Οι αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο του 2020! Το πιο τυχερό & το πιο άτυχο ζώδιο του μήνα

Οι αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο του 2020! Το πιο τυχερό & το πιο άτυχο ζώδιο του μήνα

Ωραίο το Καλοκαιράκι, όμως o Σεπτέμβρης ήρθε και πάλι στις ζωές μας κι εμείς είμαστε έτοιμοι να το υποδεχτούμε! Ανυπομονούμε ήδη για τις πρώτες φθινοπωρινές βροχές και την ζεστασιά της ζακέτας τα βράδια του Σεπτέμβρη!

Το Φθινόπωρο φίλες και φίλοι όπως και να το κάνουμε, έχει την δική του χάρη αλλά και τις δικές του…ανατροπές! Οι αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις του Σεπτεμβρίου φυσικά και δημοσιεύθηκαν κι εμείς δε θα μπορούσαμε από το να να μην τις μοιραστούμε μαζί σας.

Σήμερα λοιπόν θα διαβάσουμε τι μας επιφυλάσσει ο Σεπτέμβρης του 2020. Θα είναι ένας καλός μήνας για τα περισσότερα ζώδια ή το 2020 θα συνεχίσει να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο στην ανθρωπότητα; Το πιο τυχερό ζώδιο φαίνεται πως θα είναι ο Καρκίνος ενώ το πιο άτυχο ο Τοξότης.

Για ποιον λόγο; Διαβάστε παρακάτω και…κρατήστε την ψυχραιμία σας:

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις για τον Κριό

Ο Κριός φαίνεται πως θα είναι το ζώδιο που τον Σεπτέμβρη του 2020 θα ασχοληθεί πολύ με τον ερwτικο και τον φιλικό τομέα στη ζωή του. Φαίνεται πως ο Σεπτέμβρης θα ευνοήσει αρκετά τις προσωπικές σχέσεις του Κριού.

Οι άνθρωποι που σας αγαπούν δε θα φοβηθούν να δείξουν τα συναισθήματα τους προς το πρόσωπο σας και θα είναι περισσότερο ανεκτικοί προς τα αιτήματά σας. Μπορεί το Καλοκαίρι του 2020 να σας γέμισε με ανασφάλειες, αλλά φαίνεται πως ο Σεπτέμβρης θα είναι ο μήνας σας!

Δείτε ακόμα Μη χάνεις την πίστη σου ακόμη! Τα 4 ζώδια που θα ερwτευτούν το Φθινόπωρο του 2020!

Για τους Κριούς που είναι σε σχέση, φαίνεται πως η σχέση τους θα στηριχθεί σε γερές βάσεις τον Σεπτέμβριο του 2020, αρκεί να μην αφήσετε συγγενικά πρόσωπα, να ανακατεύονται στα προσωπικά σας. Οι αδέσμευτοι, θα έχουν αρκετές ευκαιρίες να προχωρήσουν τη ζωή τους και αυτό από μόνο του, θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση στα ύψη!

Όσων αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα, φαίνεται πως οι συνθήκες θα ξεκινήσουν να γίνονται πιο ευνοϊκές. Νέες ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν και φαίνεται πως ο κόπος σας θα ξεκινήσει να αναγνωρίζετε.

Μέσα στον Σεπτέμβριο μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση ανάμεσα σε εσάς και αυτούς που αγαπάτε αλλά θα διαρκέσει λίγο και θα είναι εύκολα αντιμετωπίσιμη.

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις για τον Ταύρο

Μπορεί ο Σεπτέμβριος να μην ξεκινήσει τόσο ευνοϊκά για τον Ταύρο, όμως με λίγη υπομονή, θα φτιάξουν τα πράγματα. Συγκεκριμένα φαίνεται πως στις αρχές του μήνα, προβλήματα που είχατε να αντιμετωπίσετε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα επανέλθουν, προκαλώντας σας ταραχή.

