Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου. Ανακάλυψε ποιο μυθικό πλάσμα αντιστοιχεί στο ζώδιό σου.

Πολλές φορές ενημερωνόμαστε για το μέλλον μας διαβάζοντας τις αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις ή τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις. Μερικές φορές όμως χρησιμοποιούμε τα ζώδια για να γελάσουμε και λίγο. Έτσι σήμερα θα παίξουμε ένα μικρό παιχνίδι.

Σε αυτό το παιχνίδι με βάση τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας, θα ανακαλύψουμε ποιο μυθικό πλάσμα αντιστοιχεί στο δικό σας ζώδιο. Φυσικά θα βασιστούμε σε χαρακτηριστικά που ήδη έχουν τα ζώδιά μας όμως τα αποτελέσματα είναι καθαρά για διασκέδαση. Διαβάστε παρακάτω:

Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου: Κριός – Δράκος

Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο Δράκος είναι ένα μυθικό πλάσμα που δεν φοβάται τίποτα και κανέναν και όταν νιώσει απειλεί πετάει φωτιές από το στόμα. Το ίδιο ισχύει και για τον Κριό που είναι ένα δυναμικό ζώδιο και ως γνωστόν δεν φοβάται να διεκδικήσει αυτά που του αναλογούν.

Δείτε ακόμα Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Ποια ζώδια αναστατώνει;

Τέλος υποστηρίζει με πείσμα την άποψή του και τα λόγια του γίνονται πολλές φορές “φωτιές” αφού ο αυθορμητισμός του και η τάση να εξωτερικεύει ότι σκέφτεται πολλές φορές τον κάνει προσβλητικό.

Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου: Ταύρος – Δρυάδες

Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Οι Δρυάδες ήταν σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία Νύμφες των Δασών. Οι Ταύροι λοιπόν θα μπορούσαν άνετα να ταιριάξουν με αυτές τις Νύμφες αφού είναι άνθρωποι ρομαντικοί που όμως όταν θέλουν γίνονται και επιθετικοί.

Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου: Δίδυμοι – Νεράιδες

Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Οι Νεράιδες ταιριάζουν με τους Διδύμους διότι ως γνωστόν οι Δίδυμοι, είναι χαριτωμένοι και γλυκούληδες όπως ακριβώς και οι νεράιδες. Όμως άμα τους πειράξεις ή αν απλά ξυπνήσουν με άσχημη διάθεση μπορούν να γίνουν χειριστικοί, νευρικοί, εκδικητικοί και κατεργάρηδες. Γενικότερα οι νεράιδες όπως και οι Δίδυμοι είναι κυκλοθυμικοί.

Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου: Καρκίνος – Λυκάνθρωπος

Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Οι Λυκάνθρωποι είναι μυθικά πλάσματα που μεταμορφώνονται σε λυκάνθρωποι κάθε φορά που έχει πανσέληνο. Οι άνθρωποι που γίνονται λυκάνθρωποι μπορεί να είναι οι πιο ευγενικοί άνθρωποι του κόσμου μέχρι που να κάνει πανσέληνο.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στους Καρκίνους. Ενώ είναι ένα ζώδιο γεμάτο ευαισθησίες μία με δύο φορές τον μήνα είναι σαν να σεληνιάζονται. Γίνονται εκδικητικοί, τους φταίνε όλοι και άμα έχεις την ατυχία να βρεθείς στο πέρασμά τους εκείνες τις μέρες του μήνα, άνοιξε τρύπα και μπες μέσα καλύτερα.

Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου: Λέων – Νεφελείμ

Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Είναι οι απόγονοι των ανθρώπων και των αγγέλων. Σε κάποιες άλλες ιστορίες είναι γίγαντες, πολύ πιο ψηλοί, δυνατοί, αλλά και πιο… χαζοί σε σχέση με τους περισσότερους ανθρώπους.

Σε άλλες ιστορίες είναι πανέμορφα πλάσματα με φτερά γνωστά για τον παθιασμένο χαρακτήρα τους και την αδίστακτη συμπεριφορά τους. Δυνατά, γοητευτικά, ματαιόδοξα και εθισμένα στην πολυτέλεια. Έτσι και ο Λέων είναι ένα ζώδιο που διακατέχεται από αυτά τα συναισθήματα.

Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου: Παρθένος – Μονόκερος

Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο Μονόκερος είναι ένα μυθικό πλάσμα πανέμορφο που ενώ είναι φιλικοί κατά μία έννοια γίνονται πιστοί σύντροφοι μόνο σε αυτούς που αγαπούν πραγματικά. Έτσι και οι Παρθένοι είναι όμορφοι και περήφανοι και ξέρουν τι αξίζουν ενώ δίνονται άνευ όρων σε αυτούς που αγαπούν. Επίσης σαν τους Μονόκερους είναι αρκετά εργατικοί.

Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου: Ζυγός – Συλφίδα

Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Οι Συλφίδες είναι αέρινα λυγερόκορμα πλάσματα. Είναι γνωστές ως προστάτιδες της ομορφιάς και θεωρούνται ότι προμοτάρουν την ματαιοδοξία. Προστατεύουν την εξωτερική εμφάνιση όλων όσων συμπαθούν. Είναι επίσης υπεύθυνες για την δημιουργία των σύννεφων στον ουρανό.

Δείτε ακόμα Ιανουάριος 2022: Τυχερές και άτυχες μέρες από την Άση Μπίλιου

Αν είσαι Ζυγός σίγουρα βλέπεις πολλές ομοιότητες με την Συλφίδα αφού στο ζώδιό σου αρέσει να περιποιείται τους άλλους και πολύ συχνά σου αρέσει να ασχολείσαι με την αισθητική ακόμη και σαν επάγγελμα. Είσαι ένα δυναμικό ζώδιο και σου αρέσει να προσέχεις την εξωτερική σου εμφάνιση.

Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου: Σκορπιός – Βρικόλακας

Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο Βρικόλακας είναι ένα μυθικό πλάσμα που τρέφεται με αίμα είτε ανθρώπων είτε άλλων ζώων. Ταιριάζει λοιπόν πολύ με τον Σκορπιό που αν νευριάσει γίνεται επιθετικός, εκδικητικός και μουλωχτός και φυσικά δεν διστάζει να σου…ρουφήξει το αίμα μέχρι να του περάσουν τα νεύρα.

Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου: Τοξότης – Κένταυρος

Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Οι Κένταυροι ήταν μυθικά πλάσματα που ήταν καλοί δάσκαλοι και είχαν πολλές γνώσεις. Στο ζώδιό σου ταιριάζει αυτό το μυθικό πλάσμα διότι ακόμη κι αν δεν έχεις ιδιαίτερο μορφωτικό επίπεδο είσαι από τα ζώδια που βάζουν την λογική απέναντι στο συναίσθημα, γι’ αυτό και για πολλούς είσαι κυνικός.

Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου: Αιγόκερως – Ξωτικό

Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ακριβώς όπως ένα ξωτικό έτσι κι ο Αιγόκερως έχει αρκετές γνώσεις, θέλει το καλύτερο για τον εαυτό του και δεν τα παρατάει, ακόμα κι όταν μια κατάσταση γίνεται αρκετά δύσκολη. Χάρη στο μυαλό και την εξυπνάδα του, όλα γίνονται πιο εύκολα. Παρ’ όλο όμως που έχει όλες αυτές τις ιδιότητες, προτιμά να παραμένει προσγειωμένος και σεμνός.

Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου: Υδροχόος – Σειρήνα

Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Οι Σειρήνες ήταν θαλάσσιες νύμφες. Μια Σειρήνα μπορεί να πάρει τη μορφή ενός ανθρώπου μόνο όταν βρει πραγματικά έναν σύντροφο ζωής που θα την αγαπήσει όχι μόνο για την ομορφιά της, αλλά για αυτό που είναι. Μέχρι τότε, παραμένει μόνη, χωρίς καρδιά, πανέξυπνη και απίστευτα γοητευτική.

Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου: Ιχθείς – Γοργόνα

Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Οι Γοργόνες ήταν μυθικά πλάσματα μισά ψάρια και μισοί άνθρωποι. Ήταν πανέμορφες και πολλές φορές γινόντουσαν φιλικοί προς άλλους ανθρώπους. Όμως δεν ήταν και λίγες οι φορές που διακατέχονταν από μία παρόρμηση να τους κάνουν κακό. Έτσι είναι και ο Ιχθείς. Μπορεί να σ’ αγαπάει όμως είναι μέχρι να τον πιάσει το ανάποδό του.

Photo cover via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close