Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις για τον Απρίλιο 2023

Απρίλιος 2023: Οι Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Αναλυτικά οι ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2022 για όλα τα ζώδια.

Η Βίκυ Δρόσου αναλύει πως θα κυλίσουν τα ερωτικά των 12 ζωδίων για τον μήνα Απρίλιο 2023. Οι έρωτες που θα γεννηθούν τώρα στο ξεκίνημα της Άνοιξης, θα είναι γεμάτοι πάθος.

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις για τον Απρίλιο 2023

Απρίλιος 2023 και Έρωτας λοιπόν … και είναι βέβαιο ότι με μία Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Κριού στις 20 Απριλίου, η πορεία αυτού του μήνα θα αποβεί μοιραία, για την εξέλιξη σχέσεων, ενώ και οι έρωτες που θα γεννηθούν τώρα στο ξεκίνημα της Άνοιξης, θα είναι γεμάτοι πάθος, αποκαλύψεις αλλά και … μοιραία τροπή!

Δεν παύει όμως ετούτο τον μήνα να έχουμε και τον Ερμή να κινείται φαινομενικά ανάδρομος από τις 20 Απριλίου, επομένως το παρελθόν επιστρέφει και τώρα είναι να παιχτεί η τελευταία παρτίδα! Ως τις 11 Απριλίου, που ικανοποιημένοι στα αισθηματικά θα είστε οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι καθώς και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς. Από τις 11 Απριλίου οι τυχεροί στον έρωτα θα είστε οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες Τοξότες.

Δείτε ακόμα: Άση Μπήλιου: Είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο από τις 23/03/2023  Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, ο Απρίλιος σου επιφυλάσσει πολλά ερωτικά σκιρτήματα! Η πανσέληνος στις 6/4 που γίνεται ακριβώς απέναντι από το δικό σου ζώδιο, στον Ζυγό, θα σε φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με τον ερωτικό σύντροφο. Η σχέση μπαίνει στο μικροσκόπιο και αποκαλύπτονται όλα τα προβλήματα. Βλέποντας τα κάτω από το πρίσμα του μεγεθυντικού φακού, θα σου φανούν βουνό, όμως δεν είναι έτσι. Το έντονο φορτίο που κουβαλάει αυτό το φεγγάρι παραμορφώνει την πραγματική διάσταση και ξεσπάς στον σύντροφο.

Με τον Άρη που είναι κυβερνήτης του ζωδίου σου, να βρίσκεται καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα στον Καρκίνο, μη σου κακοφανεί όταν θα αναγκαστείς να ακούσεις τα παράπονα του συντρόφου, είτε θα δημιουργείται μία «γκρινιάρικη» ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Η εκδήλωση αγάπης με τρυφερά λόγια καθώς και τα μηνύματα για συνάντηση ωστόσο, συχνά θα απαλύνουν την φόρτιση μεταξύ σας. Στις 11/4 η Αφροδίτη αλλάζει πλανητική θέση και εισέρχεται στους Διδύμους. Σχέσεις από το παρελθόν χτυπούν ξανά την πόρτα και ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία.

Οι πιθανότητες επανασύνδεσης είναι αυξημένες, καθώς παραμερίζεις τους λόγους που σε κράτησαν μακριά και η έξαψη φουντώνει ξανά, μαζί με το πάθος. Στις 14/4 προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα και βλέπεις πως αυτή η βαλίτσα δεν μπορεί να πάει μακριά, αφού τα θέματα του παρελθόντος επανέρχονται. Νιώθεις ανικανοποίητος και ψυχοπλακωμένος! Στις 20/4 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου και νιώθεις να κλονίζεται η συναισθηματική σου ασφάλεια, αφού οι μνήμες από το πρόσφατο παρελθόν ξεπηδούν και σε ταράζουν.