Φαίνεται όμως πως με πείσμα και υπομονή θα επιλυθούν όλα! Όσων αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, τόσο στον φιλικό όσο και στον ερwτικο τομέα, ο Σεπτέμβρης θα είναι ένας αρκετά ευνοϊκός μήνας για εσάς. Νέες ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν στον επαγγελματικό τομέα και οι κόποι σας θα ανταμειφθούν!

Οι ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή σας θα σας επηρεάσουν θετικά τόσο στην ψυχολογική όσο και στην σωματική σας κατάσταση. Θα λάβετε πολύ αγάπη τον Σεπτέμβριο από τους ανθρώπους του περίγυρου σας και οι επαγγελματικές εξελίξεις στη ζωή σας θα είναι μόνο θετικές!

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις για τους Διδύμους

Και για τους Διδύμους φαίνεται πως ο Σεπτέμβρης, θα είναι ένας αρκετά καλός μήνας. Συγκεκριμένα, όσοι ξεκίνησαν μια νέα σχέση μέσα στο Καλοκαίρι ή όσοι διατηρούν σχέση εδώ και καιρό, ο Σεπτέμβρης θα βοηθήσει να κρατήσετε αυτή τη σχέση σε καλό επίπεδο.

Το κλίμα ανάμεσα σας θα είναι ιδιαίτερα γλυκό. Όσων αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα, φαίνεται πως θα ξεκινήσετε να νιώθετε περισσότερο άνετα στον εργασιακό σας χώρο. Θα νιώσετε ότι οι απόψεις σας λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν. Ο ανταγωνισμός δε θα καταφέρει να σας επηρεάσει στις επαγγελματικές σας αποφάσεις.

Αυτοί που θα πρέπει να προσέξουν λίγο παραπάνω, είναι εκείνοι που γεννήθηκαν 5 και 6 Ιουνίου. Πολύ πιθανόν, οι αποφάσεις που θα πάρετε μέσα στον Σεπτέμβρη να είναι βιαστικές και να σας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους. Δείξτε αυτοσυγκράτηση και σκεφτείτε δυο φορές προτού κάνετε το οτιδήποτε.

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις για τον Καρκίνο

Ο Σεπτέμβρης φαίνεται πως θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός όσων αφορά τις συμφωνίες, που θα κλείσετε με τους ανθρώπους της ζωής σας. Αυτοί που γεννήθηκαν 24 και 25 Ιουνίου είναι πολύ πιθανό να νιώσετε πιεσμένοι, από απαιτητικούς συνεργάτες και συντρόφους.

Αντιθέτως, εκείνοι που γεννήθηκαν 10 έως και 14 Ιουλίου θα έχουν αρκετή τύχη μέσα στον Σεπτέμβρη όσων αφορά τον επαγγελματικό και τον προσωπικό τομέα. Κάτι καινούριο φαίνεται να πλησιάζει στη ζωή σας που θα αφορά είτε τον επαγγελματικό είτε τον ερwτικο τομέα και σίγουρα θα σας ανανεώσει!

Θα πρέπει όμως να προσέξετε πως θα χειριστείτε τα νέα πρόσωπα της ζωής σας. Ο Σεπτέμβρης μπορεί να σας οδηγήσει σε ακρότητες και αυτές οι ακρότητες, είναι πιθανό να διώξουν, πρόσωπα και ευκαιρίες που δε θα θέλατε να χάσετε.

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις για τον Λέοντα

Λιονταράκια μας, φαίνεται πως ο Σεπτέμβρης θα καταφέρει μέσα από τις δυσκολίες, να σας βγάλει πιο δυνατούς. Συγκεκριμένα, προβλήματα που είχατε τον Ιούνιο και τον Ιούλιο φαίνεται πως θα σας ξανά χτυπήσουν την πόρτα. Αυτό θα σας αποπροσανατολίσει αρκετά.

Στον επαγγελματικό σας τομέα, φαίνεται πως οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες. Θα είστε σε θέση να ανταπεξέλθετε σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Τα προβλήματα της ζωής σας όμως, φαίνεται πως θα σας επηρεάσουν αρκετά όλο τον Σεπτέμβρη.

