Μαμά τοξότης: Πολυάσχολη,ειλικρινής, με αγάπη στα ταξίδια

Τι είδους μητέρα είναι η Τοξότης

Η γυναίκα Τοξότης γίνεται μια θαυμάσια μητέρα, όταν βέβαια βρίσκει λίγο χρόνο για ν’ αφοσιωθεί στα παιδιά της. Πολυάσχολη καθώς είναι, συνήθως τρέχει από δω και από εκεί, απορροφημένη στις ποικίλες δραστηριότητεςτης, αφιερώνοντας αρκετό από το χρόνο της στα κοινωνικά και επαγγελματικά της ενδιαφέροντα.

Δείτε ακόμα: Μαμά Παρθένος: Τελειομανής, με εμμονή στις λεπτομέρειες, τον προγραμματισμό και τα επιχειρήματα

Οι Τοξότες είναι συνήθως άνθρωποι καλλιεργημένοι πνευματικά και χαρακτηρίζονται από τους υψηλούς στόχους τους. Κατά συνέπεια και η μητέρα Τοξότης θα μεταδώσει αυτά τα θετικά της στοιχεία στα παιδιά της, παροτρύνοντάς τα να εμβαθύνουν σε θέματα φιλοσοφίας ψυχολογίας και θρησκείας.

Ο αντικομφορμιστικός τρόπος ζωής που ακολουθεί και η αγάπη της για τα ταξίδια θα επιδράσουν επίσης ανάλογα στο χαρακτήρα των παιδιών της και ίσως μάλιστα υιοθετήσει άλλες, ασυνήθιστες για τα σημερινά δεδομένα, μεθόδους ανατροφής, πολύ πιο σύγχρονες. Τα παιδιά της πάντως θα είναι καλοντυμένα -όχι όμως σχολαστικά- και θα έχουν καλούς τρόπους, χωρίς περιττές ευγένειες.

Δείτε ακόμα:Μαμά Σκορπιός: Η μαμά που θέλει να ελέγχει τα πάντα

Το βασικότερο όμως χαρακτηριστικό τους θα είναι η ειλικρίνεια, επειδή θα τα γαλουχήσει μ’ αυτήν την νοοτροπία, δίνοντας πρώτη το παράδειγμα με την τιμιότητα και τη φιλαλήθεια που τη χαρακτηρίζει. Τα πολυποίκιλα όμως ενδιαφέροντάτης, πολλές φορές την απομακρύνουν από τα μητρικά της καθήκοντα. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι οι Τοξότες “εκτιμούν” πολύ την προσωπική τους ελευθερία και φροντίζουν να τη διατηρήσουν, παρά τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις. Πάντως θα καταναλώνει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο της προσπαθώντας, αν χρειαστεί, να επιλύνει τα ψυχολογικά προβλήματα των παιδιών της.

Πηγή: myastro
Close