Στην συνέχεια, την ίδια μέρα σχηματίζεται το νέο φεγγάρι, που είναι και ηλιακή έκλειψη, στη τελευταία μοίρα του ζωδίου σου. Ότι σε ταλάνιζε θα τελειώσει και ότι σε προβλημάτιζε θα φύγει από πάνω σου. Θα δεις πως βρίσκεσαι ένα βήμα πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου, ξεκινώντας με την απομάκρυνση των τοξικών ανθρώπων από τη ζωή σου!

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η πανσέληνος του Απριλίου στις 6 του μήνα, δημιουργεί την υποχρέωση να σταθείς δίπλα στον σύντροφο, που σε έχει ανάγκη αυτή την περίοδο. Είναι σημαντικό να συμπαρασταθείς για να καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του εξάλλου δεν θα λείπει και ο ρομαντισμός και οι δηλώσεις ότι σε θέλει πλάι του, στις 7/4 με το εξάγωνο της Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Η σχέση βελτιώνεται με την κοινή σας πλεύση. Σαφώς είσαι αυτός που καταφέρνει την ομαλότητα με την γλυκιά σου συμπεριφορά. Έως τις 11/4 είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός και εκδηλώνεις την αγάπη σου. Γοητεύεις τον σύντροφο με την ανανεωμένη και προσεγμένη εμφάνιση σου.

Είσαι ελκυστικός και μπορείς να προσελκύσεις τον έρωτα γενικότερα. Κατόπιν η Αφροδίτη κάνει το πέρασμα της στους Διδύμους και νιώθεις την συναισθηματική ασφάλεια, που σου προσφέρει η αγκαλιά του συντρόφου. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα, σε ωθεί να γνωστοποιήσεις τον έρωτα σου στο ευρύτερο περιβάλλον. Στις 14/4 όμως αναθεωρείς τις απόψεις σου και ξανασκέφτεσαι αυτό το ενδεχόμενο. Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο σου από τις 20/4, σε γυρίζει στα παλιά νοσταλγώντας το πώς είχες νιώσει στο παρελθόν.

Δημιουργείται η επιθυμία να γυρίσεις σε μία παλιά σχέση ή κατάσταση, τότε που για κάποιο λόγο περνούσες ξέγνοιαστα. Η νέα σελήνη και έκλειψη ηλίου στον Κριό, επαναλαμβάνει την βαθύτερη ανάγκη που έχεις να γυρίσεις την προηγούμενη σελίδα της ζωής σου. Με μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα περάσεις τούτο το μήνα.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, σε περιμένει ένας πολύ ερωτικός μήνας. Στις 6/4 η πανσέληνος στον Ζυγό, θέλει από σένα έρωτα και διασκέδαση. Με τον σύντροφο, ή με παρέα, θα ξεφαντώσεις σε ξέφρενους ρυθμούς. Στις 7/4 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα και τις συνθήκες για συνάντηση με παλιές καταστάσεις. Η Αφροδίτη στον Ταύρο, έως τις 11/4, σε πάει πίσω σε παρελθοντικές σχέσεις. Η εξαρτητική συμπεριφορά και η ακατανίκητη επιθυμία για αποκλειστικότητα, είναι πολύ πιθανό όμως να δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Φαίνεται πως για την ώρα ξεκαθαρίζεις την κατάσταση και προχωράς.

Η σταθεροποίηση είναι επιτακτική ανάγκη για να ξέρεις που βαδίζεις. Ο Άρης από τον Καρκίνο, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την δημιουργία της δέσμευσης και εξασφαλίζει την σταθερότητα. Δεν αντέχεις την σκληρότητα του κόσμου σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και αναγκάζεσαι να πάρεις οριστικές αποφάσεις για την σχέση σου, προσοχή όμως αυτές τις αποφάσεις θα τις μετανιώσεις λίγο αργότερα. Στις 11/4 η Αφροδίτη μπαίνει στο δικό σου ζώδιο και το παιχνίδι παίζεται με τους δικούς σου όρους πλέον και σε αυτό συμφωνεί το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα.