Αυτό μοιραία, θα σας οδηγήσει στο να δώσετε περισσότερο έμφαση στην οικογένειά σας. Άλλωστε φαίνεται πως η οικογένειά σας θα είναι εκείνη, που θα είναι πρόθυμη να σας στηρίξει στις δυσκολίες τον μίνα που έρχεται.

Στον ερwτικο σας τομέα τα πράγματα θα είναι αδιάφορα. Αν υπάρχει κάτι στη ζωή σας, θα συνεχίσει να υπάρχει και τον Σεπτέμβριο του 2020. Αν δεν υπάρχει κάτι στα σκαριά, τότε τίποτα το ενδιαφέρον δε θα παρουσιαστεί για εσάς τον Σεπτέμβρη.

Συγκεντρωθείτε περισσότερο στις επαγγελματικές, φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις. Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε στον συναισθηματικό σας τομέα, θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποιους πραγματικά έχετε ανάγκη στη ζωή σας.

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις για τον Παρθένο

Στον επαγγελματικό σας τομέα τα πράγματα μπορεί να μείνουν ίδια, όμως όσων αφορά τα οικονομικά σας, η τύχη θα σας χαμογελάσει. Είχατε ένα δύσκολο Καλοκαίρι, όμως φαίνεται πως ο Σεπτέμβρης θα σας φερθεί πιο γλυκά. Τα έξοδα θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όμως είστε σε θέση να τα αντιμετωπίσετε.

Αυτό σημαίνει μπορεί να βγείτε από τον Σεπτέμβρη ακόμη και με ένα μικρό απόθεμα. Ο Σεπτέμβρης φαίνεται πως δε θα είναι ο μήνας που θα βρείτε το άλλο σας μισό. Θα είναι όμως ο μήνας, που θα διορθώσει τις σχέσεις που έχετε με την οικογένειά σας.

Ακόμη και συγγενικά πρόσωπα που δεν είχατε καταφέρει ολόκληρα χρόνια, να βρείτε κοινούς κώδικες επικοινωνίας μαζί τους, τον Σεπτέμβρη, θα σας καταλάβουν περισσότερο.

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις για τον Ζυγό

Μπορεί να μπήκε ο Σεπτέμβρης όμως εσείς βρίσκεστε σε ρυθμούς Καλοκαιριού. Φαίνεται πως έχετε την ανάγκη να φύγετε από τα προβλήματα σας και θέλετε…επειγόντως διακοπές! Θα πρέπει να προσέξετε τις οικογενειακες κόντρες που θα αναπτυχθούν αυτόν τον μήνα.

Οικογενειακά προβλήματα θα εμφανιστούν και θα πρέπει να φανείτε δυνατός. Οι οικογενειακες κόντρες λοιπόν δε θα εξομαλύνουν την κατάσταση. Έτσι, θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία. Στον επαγγελματικό σας τομέα τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά.

Έτσι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρετε να αποκτήσετε τα χρήματα που θα σας βοηθήσουν, να εκπληρώσετε μερικούς στόχους αυτόν τον μήνα. Στον προσωπικό σας τομέα, φαίνεται πως κάτι νέο θα εμφανιστεί στη ζωή σας. Παράλληλα όμως, υπάρχουν οι προοπτικές να αναθερμάνετε κάτι από το παρελθόν.

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις για τον Σκορπιό

Ο Σεπτέμβρης θα είναι ο μήνας που θα σας κάνει να λήξετε οριστικά σχέσεις που σας καταπιέζουν, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Τα προβλήματα θα είναι αρκετά και εσείς από την πίεση, δε θα δώσετε τον χώρο και τον χρόνο σε άλλους ανθρώπους να σας δημιουργήσουν περισσότερα.

