Μάιος 2022-τα-πιο-άτυχα ζώδια-

Μάιος 2022: Τα πιο άτυχα ζώδια του μήνα. Ποια θα είναι τα πιο άτυχα ζώδια για τον Μάιο 2022;Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις

Δυστυχώς ο Μάιος δεν θα είναι μία καλή περίοδος για όλα τα ζώδια. Υπάρχουν μερικά ζώδια που τον Μάιο θα περάσουν δύσκολα. Στα επαγγελματικά, στα ερωτικά, στα οικονομικά και στα συναισθηματικά θα έχουν κάποιες αναταραχές.

Σίγουρα όλα θα πάνε καλά στο τέλος και η πιο σωστή πρακτική είναι να είμαστε προσεκτικοί στις κινήσεις μας έτσι ώστε ο Μάιος να μας επηρεάσει όσο λιγότερο δυσάρεστα γίνεται. Είναι και το δικό σου ζώδιο το πιο άτυχο του μήνα; Διαβάστε παρακάτω: 

Τα πιο άτυχα ζώδια για τον Μάιο 2022: Δίδυμοι

Διδυμάκια μου για εσάς δεν θα είναι και ο πιο ευχάριστος μήνας ο Μάιος. Κάποιες ανασφάλειες θα έρθουν να σας επηρεάσουν και να αλλάξουν την διάθεσή σας. Τον Μάιο θα είστε ιδιαίτερα κλεισμένοι στον εαυτό σας και αυτό θα σας κάνει να νιώθετε ότι αποξενώνεστε από τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Δείτε ακόμα Μάιος 2022: Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Την ίδια περίοδο στην ερωτική σας ζωή τα πράγματα θα είναι κάπως περίεργα. Θα υπάρχουν εντάσεις και θα πεις βαριές κουβέντες που θα επηρεάσουν την εξέλιξη της σχέσης σου. Μερικά προβλήματα υγείας θα σας τρομάξουν αν και όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

Μάιος 2022-τα-πιο-άτυχα ζώδια-

Τα πιο άτυχα ζώδια για τον Μάιο 2022: Καρκίνος

Η ταλαιπωρία για εσένα δεν θα έχει τέλος τον Μάιο. Από την μία θα χρειαστεί να τρέξεις παραπάνω έτσι ώστε να πετύχεις επαγγελματικούς σου στόχους. Σε πολλές περιπτώσεις θα νιώθεις ότι δεν θα τα καταφέρεις και θα έχεις διαρκώς την αίσθηση ότι κάνεις ένα βήμα μπροστά και δέκα πίσω.

Όσων αφορά την ερωτική σου ζωή η έλλειψη επικοινωνίας θα σε φέρει στα όριά σου αυτόν τον μήνα και θα οδηγήσει σε έντονους καυγάδες και ρήξεις. Τα οικονομικά σου δεν θα δουν βελτίωση και μπορεί να μην έχεις οικονομικά προβλήματα όμως θα ήθελες να δεις τα έσοδά σου να ανεβαίνουν επιτέλους.

Μάιος 2022-τα-πιο-άτυχα ζώδια-

Τα πιο άτυχα ζώδια για τον Μάιο 2022: Αιγόκερως

Ένας φόβος για δέσμευση θα σε κατακλίσει τον Μάιο και δεν θα ξέρεις πως να το διαχειριστείς. Έχεις την ανάγκη να φύγεις, να κάνεις διακοπές, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να νιώσεις ελεύθερος. Όμως οι υποχρεώσεις σου θα είναι πολλές και ο Μάιος θα είναι ένας μήνας που θα σε κουράσει πολύ και ψυχικά και σωματικά.

Ένας νέος άνθρωπος ήρθε ή θα έρθει στην ζωή σου αλλά το άγχος της καθημερινότητας και η τάση σου να μην μπορείς να δεσμευτείς εύκολα, θα σε επηρεάσει αρνητικά γεμίζοντάς σε άγχος σε μία κατάσταση που θα έπρεπε να χαίρεσαι.

Τα πιο άτυχα ζώδια για τον Μάιο 2022: Υδροχόος

Η καθημερινότητα σε έχει κουράσει και αυτό θα φανεί ολοκάθαρα τον Μάιο. Η σχέση σου έχει βαλτώσει και θα νιώσεις να πνίγεσαι αφού δεν σου χαρίζει λίγο χρόνο για σένα και τον εαυτό σου. Την ίδια στιγμή θα φοβάσαι να κάνεις συζητήσεις για να μην δημιουργήσεις εντάσεις από το τίποτα.

Δείτε ακόμα Αυτά τα ζώδια θα χωρίσουν το 2022

Στην δουλειά θα προσπαθείς πολύ για να ανεβάσεις τα έσοδά σου και να γνωρίσεις την επαγγελματική εξέλιξη όμως η κατάσταση θα παραμείνει σταθερή. Σίγουρα καλύτερα σταθερό παρά να πάρει την κάτω βόλτα ένα πράγμα, όμως ακόμη κι αυτό θα σε απογοητεύσει. Ο ανάδρομος Ερμής τα φταίει όλα, θα περάσει.

Μάιος 2022-τα-πιο-άτυχα ζώδια-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close