Στις 14/4 βαδίζεις με σταθερά βήματα στηρίζοντας την σχέση. Από τις 20/4 που ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενική ανάδρομη τροχιά, επανέρχονται οι παρελθούσες μνήμες και φέρνουν άτομα που έχεις να δεις καιρό. Κάποιος σε πλησιάζει με φιλικό ενδιαφέρον για να καταφέρει να σε προσεγγίσει ερωτικά. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι να κόψεις οριστικά τα δεσμά που κάποτε σας ένωναν, κάνοντας μια καινούργια αρχή, με την νέα σελήνη και ταυτόχρονα ηλιακή έκλειψη, στην τελευταία μοίρα του Κριού στις 20/4.

Δείτε ακόμα: Άση Μπήλιου: Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Κριό όλα τα ζώδια;

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, η πανσέληνος του μήνα σε επηρεάζει άμεσα, όπως και όλα τα φεγγάρια, αφού ο κυβερνήτης σου είναι η Σελήνη, που συμμετέχει πάντα σε αυτό το φαινόμενο. Το ζώδιο που σχηματίζεται είναι ο Ζυγός, κι έχεις την επιθυμία να φέρεις τα πάνω κάτω στην σχέση σου στις 6/4. Από τις 7 Απριλίου με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα , θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις και να περάσεις ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφο, ανακαλύπτοντας νέες πτυχές του χαρακτήρα του. Έως τις 11/4 θα νιώθεις πως στο πρόσωπο του συντρόφου έχεις βρει ένα κομμάτι του εαυτού σου και αναδύονται μαζί με τον έρωτα και τα φιλικά αισθήματα.

Από κει και έπειτα, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων και σε πλημυρίζουν έντονα συναισθήματα για ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα σε φέρει αντιμέτωπο με τις βαθύτερες επιθυμίες σου και σε επαφή με πρωτόγνωρα ένστικτα. Με έντονο το ερωτικό στοιχείο και την έλξη για το αντικείμενο του κρυφού σου πόθου, θα οδηγηθείς με μαθηματική ακρίβεια στην παράνομη αγκαλιά του. Στις 14/4 το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο παγώνει τα αισθήματα δημιουργώντας ανασφάλειες.

Η αυτοκριτική σε κάνει αυστηρό με τον εαυτό σου! Από τις 20/4 ο ανάδρομος Ερμής από τον Ταύρο φέρνει φιλικές σχέσεις από το παρελθόν που θα μετατραπούν σε ερωτικές εάν το επιθυμείς. Την ίδια μέρα η νέα σελήνη μαζί με την ηλιακή έκλειψη στην τελευταία μοίρα του Κριού, θα σε βγάλει στο προσκήνιο και θα αναλάβεις την ευθύνη των πράξεων σου. Ο Άρης καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα θα βρίσκεται στο ζώδιο σου και η παρορμητική σου φύση, μαζί με την ανυπομονησία, σε κάνουν ασυγκράτητο, ως προς την κατάκτηση του ερωτικού συντρόφου.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, η πανσέληνος του Απριλίου σχηματίζεται στις 6 του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού και βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ερωτικού συντρόφου, που σε κατακλύζει με μηνύματα και τηλεφωνήματα. Ανταλλάσσεις ιδέες και επικοινωνείς τα όμορφα συναισθήματα. Η καθημερινότητα σου περιλαμβάνει και συνάντηση με το έτερον ήμισυ, που σου ανάβει τον ερωτικό πόθο στις 7/4. Η έξαψη θα συνεχιστεί έως τις 11/4, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι τις σκηνές ζηλοτυπίας, μέχρι να περάσει αυτό το διάστημα.

Μπορείς να διοχετεύσεις το έντονο πάθος, στον έρωτα και την διέγερση, χωρίς να χειραγωγείς το ταίρι σου, παίζοντας παιχνίδια εξουσίας. Μετά τις 11/4 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους και το κλίμα αλλάζει. Θα ονειρευτείς την έκβαση της σχέσης και θα θέσεις νέα γραμμή πλεύσης. Ο σύντροφος έχει κάποιες δικές του προτάσεις στις οποίες θα συμφωνήσεις. Στις 14/4 ένα γεγονός θα μπλοκάρει προσωρινά τα ερωτικά σου σχέδια. Μην αφήσεις κάποιο φίλο να παρέμβει στις αποφάσεις σου ή να σε επηράσει με τη γνώμη του, αυτό θα σε στεναχωρήσει. Με τον ανάδρομο Ερμή από τις 20/4 στον Ταύρο, θα επανέρθουν σημαντικά πρόσωπα στην ζωή σου και θα σε βοηθήσουν.

