Οι άντρες που είναι οι πιο δοτικοί στη σχέση τους σύμφωνα με το ζωδιό τους

Ο έρwτας είναι από το πιο όμορφο συναίσθημα που μπορεί να βιώσει κάποιος. Μπορεί να υπάρχουν πολλές συναισθηματικές διακυμάνσεις, όμως όπως και να ‘χει κάθε φορά που βρίσκεσαι με το άλλο σου μισό και σου λέει μια τρυφερή κουβέντα, νιώθεις την καρδιά σου να φτερουγίζει από ευτυχία.

Παρόλα αυτά, ζούμε σε μια εποχή που μπορεί να έχουμε την ελευθερία να κινηθούμε όπως μας εκφράζει, αλλά πολλοί φοβόμαστε να δείξουμε τα συναισθήματά μας. Είναι λοιπόν και κάτι άντρες, που δείχνουν τα συναισθήματά τους με το σταγονόμετρο και αυτό σίγουρα, δεν είναι μια καλή αρχή.

Υπάρχουν όμως και μερικοί άλλοι που είναι εκδηλωτικοί και τα δίνουν όλα. Δε φοβούνται να πληγωθούν και ζουν την κάθε στιγμή μαζί σου σαν να ήταν η τελευταία. Σύμφωνα με την Αστρολογία λοιπόν, το πόσο δοτικός είσαι στη σχέση σου, βασίζεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στο ζώδιό σου. Δείτε παρακάτω:

Ταύρος

Μπορεί να είναι αρκετά πεισματάρης ο Ταύρος μας, όμως σε μια σχέση είναι απόλυτα αφοσιωμένος και πιστός. Θέλει να ζήσει μαζί σου κάθε στιγμή και δεν φοβάται να εκδηλώσει τα συναισθήματά του. Είναι πάντα ξεκάθαρος και θέλει να νιώθεις δίπλα του ασφάλεια. Ο ιδανικός σύντροφος με λίγα λόγια!

Καρκίνος

Ένα τόσο ρομαντικό και συναισθηματικό ζώδιο, δε θα μπορούσε να μην ήταν ο τέλειος σύντροφος. Ο άντρας Καρκίνος, ξεχωρίζει για την ευαισθησία και τον ρομαντισμό του. Όταν αγαπήσει, θέλει να νιώθει το άλλο του μισό, ότι παίζει σε ρομαντική κομεντί και…το καταφέρνει! Είναι αφοσιωμένος και πιστός και βάζει…φαντασία!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός μπορεί να είναι ένα δύσκολο ζώδιο όμως στα συναισθήματα του δίνεται με πάθος. Είναι δύσκολος άνθρωπος και δεν αγαπάει εύκολα. Παρόλα αυτά, όταν το κάνει δεν υπολογίζει τίποτα και ρίχνει όλες του τις άμυνες ακόμη κι αν ξέρει ότι αυτό δεν είναι σωστό!

Μπορείς εύκολα να εκμεταλλευτείς έναν Σκορπιό αν τον κάνεις να σε ερwτευτει. Μην το κάνεις όμως, δεν είναι σωστά πράγματα αυτά! Όπως και να ‘χει, ο Σκόρπιος σίγουρα είναι ένα ζώδιο έκπληξη, αφού στον ερwτα παίζει με τελείως διαφορετικούς κανόνες, από αυτούς που παίζει σε όλα τα υπόλοιπα κομμάτια της ζωής του.

Photo via: Pinterest

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close