μηνιαίες_αστρολογικές_προβλέψεις_για_τον_Απρίλιο_2021_

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Απρίλιο του 2021. Ο Απρίλιος είναι ο δεύτερος μήνας της Άνοιξης. Τα λουλούδια ξεκινούν να ανθίζουν για τα καλά, ο ήλιος γίνεται όλο πιο ζεστός και η διάθεσή μας, αυτομάτως ανεβαίνει εξαιτίας της βιταμίνης D.

Όμως όταν τα πράγματα στην ζωή σου δεν πάνε όπως θα ήθελες, τι να σου κάνει και αυτή η ριμάδα η βιταμίνη D; Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Απρίλιο κυκλοφόρησαν. Έτσι, θα μάθουμε αν ο ερ@τικός μας τομέας θα έχει επιτυχία κι αν οι επαγγελματικοί μας στόχοι θα υλοποιηθούν.

Δείτε ακόμα Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη

Θα καταφέρουμε να ζήσουμε αυτόν τον μεγάλο ερ@τα; Θα πάνε όλα καλά στην σχέση ή στον γάμο μας; Θα πάρουμε αύξηση στην δουλειά; Θα βρούμε δουλειά; Θα συνεχίσουμε να έχουμε επιτυχία στην δουλειά που ήδη βρισκόμαστε; Όλα αυτά θα τα αναλύσουμε στις αστρολογικές προβλέψεις του Απριλίου. Διαβάστε παρακάτω: 

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Κριό

Τον Απρίλιο θα πρέπει οι Κριοί να δώσετε λίγη σημασία παραπάνω στις προσωπικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να μην αναλώνεστε σε ανασφάλειες, να λύνετε τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν μέσα από την συζήτηση και να μην υπεραναλύετε τα γεγονότα.

Όσων αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα, τον Απρίλιο δεν πρόκειται να βγείτε από την βολή σας, Προσπαθήστε όμως να μην τα βάλετε με ανθρώπους που έχουν δύναμη, γιατί μπορεί να σας βγει και σε κακό.

Το σημαντικότερο όμως είναι, να μην παίρνετε παράδειγμα από ανθρώπους του κύκλου σας, όσων αφορά τον επαγγελματικό τομέα, γιατί η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και μπορεί αυτή σας η κίνηση, να σας βάλει σε μπελάδες.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο

Για τους Ταύρους ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας που θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Η αλήθεια είναι πως ο ψυχισμός σας δεν θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό σίγουρα θα επηρεάσει τις προσωπικές σας σχέσεις, είτε αυτές είναι ερ@τικές, είτε φιλικές.

Προσπαθήστε λοιπόν να μην επηρεάζεστε από τις ανασφάλειές σας. Δείξτε προσοχή, γιατί άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, θα προσπαθήσουν να διαδώσουν φήμες για εσάς σε δικούς σας ανθρώπους, που δεν ισχύουν. Ίσως αυτό να προκαλέσει παρεξηγήσεις.

Αν βρίσκεστε σε μία καινούρια σχέση, ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας, που πρέπει να αποδεχτείτε την σχέση σας, ακριβώς γι’ αυτό που είναι. Αν προσπαθήσετε να αλλάξετε πράγματα, που μέχρι τώρα ίσχυαν, μπορεί να προκληθούν εντάσεις. Αν πάλι βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση, το πάθος και το συναίσθημα, υπάρχει ακόμη.

Μηνιαίες προβλέψεις για τους Διδύμους

Ο Απρίλιος θα είναι ένας μήνας γεμάτος ένταση για εσάς. Ομολογουμένως οι Δίδυμοι είναι ένα ζώδιο που πολλές φορές θέλουν να λειτουργούν με βάση το πρόγραμμά τους και είναι από την φύση τους, κακομαθημένα ζώδια.

Τον Απρίλιο λοιπόν, θα υπάρχουν αρκετές συναισθηματικές διακυμάνσεις, γιατί θα δυσκολευτείτε να αφήστε την ζωή στον αυτόματο πιλότο. Φαίνεται πως θα αφιερωθείτε περισσότερο στην δουλειά κι όσων αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, θα υπάρξουν εντάσεις αλλά και πολύ πάθος, επειδή ακριβώς τα πράγματα δε θα πάνε όπως εσείς τα υπολογίζατε.

