Νοέμβριος 2022: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Νοέμβριος 2022: Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Οι αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τον Νοέμβριο 2022.

Μήνας “βόμβα” εξελίξεων θα είναι ο Νοέμβριος 2022 για όλους μας. Ποια ζώδια θα ζοριστούν; Ποια θα έχουν την τύχη με το μέρος του; Αναλυτικά στο άρθρο και στο βίντεο που ακολουθεί!

Ζούμε σε μία εποχή που τα γεγονότα της μας σοκάρουν, δεν παύει όμως εκεί που λέμε πως τα έχουμε δει, ακούσει, ζήσει όλα, τα γεγονότα που διαδραματίζονται να μας διαψεύδουν και να συνεχίζουμε τον «χορό» γύρω από το «γαϊτανάκι» των ανατροπών, των δοκιμασιών, των πιέσεων και των προκλήσεων.

Άση Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια η Αφροδίτη στον Ζυγό

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Ο Ερμής ξαναπερνά στον Ζυγό – Πως θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια;

Ο Νοέμβριος είναι ένας από τους μήνες που νιώθουμε ότι τα δεδομένα γίνονται ζητούμενα, ενώ οι εξελίξεις γύρω μας, μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι αυτό που πραγματικά «εκλείπει» από την ζωή μας είναι η υλική και συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, η σιγουριά, η αρμονία, η ισορροπία!

Άση Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια η Αφροδίτη στον Ζυγό

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Ο Πλούτωνας περνάει στον Υδροχόο και τίποτα δεν θα μείνει όρθιο για αυτά τα ζώδια

Το πιο σημαντικό αστρολογικό φαινόμενο του Νοεμβρίου, είναι η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, με την συμμετοχή του Κρόνου και του Ουρανού, η επιρροή της θα φέρει δυναμικά ανατρεπτικά γεγονότα, αλλαγές και δοκιμασίες στον τομέα της οικονομίας, της σίτισης, των ανθρωπίνων σχέσεων, ενώ είναι ένας μήνας που θα εκδηλώσει και γεωφυσικά φαινόμενα!

Άση Μπήλιου: Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Τυχερές και άτυχες μέρες για όλα τα ζώδια τον Οκτώβριο 2022

Οι πρώτες 15 ημέρες του μήνα (ιδιαίτερα το διάστημα 5-9/11) θα μας ταράξουν ποικιλοτρόπως, είναι το διάστημα που χρειάζεται με υπομονή, σύμπνοια, συγκαταβατικότητα και ωριμότητα να αποδεχθούμε αυτό που δεν μπορούμε να αλλάξουμε αλλά και να δεχθούμε και το «τίμημα» επιλογών, καταστάσεων κλπ.

Οι δύσκολες γωνίες που σχηματίζουν ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, με τον Κρόνο και τον Ουρανό, είναι αναμενόμενο ότι θα προκαλέσουν την στέρηση, την δοκιμασία, την απογοήτευση αλλά και τον τερματισμό καταστάσεων / σχέσεων.

Ιούνιος: Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Αυτά είναι τα 3 τυχερά ζώδια του Οκτωβρίου 2022

Τα ζώδια που έχουν μπροστά τους έναν δύσκολο Νοέμβριο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου ιδιαίτερα όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 16η μοίρα!

Πιο τυχεροί στην πορεία του μήνα θα σταθούν οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου

Στο βίντεο, σύμφωνα με το oroskopos.gr, που ακολουθεί μπορείς να ενημερωθείς αναλυτικά για τις μηνιαίες προβλέψει του ζωδίου και το δεκαημέρου σου!

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close