Νοέμβριος 2020: Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις – Θα είναι ο Νοέμβριος ο τυχερός μας μήνας;

Νοέμβριος 2020: Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις. Θα είναι ο Νοέμβριος ο τυχερός μας μήνας; Σίγουρα το έχουμε πολύ ανάγκη. Ο Οκτώβρης δεν φέρθηκε με μεγάλη επιείκεια στα περισσότερα ζώδια και το μόνο που ευελπιστούμε είναι ο Νοέμβριος να μας χαμογελάσει.

Σίγουρα λοιπόν ο Οκτώβρης για τους περισσότερους από εμάς ήταν ένας μήνας με πολλά σκαμπανεβάσματα που έπαιξε με τα νεύρα μας. Μήπως ήρθε η ώρα ο Νοέμβρης να μας δείξει το καλό του πρόσωπο και να έρθει η ζωή μας και πάλι πίσω σε αυτή την γλυκιά ρουτίνα που βρισκόταν πριν;

Δείτε ακόμα Ποια είναι τα πιο ακίνδυνα ζώδια σύμφωνα με το FBI; Μπορεί να είναι & το δικό σου στην λίστα

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα του Νοεμβρίου βγήκαν και σίγουρα θα ανακαλύψουμε παρακάτω αν ο Νοέμβρης θα είναι ή όχι λίγο καλύτερος μήνες. Σφίξτε τα δόντια, δείξτε πείσμα, υπομονή και επιμονή και όλα θα φτιάξουν. Διαβάστε παρακάτω:

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου: Κριός

Κριέ μου σίγουρα ο Οκτώβρης σε έκανε να αναθεωρήσεις μερικά πράγματα όσων αφορά τις προσωπικές σου σχέσεις. Μπορεί τα οικονομικά σου να ήταν σχετικά καλά, όμως οι προσωπικές σου σχέσεις πέρασαν από 40 κύματα. Αυτό μπορεί να σε οδήγησε στο να κλειστείς λίγο στον εαυτό σου.

Φαίνεται πως ο Νοέμβρης θα το ανατρέψει αυτό. Θα υπάρξουν μερικές οικονομικές δυσκολίες που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος όμως θα τις αντιμετωπίσεις. Από τις 9 Νοεμβρίου και μετά μάλιστα είναι αρκετά πιθανό, να σου παρουσιαστεί ευκαιρία για κάποια μικρή απόδραση.

Επίσης ο Νοέμβρης θα είναι ο μήνας που οι κοινωνικές σου συναναστροφές θα αυξηθούν και οι συλλογικές σου δραστηριότητες θα είναι πολλές. Ξεκινάς λοιπόν και πάλι να βρίσκεις τον εαυτό σου.

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου: Ταύρος

Ο μήνας του Νοεμβρίου θα σε κάνει να εστιάσεις ακόμη περισσότερο στις σχέσεις σου είτε αυτές είναι φιλικές είτε ερwτικές. Φαίνεται πως αυτόν τον μήνα θα εκτιμήσεις πολύ τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια ή θα αποφασίσεις να κάνεις ένα μικρό ξεσκαρτάρισμα.

Ο Νοέμβρης σίγουρα θα είναι ο μήνας που αν σε βρει ελεύθερο, θα αυξήσει τις κοινωνικές σου συναναστροφές έτσι ώστε να βρεις γρήγορα το ταίρι σου. Δεν ξέρουμε αν ο Δεκέμβρης θα σε βρει σε σχέση, όμως σίγουρα μέσα στον Νοέμβριο το φλερτ θα είναι έντονο.

Αν πάλι είσαι σε σχέση τότε η σχέση σου θα εκτιμήσει το ενδιαφέρον που θα της δείξεις, αφού όπως αναφέραμε και στην αρχή, το επίκεντρο της προσοχής σου θα πέσει στις σχέσεις σου. Παράλληλα όμως θα ξεκινήσετε να προβληματίζεστε για θέματα οικονομικά και καριέρας.

Θα επεκτείνετε τις γνωριμίες σας έτσι ώστε να δείτε σημαντικές και χαρούμενες εξελίξεις στα οικονομικά σας. Θα πρέπει να δώσετε λίγη παραπάνω σημασία στην δουλειά αυτόν τον μήνα, γιατί είναι σε θέση να αλλάξει την οικονομική σας κατάσταση προς το καλύτερο.

