε να τα προσπερνάτε. Αλλάξτε τακτική πια και σταθείτε δίπλα τους, για να εισπράξετε ότι καλό έχουν να σας δώσουν. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του 2ου δεκαημέρου.

– Στις 28/10 πραγματοποιείται μερική έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο και θα μπερδευτούν οι σκέψεις αλλά και η κρίση σας. Μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και μην αφεθείτε σε ουτοπικές καταστάσεις, που θα σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Επηρεάζονται περισσότερα τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος) του ου δεκαημέρου.

Άση Μπήλιου: Tυχερές και άτυχες μέρες του Ιούλιου 2022 για όλα τα ζώδια

 

Και αφού έχετε πάρει μια γεύση από το τι να περιμένετε το 2023, η επόμενη ερώτηση είναι σίγουρα ποιο ζώδιο θα είναι πιο ευνοημένο. Η νέα χρονιά κατά κάποιο τρόπο θα βαδίσει στα χνάρια της προηγούμενης που φρόντισε λίγο ή πολύ να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο, οπότε υποδεχθείτε την με χαμόγελο και όχι κατσουφιάζοντας. Δεχθείτε τα δώρα που θα σας φέρει, διαφορετικά για τον καθένα και στην όποια δυσκολία μη βιαστείτε να γκρινιάξετε αφού γνωρίζετε πως μετά την καταιγίδα βγαίνει πάντα το ουράνιο τόξο.

Ιούνιος: Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Ο Δίας περνάει στους Ιχθύς και φέρνει τα δώρα του στα 12 ζώδια

Στις πρώτες θέσεις εύνοιας και τύχης για το 2023 φιγουράρουν ο Κριός, ο Ταύρος, ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως. Οι Κριοί θα δείτε τα σχέδιά σας να παίρνουν επιτέλους σάρκα και οστά και όλα να μπαίνουν στη θέση τους. Οι Ταύροι να είστε προετοιμασμένοι για αυτό που θα ακολουθήσει, αφού όλα θα είναι πιθανά.

Οι Σκορπιοί θα ανταμειφθείτε για τις προσπάθειες που έχετε κάνει να πετύχετε και θα συνεχίσετε δυναμικά. Οι Αιγόκεροι θα βιώσετε την απόλυτη επιτυχία και τύχη, άρα ήρθε η στιγμή να βγείτε από το καβούκι σας αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Τα υπόλοιπα ζώδια θα έχετε άπλετες ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και να είστε στο επίκεντρο, οπότε θυμηθείτε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, ώστε να μη χάσετε καμία σημαντική.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close