Η συμβουλή τους θα σου φανεί χρήσιμη, προτού κάνεις το μεγάλο βήμα για την σταθεροποίηση ενός δεσμού. Ο Άρης όλο τον μήνα εξάλλου θα κινείται στον Καρκίνο και αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος, χωρίς να μπορείς να διακρίνεις ποιο μονοπάτι πρέπει να ακολουθήσεις. Στις 20/4 η νέα σελήνη και μαζί ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού, θα κλείσει ένα μεγάλο κύκλο και θα είσαι σε θέση να οριστικοποιήσεις μία δέσμευση.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 6/4 στο ζώδιο του Ζυγού και λαμβάνεις από το ταίρι όλα τα διαπιστευτήρια που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής και σίγουρος για την αγάπη του, εξάλλου θα το έχεις ανάγκη γιατί οι ανασφάλειές σου θα είναι αρκετές! Στις 7/4 κάνεις σχέδια για ένα ταξίδι μαζί του, όπου θα απολαύσεις τον ρομαντισμό και τα αγνά του συναισθήματα που αναδύονται. Οργάνωσε ένα δείπνο υπό το φως των κεριών και θα απολαύσεις την παρέα του. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου έως τις 11/4, προμοτάρει τα όνειρα σου. Θα περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, διασκεδάζοντας.

Συνάμα αν είσαι ελεύθερος έχεις πολλές ευκαιρίες να γνωρίσεις καινούργια άτομα, που θα σε γεμίσουν γνώσεις και εμπειρίες. Έπειτα η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους και το ερωτικό στοιχείο είναι διάχυτο στον τομέα της εργασίας. Θα δεχθείς πρόταση από άτομο υψηλά ιστάμενο για έξοδο, όπου θα σου εκφράσει τα βαθύτερα αισθήματα που θρέφει εδώ και καιρό για σένα. Οι ανομολόγητοι πόθοι βγαίνουν στην φόρα και σε παρασύρουν. Στις 14/4 ξανασκέφτεσαι αυτήν την πρόταση και αποφασίζεις πως δεν μπορείς να μπλέξεις την δουλειά με τον έρωτα κι απομακρύνεσαι. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 20/4 στο ζώδιο του Ταύρου, επαναφέρει γνωριμίες από το παρελθόν.

Ένας παλιός έρωτας από μακριά, μπαίνει πάλι στην ζωή σου για επανασύνδεση. Αν ενδώσεις, να ξέρεις ότι με την νέα σελήνη και έκλειψη ηλίου, που γίνεται στην τελευταία μοίρα του Κριού, το έντονο ερωτικό πάθος που σιγόκαιγε θα φουντώσει πάλι. Με τον Άρη όλο το μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου, τα φιλικά αισθήματα μετατρέπονται σε ερωτικά και σε καλούν να τα ζήσεις.

Δείτε ακόμα: Άση Μπήλιου: Η Αφροδίτη στον Ταύρο ως τις 11/04/2023  Ποια είναι τα ζώδια που θα ευνοηθούν στα ερωτικά

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, η πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 6/4 στο ζώδιο σου και είσαι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων. Ολοκληρώνεις τα θέματα που αφορούν τις σχέσεις σου και παίρνεις σημαντικές αποφάσεις. Στις 7/4 το άγχος για την πορεία της σχέσης δημιουργεί έντονη ανασφάλεια με αποτέλεσμα να κάνεις σκηνή ζηλοτυπίας στο ταίρι. Θεωρείς ότι για να προχωρήσεις πρέπει να έχεις αποδείξεις για την πίστη του συντρόφου. Μέχρι τις 11/4 θα παλέψεις για να αποκτήσεις τα ερωτικά διαπιστευτήρια που θέλεις. Η αίσθηση ότι μπορεί να τον χάσεις δημιουργεί έξαψη και εκδηλώνεις το πάθος που σε κυριεύει, όταν βρίσκεσαι μαζί του.