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου: Δίδυμοι

Ο μήνας του Νοεμβρίου θα ξεκινήσει βρίσκοντας εσάς αρκετά πιεσμένους από την δουλειά σας. Η δουλειά φαίνεται πως θα σας τρώει αρκετό χρόνο. Μετά τις 9 του μήνα όμως, όλα επανέρχονται στο φυσιολογικό τους πλαίσιο όσων αφορά την δουλειά κι εσείς θα αποκτήσετε τον χρόνο να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας σχέσεις.

Ίσως να υπάρξουν παράπονα από το άλλο σας μισό ότι αυτές τις μέρες ήσασταν αφοσιωμένοι στην δουλειά, όμως αυτό είναι το αλατοπίπερο της σχέσης. Αυτόν τον μήνα θα χρειαστεί να θέσετε γερές βάσεις όσων αφορά την ερwτική σας σχέση διότι θα υπάρξουν στιγμές που ίσως να δοκιμαστεί.

Παρόλα αυτά όλα θα έχουν αίσιο τέλος και ο Νοέμβρης θα σας ανοίξει τον δρόμο για ταξίδια και μοναδικές εμπειρίες. Δείξτε ενδιαφέρον όσων αφορά τους δικούς σας ανθρώπους. Οικογένεια και φίλοι θα αποδείξουν ότι είναι στήριγμα για εσάς κι εσείς αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε και να το παραμελείτε.

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου: Καρκίνος

Ο μήνας του Νοέμβρη θα σας βρει με έντονη ερwτική και καλλιτεχνική διάθεση. Όσων αφορά το πρώτο, αν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, τότε θα αποφασίσετε να αφιερωθείτε σε αυτήν. Ρομαντικές κινήσεις εκ μέρους σας που ούτε εσείς οι ίδιοι πιστεύατε ότι θα τις κάνετε, θα δώσουν το παρόν.

Αν πάλι είστε ελεύθεροι, τότε σίγουρα ο μήνας του Νοεμβρίου θα ευδοκιμήσει το φλερτ! Δε θα φοβάστε να κάνετε πρώτες κινήσεις στα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν, οπότε ακόμη κι αν παραμείνετε ελεύθεροι, σίγουρα ο Νοέμβρης δε θα είναι ένας βαρετός μήνας.

Από εκεί και πέρα, αυτόν τον μήνα φαίνεται πως θα νιώσετε την ανάγκη να βρείτε ένα χόμπι. Αυτό το χόμπι κατά πάσα πιθανότητα θα έχει να κάνει με τις τέχνες. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να γραφτείτε σε κάποιο θεατρικό εργαστήρι, να μάθετε κάποιο όργανο, να ασχοληθείτε με τη μουσική! Αυτό θα σας αναζωογονήσει ακόμη περισσότερο.

Δείξτε λίγη προσοχή στις οικονομικές σας δαπάνες. Ο Νοέμβρης θα έχει οικονομικά σκαμπανεβάσματα κι αν θέλετε να το προλάβετε αυτό, τότε καλά θα κάνετε να διατηρήσετε μερικές οικονομίες στην άκρη και να μην “ανοίγεστε” πολύ.

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου: Λέων

Ο μήνας του Νοεμβρίου θα κυλήσει σχετικά αρμονικά. Είστε ελεύθερος είτε βρίσκεστε σε σχέση ο Νοέμβρης θα σας βρει με μία έντονη επιθυμία να φλερτάρετε! Αν βρίσκεστε σε σχέση μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την επιθυμία για να ανανεώσετε την σχέση σας!

Η δουλειά θα κυλήσει ομαλά. Θα μπουν όλα σε μία γλυκιά ρουτίνα που ακόμη κι αν μερικές φορές νιώσετε ότι σας κουράζει, πιστέψτε μας την έχετε πραγματική ανάγκη! Από εκεί και πέρα ίσως να χρειαστεί από την μέση του μήνα, να δώσετε λίγη επιπλέον σημασία στις προσωπικές σας σχέσεις.

Το άλλο σας μισό ή οι φίλοι σας μπορεί να νιώσουν παραμελημένοι. Καλά θα κάνετε να δώσετε επιπλέον σημασία και να περάσετε περισσότερες στιγμές μαζί τους. Προσπαθήστε να λάβετε τα παράπονά τους σοβαρά υπόψιν γιατί θα έχουν μία δόση αλήθειας.

