Ποια είναι τα πιο ελκυστικά ζώδια; Μήπως είσαι ένα από αυτά;

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που έχουν την δυνατότητα να σε κάνουν να “κολλήσεις” με την πρώτη ματιά. Ακόμη κι αν δεν πιστεύεις στον κεραυνοβόλο έρwτα, σίγουρα σου έχει τύχει να γνωρίσεις κάποιον και χωρίς να πείτε πολλά πράγματα, απλά να θες να τον ξανά δεις!

Σύμφωνα με την Αστρολογία, το ζώδιο του κάθε ανθρώπου παίζει σημαντικό ρόλο, όσων αφορά την ελκυστικότητα του. Ποια ζώδια λοιπόν είναι τα πιο ελκυστικά; Αν είναι και το δικό σου στην παρακάτω λίστα, μην διστάσεις να το μοιραστείς μαζί μας. Διαβάστε παρακάτω:

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει ένα φοβερό χαρακτηριστικό που δύσκολα μπορείς να του αντισταθείς. Έχει θράσος, τόλμη και…ωραίο βλέμμα! Όταν βρίσκει κάποιον που να του αρέσει, τον κοιτάζει από πάνω μέχρι κάτω με ένα βλέμμα γεμάτο πρόκληση, που τον κάνει να νιώθει ο πιο όμορφος άνθρωπος στο δωμάτιο.

Δείτε ακόμα Οι αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο του 2020! Το πιο τυχερό & το πιο άτυχο ζώδιο του μήνα

Το κακό με τον Σκορπιό είναι ότι κοιτάζει τόσο συχνά τους άλλους ανθρώπους έτσι, που πολλές φορές παρεξηγείται. Δηλαδή, μπορεί να κοιτάξει κάποιον με αυτό το γεμάτο υποσχέσεις βλέμμα κι ενώ ο άλλος πιστεύει ότι ο Σκορπιός μας τον φλερτάρει, ο Σκορπιός μπορεί να σκέφτεται ότι δεν έκλεισε τον θερμοσίφωνα πριν φύγει.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει πάντα όμορφο στυλ. Είναι από τα ζώδια που τους αρέσει να περιποιούνται τον εαυτό τους. Γι’ αυτό ακόμη κι αν δεν είναι φυσικά όμορφος, θα βρει τον τρόπο να αναδείξει τόσο καλά τα όμορφα χαρακτηριστικά του, που δε  θα καταφέρεις να μην τον προσέξεις.

Επίσης είναι ένα ζώδιο γεμάτο…αέρα. Μπαίνει μέσα σε έναν χώρο και όλο το μαγαζί γυρίζει να τον κοιτάξει έστω και κλεφτά, αφού η αυτοπεποίθηση του δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Είναι πολύ καλός ομιλητής!

Λέων

Ο Λέων είναι ένα ζώδιο αρκετά ελκυστικό. Συνδυάζει την εξωστρέφεια, με την μελαγχολία και αυτό σαγηνεύει αυτόν που θα αποφασίσει να φλερτάρει μαζί του. Από την μία δείχνει ότι ανοίγεται σε όλους, από την άλλη είναι αρκετά ντροπαλό ζώδιο.

Αυτό που μπορεί να ξενερώσει τον άλλον, όσων αφορά το Λιοντάρι μας, είναι ότι είναι αρκετά ανασφαλής. Αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές σε μια παρέα υπερπροσπαθεί για να τραβήξει την προσοχή, και αυτό δυστυχώς φαίνεται.

Κριός

Ο Κριός καταφέρνει να τραβήξει τα βλέμματα της προσοχής εξαιτίας του δυναμισμού του. Δεν φοβάται να είναι ο εαυτός του σε μια παρέα. Αυτοσαρκάζεται και σαρκάζει, έχει άποψη για τα πάντα, παθιάζεται με πράγματα και καταστάσεις και μπορεί να κάνει πανικό, αν διαφωνήσει κάποιος μαζί του.

Ο δυναμισμός του, πολλές φορές κεντρίζει το ενδιαφέρον. Είναι ένα ζώδιο που ξέρεις ότι αν μπλέξεις μαζί του, θα ζήσεις μια ζωή γεμάτη ένταση, ίντριγκα αλλά και πολύ πάθος! Είναι αληθινό ζώδιο. Δεν πρόκειται να το παίξει χαρούμενο στη παρέα ενώ δεν είναι κι αν νιώσει άνετα  μαζί σου δε θα φοβηθεί να κάνει αστεία που άλλοι θα φοβόντουσαν.

Όσων αφορά την γυναίκα Κριό όμως, όλα αυτά, μπορεί να αποτελέσουν αφορμή να απομακρύνουν τους άντρες από το πλάι της. Ο δυναμισμός τρομάζει το αντρικό φύλλο, γι’ αυτό και ο Κριός δεν βρίσκεται σήμερα στην κορυφή των ελκυστικών ζωδίων.

Ζυγός

Ο Ζυγός γοητεύει τον κόσμο και το ξέρει! Δεν χρειάζεται να κάνει καμία προσπάθεια για να μαγνητίσει τα βλέμματα πάνω του, αφού έχει τόσο χάρη στην κίνηση και τέτοιο γούστο, που ακόμα και στην καθημερινότητά του, με μια φόρμα γυμναστικής και αθλητικά παπούτσια (άσχετα αν οι περισσότεροι δεν το κάνουν) θα τραβούσε και πάλι την προσοχή.

Photo via: athensvoice.gr

Close