Μετά τις 11/4 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους και ανακτάς την χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Ο σύντροφος με την άψογη συμπεριφορά του καταφέρνει να σε κάνει να νιώσεις την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Η ζήλεια και η καχυποψία μετατρέπονται σε βαθιά αγάπη που έχει ριζώσει στις καρδιές. Στις 14/4 πρόσεχε γιατί ένα άτομο θα προσπαθήσει να σου βάλει εμπόδιο στην σχέση. Ο Άρης όλο τον μήνα από τον Καρκίνο σε κάνει μαχητικό, ως προς την διεκδίκηση των στόχων σου.

Ο ανάδρομος Ερμής από τον Ταύρο στις 20/4, θα επαναφέρει τις αμφιβολίες σε ότι αφορά το ερωτικό ταίρι και θα αρχίσεις πάλι να δημιουργείς προβλήματα. Μην σκαλίσεις το παρελθόν ψάχνοντας να βρεις αφορμές και μη βλέπεις φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Η νέα σελήνη και μαζί έκλειψη ηλίου στο ζώδιο του Κριού, την ίδια μέρα, θα βάλει τέλος στις ανούσιες σκέψεις, αρκεί να προσπαθήσεις αποβάλλοντας τες.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, η πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 6/4 στο ζώδιο του Ζυγού και ολοκληρώνει ένα ερωτικό παρασκήνιο που δρούσε πίσω από την πλάτη σου. Αν είχες βάλει κι εσύ το χεράκι σου κινούμενος κρυφά, τώρα ήρθε η ώρα των αποκαλύψεων. Στις 7/4 ο ερωτικός σύντροφος θα σε πλησιάσει με ρομαντική διάθεση προτείνοντας μια έξοδο, ώστε να περάσετε ένα όμορφο βράδυ. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο έως τις 11/4 σε βοηθά να συσφίξεις τη σχέση. Η γλυκιά συμπεριφορά του συντρόφου σε γοητεύει και η επιθυμία σου να βρεθείς μαζί του, όλο και αυξάνεται. Μετά τις 11/4 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους και το σκηνικό αλλάζει. Μπαίνουν σύννεφα στην σχέση, από άτομα της οικογένειας που παρεμβαίνουν.

Στις 14/4 αποστασιοποιείσαι και απομακρύνεσαι νιώθοντας μπλοκαρισμένος. Το αποτέλεσμα είναι να παγώσουν τα συναισθήματα και να μη νιώθεις καλά με το ταίρι. Το κλίμα χαλάει και από τις 20/4 που γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος, ασχολείσαι με προηγούμενες καταστάσεις που επανέρχονται στην ζωή σου. Η νέα σελήνη και ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού την ίδια μέρα, θα σε υποχρεώσει να δώσεις εξηγήσεις για τις αποφάσεις σου, με κάθε λεπτομέρεια.

Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου όλο τον μήνα, σε βοηθά να εξελιχθείς σε ένα άτομο με τάσεις φυγής κι ανεξαρτητοποίησης. Όπως και να έρθουν τα πράγματα, η αίσθηση της ελευθερίας, που θα αποκτήσεις, είναι πολύ πιο σημαντική.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, η πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/4, σε φέρνει σε επαφή με το ταίρι, όπου μαζί του ονειρεύεσαι ένα καλύτερο μέλλον. Νιώθεις ότι η σχέση έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και δεν σε καταπιέζει πλέον. Είστε μαζί και ταυτόχρονα νιώθεις την ελευθερία κινήσεων που προσφέρει. Στα άμεσα σχέδια είναι και η συγκατοίκηση, που θεωρείς ότι είναι το επόμενο βήμα, αφού δεν υπάρχει λόγος να καθυστερεί άλλο, την στιγμή που δεν προσβάλει την αίσθηση ελευθερίας.