Κάντε υπομονή, δείξτε στήριξη στο άλλο σας μισό και προσπαθήστε αυτόν τον μήνα να κάνετε στην άκρη τον εγωισμό σας και να αφουγκραστείτε τις ανάγκες των άλλων. Το να βάλετε την ζωή σας στον αυτόματο πιλότο γι’ αυτόν τον μήνα και να μην αναλύετε πολύ τα γεγονότα, μπορεί και να βοηθήσει.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο

Ο Απρίλιος θα ανεβάσει την διάθεσή σας, εξαιτίας της αλλαγής του καιρού. Όμως μέσα στον μήνα θα υπάρξουν σίγουρα αρκετές εντάσεις και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας που θα προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα, αλλά στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

Σίγουρα η προσαρμογή δεν είναι εύκολη και μπορεί πολλές φορές να σας πιάνει μία θλίψη. Όμως μέσα σε όλα αυτά δε θα αργήσετε να δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων και να ανταπεξέλθετε όπως πρέπει.

Να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στις συμφωνίες που θα σας αποκαταστήσουν επαγγελματικά ή θα σας παρουσιάσουν μία ευκαιρία για οικονομική ανέλιξη.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέων

Ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας που εσείς θα κάνετε πολλά όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Θα είστε ιδιαίτερα ενεργητικοί, αν και στα μέσα του Απριλίου μερικά από τα σχέδιά σας θα σκοντάψουν σε εμπόδια που δεν είχατε υπολογίσει.

Τον Απρίλιο θα υπάρξουν δυσκολίες και προκλήσεις όμως θα έχετε και μερικές ευκαιρίες για ευχάριστες συναντήσεις. Εκμεταλλευτείτε ‘τες για να μπορέσετε να αποδώσετε καλύτερα στις δοκιμασίες του Απριλίου.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο

Τον Απρίλιο θα υπάρξουν εμπόδια που θα βάλουν τρικλοποδιά σε μερικά σχέδιά σας. Παρόλα αυτά ο Απρίλιος θα σας βρει αρκετά δυναμικούς, οπότε προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να σταματήσετε να λειτουργείτε με βάση το πρόγραμμα.

Ο Απρίλιος θα είναι επίσης ο μήνας που θα επιλέξετε να κρατήσετε κοντά σας λίγους και καλούς. Θα είναι οι άνθρωποι που θα σας στηρίζουν και θα σας καταλαβαίνουν. Φαίνεται πως δεν έχετε άλλο κουράγιο για τοξικές σχέσεις και ανθρώπους κι ακόμη κι αν οι ίδιοι δεν το έχουν αντιληφθεί εσείς ήδη παίρνετε τις αποστάσεις σας.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό

Ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας που θα σας ζητηθεί να πατήσετε πόδι. Όσων αφορά τον ερ@τικό και τον φιλικό σας τομέα, τον Απρίλιο θα καταλάβετε τι αξίζετε και θα προσπαθήσετε να το διεκδικήσετε. Στην σχέση σας θα υπάρχει σίγουρα πολύ αγάπη όμως θα υπάρχουν και εντάσεις, όμως εσείς θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και πάλι την κατάσταση.

Όσων αφορά τον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, δεν χρειάζεται τον Απρίλιο να κάνετε περιττά έξοδα, γιατί μπορεί να σας βγουν και σε κακό. Η αλήθεια είναι πως τον Απρίλιο, θα προσπαθήσετε να κάνετε νέους φίλους και να έρθετε πιο κοντά με τους φίλους που ήδη είχατε. Θα επενδύσετε στην σχέση σας, όμως ταυτόχρονα θα προσπαθήσετε να βάλετε και κάποια όρια.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό

Η αλήθεια είναι πως ο Απρίλιος θα σας γλιτώσει από περίπλοκες καταστάσεις στον συναισθηματικό σας τομέα, όχι επειδή δεν θα υπάρξουν οι ευκαιρίες, αλλά επειδή εσείς φαίνεται πως δεν είστε τόσο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες.

Στα μέσα του μήνα, φαίνεται πως συναισθηματικά θα νιώσετε έτοιμοι να βελτιώσετε την ζωή σας και να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Θα είναι μία δύσκολη περίοδος όμως εσείς δεν θα την φοβηθείτε, αφού η βελτίωση ήταν κάτι που το είχατε καιρό ανάγκη.