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου: Παρθένος

Και στην δική σας περίπτωση ο Νοέμβρης θα ευνοήσει τις μετακινήσεις. Διάφορες κοντινές αποδράσεις θα γεμίσουν τις μπαταρίες σας. Άλλωστε ξέρουμε πόσο σας αρέσουν τα ταξίδια, όποτε ο μήνας του Νοεμβρίου θα σας κάνει το χατίρι και θα σας τα προσφέρει! Με σύνεση και με προσοχή όμως, γιατί έχουμε κι έναν κορονοϊό.

Όσων αφορά τις ερwτικές σας σχέσεις, φαίνεται πως ο Νοέμβρης θα τις ευνοήσει. Αν βρίσκεστε σε σχέση όλα θα κυλήσουν ομαλά ενώ αν είστε ελεύθεροι, μπορεί ένας νέος ερwτας να σας χτυπήσει την πόρτα. Ανοίξτε του. Στα τέλη του μήνα όμως μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις στην δουλειά.

Καλά θα κάνετε να είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στα θέματα της δουλειάς και φυσικά να μη φοβηθείτε να διεκδικήσετε το δίκιο και τα δικαιώματά σας. Να θυμάστε ότι αυτός ο μήνας θα σας βρει με πολλές υποχρεώσεις οπότε κάντε ό,τι μπορείτε για να μην πιέσετε παραπάνω από ότι αντέχει τον εαυτό σας, για χάρη των άλλων.

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου: Ζυγός

Ζυγέ μου ο μήνας του Νοεμβρίου θα σας αναγκάσει να βάλετε σε μία τάξη τα οικονομικά σας. Θα πρέπει να θέσετε προτεραιότητες αυτόν τον μήνα. Επειδή είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν οικονομικά σκαμπανεβάσματα προσπαθήστε να μην “ανοίγεστε” πολύ και να αποφύγετε τα περιττά έξοδα.

Παρόλα αυτά και στην δική σας περίπτωση, οι μικρές αποδράσεις θα πρωταγωνιστήσουν αυτόν τον μήνα. Όσων αφορά τον ερwτικό σας τομέα όλα θα κυλήσουν ομαλά με μερικές εντάσεις που είναι αναπόφευκτες. Οι εντάσεις αυτές όμως θα φανερώσουν πόσο γερές είναι οι βάσεις στην σχέση σας και μάλλον θα βγείτε νικητές από όλο αυτό!

Σε αυτό που πρέπει να δείξετε παραπάνω προσοχή είναι στο σπίτι και στην οικογένεια. Μετά τις 9 του μήνα, θα υπάρξουν εντάσεις που είναι πολύ πιθανό να επηρεάσουν την ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να δείξετε υπομονή και ψυχραιμία.

Πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι δικοί σας άνθρωποι, οπότε μη φοβηθείτε να μοιραστείτε μαζί τους, αυτά που σας απασχολούν σχετικά με τα οικογενειακά σας ζητήματα.

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου: Σκορπιός

Ο Νοέμβρης θα σας βρει σε πολύ καλή διάθεση. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι οι οικονομικές σας σπατάλες. Δεν πρέπει να ξοδεύετε παραπάνω από αυτά που έχετε ανάγκη γιατί είναι πολύ πιθανό αυτός ο μήνας να σας βρει εκτός προϋπολογισμού.

Από εκεί και πέρα αν είστε ελεύθερος θα φλερτάρετε πολύ και νέοι ερwτες είναι πολύ πιθανό να σας χτυπήσουν την πόρτα, Αν βρίσκεστε σε σχέση φαίνεται πως τον Νοέμβριο θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και αυτό θα σας κάνει να δεθείτε ακόμη περισσότερο.

Αυτό που μπορεί να σας ρίξει την γενικότερα καλή σας διάθεση είναι εντάσεις που μπορεί να συναντήσετε στο σπίτι και στην οικογένεια. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα νεύρα σας διότι είναι γνωστό ότι οι Σκορπιοί έχουν εκρηκτικό χαρακτήρα και να ακούσετε με προσοχή τα αιτήματα της άλλης πλευράς.