Έως τις 11/4 με την Αφροδίτη στον Ταύρο, μια χαρά θα ταιριάξει η κοινή στέγη, αφού λύνει πολλά προβλήματα της καθημερινότητας. Ο σύντροφος ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις και πληροί όλα τα προσόντα για την αρμονική συνύπαρξη. Από τις 11/4 κι έπειτα η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους και παίρνει θέση ακριβώς απέναντι από το ζώδιο σου. Είναι ευκαιρία για να έρθεις ακόμα πιο κοντά με το ταίρι σου, που περιμένει η σχέση σας να γίνει πιο στενή. Στις 14/4 η σκέψη του κοινού βίου μπορεί να φέρει προσωρινό άγχος και βάρος. Η ανασφάλεια διαδέχεται τον φόβο και τελικά δεν γνωρίζεις αν θα τα καταφέρεις.

Ο Άρης όλο το μήνα από τον Καρκίνο θα προσθέτει αγχωτικές καταστάσεις, όμως ο έρωτας σου προσφέρει έξαψη και η λίμπιντο είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 20/4 στον Ταύρο θα φέρει ένα βουνό με εκκρεμότητες από το παρελθόν, που για να τακτοποιηθούν χρειάζεται τρέξιμο. Μόλις τελειώσεις με όλα τα διαδικαστικά θα ισχυροποιήσεις τη σχέση. Η νέα σελήνη και ηλιακή έκλειψη την ίδια μέρα στο ζώδιο του Κριού, επισφραγίζει με σταθεροποίηση μόνο τον έρωτα που τα κατάφερε και ξεπέρασε όλα τα εμπόδια.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, η πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 6/4 στο ζώδιο του Ζυγού και νιώθεις προβληματισμένος ως προς την πορεία που πρέπει να ακολουθήσεις για την επίτευξη των επιθυμιών που αφορούν στη σχέση σου. Στις 7/4 το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σου προτείνει να περάσετε μια βραδιά, όπου θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις αλλά και να έρθεις σε πιο στενή επαφή μαζί του. Έως τις 11/4 με την Αφροδίτη στον Ταύρο, έχεις όλη την εύνοια με το μέρος σου και η σχέση βρίσκεται στην καλύτερη της φάση. Περνάς όμορφες στιγμές και απολαμβάνεις την συντροφιά του ατόμου που σε ενδιαφέρει ερωτικά.

Το αρμονικό κλίμα ταράζεται από τις 11/4 κι έπειτα, με την Αφροδίτη να περνάει στους Διδύμους, όπου αρχίζουν οι γκρίνιες για την έλλειψη της συναισθηματικής ασφάλειας. Ο σύντροφος πρέπει να αποδεικνύει καθημερινά ότι βρίσκεται στο πλευρό σου και ότι σε αγαπά, για να σιγουρευτείς. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν φαίνεται αρκετό. Ο Άρης όλο το μήνα θα κινείται στον Καρκίνο και δεν θα λείψουν τα ερωτικά καβγαδάκια. Στις 14/4 θα ανταλλάξεις πικρά και σκληρά λόγια που θα μετανιώσεις στο μέλλον, γι’ αυτό πρόσεχε τι λες, αλλά και πως το λες. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 20/4 στον Ταύρο, θα φέρει πίσω στο παρόν έρωτες από το παρελθόν, που θα ενδώσεις, δίχως δεύτερη σκέψη.

Τα συναισθήματα είναι ακόμα ζωντανά και αναλλοίωτα στον χρόνο. Η νέα σελήνη και έκλειψη ηλίου στο ζώδιο του Κριού την ίδια μέρα, θα σε κάνει αναθεωρήσεις την απόφαση για να ζήσεις μαζί, με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Είσαι μπερδεμένος και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Αν και η κατάληξη της τελικής απόφασης κλείνει προς την συγκατοίκηση, παρόλα αυτά, σκέψου το καλά.