Το σημαντικότερο; Μέσα από αυτήν την νέα φάση, οι δικοί σας άνθρωποι θα σας στηρίξουν μέχρι τελικής πτώσης. Όσων αφορά τα επαγγελματικά σας, δυστυχώς ο μήνας του Απριλίου δεν τα ευδοκιμεί και τόσο. Αν είστε άνεργος, μάλλον δε θα παρουσιαστεί κάτι, ενώ αν εργάζεστε, μην ελπίζετε σε κάποια αύξηση ή σε κάποια προαγωγή.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη

Τον Απρίλιο θα προσπαθήσετε να βάλετε σε μία τάξη τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας και θα ρίξετε όλη την προσοχή σας εκεί. Επίσης θα ξεκινήσει να γεννάται μέσα σας η ανάγκη για νέες δραστηριότητες. Το να φύγετε από την ρουτίνα θα είναι πολύ σημαντικό για εσάς και φαίνεται πως θα το επιδιώξετε.

Αν δεν κουραστείτε από τις πολλές δραστηριότητες, τότε θα ζήσετε ενδιαφέρουσες αλλαγές και νέα ερωτικά σκιρτήματα οι ελεύθεροι. Το δεύτερο μισό του μήνα δώστε προσοχή στην οικογένεια, αλλά μην παραμελείτε για χάρη της τα επαγγελματικά σας.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Έντονες οι μέρες αλλά καθοριστικές οι επεμβάσεις σας στους τομείς των ενδιαφερόντων σας. Φροντίστε να έχετε στιγμές ξεκούρασης και ήρεμου ύπνου για να ανταπεξέρχεστε σε όλα αυτά που θα συμβούν.

Θα περάσετε πολλά στάδια μέχρι η σύνθεση των πλανητών να ενεργοποιήσει το περιβάλλον σας μέχρι αυτό να αποκτήσει το τελικό του σχήμα. Ο Άρης περνά στον απέναντί σας Καρκίνο στις 23 και δίνει άλλη χροιά στο τελευταίο δεκαήμερο.

Μπορεί να νιώσετε ότι σας πνίγουν με υποχρεώσεις, ή να αποφασίσετε να δείξετε έναν λιγότερο ανεκτικό εαυτό απέναντι σε ότι σας καταπιέζει. Ο Δίας από τον Υδροχόο σας βοηθά να αναπτύξετε αποδοτικές οικονομικές δραστηριότητες.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο

Ο Απρίλιος σας δίνει διεξόδους για να βγείτε από εκεί που σας περιόρισαν κάποια γεγονότα. Το παρασκήνιο της ζωής σας γίνεται λίγο επικίνδυνο μεν και οι υπάρχουσες εκκρεμότητες απειλητικές ή πιεστικές, αλλά εσείς έχετε τα εφόδια και τις συμμαχίες για να καταφέρετε να ξεπεράσετε αυτά που σας συμβαίνουν απροσδόκητα.

Μη βιάζεστε όμως να πάρετε θέσεις και αποφάσεις, διαχειριστείτε καλύτερα τις δουλειές σας και αφήστε το χρόνο να δείξει πιο ξεκάθαρα την πραγματικότητα.

Αισθηματικά, αρκετοί θα επιλέξετε να δοκιμάσετε να συμβιώσετε ή να αποφασίσετε γάμο. Οικονομικά, κάτι αλλάζει σταδιακά, αλλά θα πάρει λίγο καιρό ακόμα μέχρι να σταθεροποιηθεί και να αποδώσει.

Μηνιαίες προβλέψεις για τους Ιχθείς

Ο Απρίλιος τονίζει το αίσθημα της ασφάλεια ή της ανασφάλειας, (εξαρτάται) τόσο για την αισθηματική σας ζωή όσο και για το οικονομικό σας μέλλον. Συγκριτικά με άλλους είστε καλύτερα αλλά δεν το συνειδητοποιείτε.

Προσπαθήστε στο δεύτερο μισό του μήνα να πολλαπλασιάσετε τις καλές στιγμές, τόσο στην εργασία, όσο και στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Για πολλά ευθύνεται ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας, που συχνά σας τροφοδοτεί με ψευδαισθήσεις και υπερβολικές εκτιμήσεις.

Πάντως θα έχετε την υποστήριξη κάποιων ανθρώπων και έχει αρχίσει η διαδικασία της υλοποίησης κάποιου σχεδίου, το οποίο όμως θα περάσει από διάφορα στάδια.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Photo cover via: Pinterest

Close