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου: Τοξότης

Ο Νοέμβρης θα είναι ο μήνας που θα έχετε αρκετή ίντριγκα στη ζωή σας. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες αποκαλύψεις θα γίνουν τις οποίες μπορεί ούτε εσείς οι ίδιοι να μην περιμένατε. Παρόλα αυτά η ψυχραιμία θα βοηθήσει πολύ να βγείτε από αυτή την κατάσταση.

Επίσης θα πρέπει να χειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση. Μπορεί να σας παρουσιαστούν οικονομικές ευκαιρίες όμως αν δεν τις διαχειριστείτε σωστά και ξεκινήσετε να σπαταλάτε ασύστολα, τότε μπορεί ο Νοέμβρης να σας βρει εκτός προϋπολογισμού.

Επίσης θα πρέπει να δείξετε πολύ προσοχή στον τρόπο που μιλάτε στους ανθρώπους της ζωής σας και τους συνεργάτες σας. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις χωρίς να το καταλάβετε και αυτό φυσικά δε το θέλετε. Μικρές και κοντινές μετακινήσεις θα σας κάνουν να χαλαρώνετε.

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου: Αιγόκερως

Μπορεί να σας φανεί ότι ο Νοέμβρης δεν ξεκίνησε καλά, όμως πιστέψτε μας όλα θα φτιάξουν προς το καλύτερο. Συγκεκριμένα αυτός ο μήνας θα σας βρει πιο επικοινωνιακούς και γλυκούς με τους ανθρώπους. Αυτό σημαίνει ότι οι προσωπικές σας σχέσεις θα βελτιωθούν αρκετά.

Επίσης ο Νοέμβρης θα ευδοκιμήσει τις οικονομικές σας συναλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι πολλές “τρύπες” που είχατε θα ξεκινήσουν σιγά σιγά να κλείνουν! Η γοητεία σας τον μήνα του Νοέμβρη θα τραβήξει τα βλέμματα. Το φλερτ θα παίξει καθοριστικό παράγοντα στην ζωή σας και οι κατακτήσεις θα είναι πολλές.

Αν βρίσκεστε σε σχέση τώρα ήρθε η ώρα να την ανανεώσετε. Εκμεταλλευτείτε την γοητεία που θα σας βγει φυσικά αυτόν τον μήνα για να θυμίσετε στο άλλο σας μισό τις παλιές καλές σας ημέρες!

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου: Υδροχόος

Μέχρι τις 12 Νοεμβρίου θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στα επαγγελματικά σας. Φαίνεται πως το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα είναι ευνοϊκό όσων αφορά τις επαγγελματικές σας συμφωνίες και τις οικονομικές σας συναλλαγές κι εσείς είναι ευκαιρία να το εκμεταλλευτείτε.

Γενικότερα θα υπάρξει μία μικρή ίντριγκα στη ζωή σας όμως δεν θα είναι τόσο αρνητική όσο φαντάζεστε. Ίσως ένας νέος ερwτας σας χτυπήσει την πόρτα ο οποίος θα σας κάνει να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Αν βρίσκεστε σε σχέση, μικρές εντάσεις που θα δημιουργήσουν την ίντριγκα θα είναι και η αφορμή να αναζωπυρωθεί το πάθος σας!

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου: Ιχθείς

Αν έχετε νομικές υποθέσεις τότε μέχρι τις 12 του μήνα θα είστε σε θέση να τις διευθετήσετε. Από εκεί και πέρα ο Νοέμβρης θα σας βρει πολύ κοινωνικούς και δραστήριους. Θα ξεκινήσετε να δείχνετε περισσότερη προσοχή στον εαυτό σας. Κάποια αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση είναι πολύ πιθανή.

Θα προσπαθείτε κάθε μέρα να πιάνετε την ζωή από τα μαλλιά. Νέα χόμπι και ασχολίες και φυσικά περισσότερη συγκέντρωση στην δουλειά θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση και επαίνους! Όλη αυτή η καλή σας διάθεση, θα σας κάνει πολύ πιο γοητευτικούς.

Οπότε πρόσωπα από το περιβάλλον σας που μέχρι σήμερα δεν σας είχαν δείξει ιδιαίτερη προσοχή, τον Νοέμβρη είναι πολύ πιθανό να σας φλερτάρουν!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. 

 

Close