Δείτε ακόμα: Άση Μπήλιου:Η Αφροδίτης στον Ταύρο μέχρι τις 11/04/23 και πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, η πανσέληνος του μήνα σχηματίζεται στις 6/4 στο ζώδιο του Ζυγού και επιθυμείς την ελεύθερη σχέση που δεν θα δεσμεύει κανένα σας. Αντιθέτως το ταίρι σου , δεν φαίνεται να συμφωνεί με τα δικά σου θέλω και η δική του επιθυμία είναι να βρίσκεστε πάντα μαζί και κάτω από την ίδια στέγη, γιατί μόνο έτσι νιώθει ασφαλής, το γεγονός αυτό σε καταπιέζει και θα κουράζεσαι από τις γκρίνιες και τις απαιτήσεις, αυτό θα ισχύει ως τις 11/4. Από τις 11/4 κι έπειτα η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους κι αν δεν αλλάξει τροπάριο, θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου αλλού.

Ούτως ή άλλως, με την γοητεία που εκπέμπεις, δεν περνάς απαρατήρητος. Στις 14/4 η προσέγγιση του συντρόφου, εκ νέου για σοβαρή δέσμευση, σε αφήνει παγερά αδιάφορο και δεν δέχεσαι. Ο Άρης όλο το μήνα στον Καρκίνο φέρνει γκρίνια και παράπονα που σε αγχώνουν. Ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου στις 20/4, φέρνει παρελθοντικές μνήμες που σε καταβάλλουν ψυχολογικά, ίσως αναγνωρίζεις και κάποια λάθη σου. Η νέα σελήνη και ηλιακή έκλειψη την ίδια μέρα στον Κριό, σε ωθεί σε νέες περιπετειώδεις γνωριμίες, που θα ανοίξουν τα φτερά για να γευτείς τον έρωτα έτσι όπως εσύ τον θέλεις.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, η πανσέληνος του μήνα σχηματίζεται στις 6/4 στο ζώδιο του Ζυγού και οι συναισθηματικές ανασφάλειες χτυπούν κόκκινο. Το φως του φεγγαριού έχει βγάλει όλα τα άπλυτα στην φόρα και παλεύεις να τα διαχειριστείς. Τι να πιάσεις και τι να αφήσεις. Η συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφο στις 7/4 θα σε φέρει σε δίλλημα. Η συμπεριφορά του είναι πολύ γλυκιά που συγχωρείς και αφήνεις πίσω σου σφάλματα που έγιναν είτε από εσένα είτε από εκείνον στο παρελθόν!

Μέχρι τις 11/4 απολαμβάνεις τα θετικά στοιχεία αυτής της σχέσης και δίνεις την συγγνώμη σου στο ταίρι που την δέχεται, αρκεί να είναι στο πλευρό σου. Από τις 11/4 κι έπειτα η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους και ότι πήρες πήρες.. καιρός να δώσεις τώρα. Το άτομο που σχετίζεσαι θα απαιτήσει από σένα περισσότερο χρόνο για να μπορεί να ελέγχει τις κινήσεις σου. Μόνο έτσι θα το πείσεις για την ειλικρίνεια σου. Στις 14/4 πνίγεσαι κάτω από αυτές τις συνθήκες και καταπιέζεσαι. Ο Άρης όλο το μήνα βρίσκεται στον Καρκίνο και το *ματάκι σου πετάει* σε νέες περιπέτειες που σε προκαλούν.

Ο ανάδρομος Ερμής σύμφωνα με το www.oroskopos.gr από τις 20/4 στον Ταύρο φέρνει πισωγυρίσματα σε παρελθοντικές καταστάσεις και θα κάνεις συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σου. Θα αναθεωρήσεις τις αποφάσεις που αναγκάστηκες να πάρεις τον τελευταίο καιρό στα ερωτικά! Η νέα σελήνη και έκλειψη ηλίου στις 20/4 στο ζώδιο του Κριού, σε οδηγεί σε επιλογές που θα κριθούν εντέλει σοφές!

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close