Από την άλλη ο Σεπτέμβρης θα είναι ο μήνας που θα σας δώσει ευκαιρίες που μπορούν να σας αναδείξουν. Μπορεί να σας προσφέρουν περισσότερα χρήματα ή φήμη και θα πρέπει να τις αδράξετε. Στον ερwτικο σας τομέα οι κατακτήσεις δε θα σταματήσουν να υπάρχουν. Υπάρχουν λοιπόν οι προοπτικές για κάτι καινούριο!

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις για τον Τοξότη

Ο Σεπτέμβρης θα πρέπει να είναι ο μήνας που θα κινηθείτε μεθοδικά έτσι ώστε τα οικονομικά σας προβλήματα να σταματήσουν να υπάρχουν. Κάνοντας στοχευμένες επαγγελματικές κινήσεις, δε θα λυθεί το πρόβλημα, όμως θα παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα δοθεί στη ζωή σας μια νότα αισιοδοξίας.

Ο Σεπτέμβρης μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για ένα καλύτερο αύριο, αρκεί να τον εκμεταλλευτείτε σωστά. Ο χρόνος θα είναι αυτός που θα σας λείψει πολύ τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου. Θα πρέπει να μην παραμελήσετε κανέναν τομέα στη ζωή σας.

Αυτό θα σας κάνει συναισθηματικά ευάλωτους τις τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη. Ίσως να νιώσετε ότι χάνετε την μπάλα εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων σας. Να είστε σίγουροι όμως, πως είναι μπόρα και θα περάσει!

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Μπορεί ο Σεπτέμβρης να μην σας λύσει τα προβλήματα, όμως θα σας προσφέρει ευκαιρίες να ξεφύγετε από αυτά. Οι περισσότεροι από εσάς, θα αδράξετε αυτές τις ευκαιρίες για να νιώσετε πιο ήρεμοι, μετά από ένα δύσκολο Καλοκαίρι.

Τα έξοδα θα συνεχίσουν να είναι πολλά και αυτόν τον μήνα. Εσείς όμως, θα είστε πιο απαιτητικοί όσων αφορά την αύξηση των εσόδων σας και αυτό θα έχει ευνοϊκά αποτελέσματα στη ζωή σας! Όσων αφορά το φιλικό σας περιβάλλον, θα συνεχίσει να είναι στο πλάι σας. Η προδοσία θα είναι λέξη άγνωστη για τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου!

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις για τον Υδροχόο

Όσων αφορά τον συναισθηματικό τομέα, φαίνεται πως προβλήματα του Καλοκαιριού θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο. Αυτά τα προβλήματα θα σας κάνουν περισσότερο εσωστρεφείς και νευρικούς. Το μεγαλύτερο μέρος του Σεπτέμβρη, θα το περάσετε κλεισμένοι στον εαυτό σας και στις σκέψεις σας.

Προς το τέλος του μήνα, θα έχετε κάποια ξεσπάσματα, όμως οι άνθρωποι που σας αγαπούν, θα σας στηρίξουν. Όσων αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα όμως, τα πράγματα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά. Οι ευκαιρίες δε θα σταματήσουν να έρχονται ενώ τα οικονομικά σας θα δουν βελτίωση.

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις για τον Ιχθύ

Στον επαγγελματικό σας τομέα τα πράγματα μπορεί να είναι θολά όμως δε θα είναι αρνητικά. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί ακόμη να μην ξέρετε αν βρίσκεστε στο σωστό επάγγελμα, όμως σίγουρα αυτό το επάγγελμα, θα σας βοηθήσει στα έξοδά σας, μέχρι να βρείτε κάτι καλύτερο.

Συναισθήματα, τα πράγματα θα κυλήσουν σχετικά ομαλά. Οι άνθρωποι που είναι στη ζωή σας, θα συνεχίσουν να υπάρχουν και θα γεμίζουν ευχάριστα τις μέρες σας. Η αγάπη και η φροντίδα δε θα σας λείψει. Παρόλα αυτά θα έχετε την ανάγκη να γνωρίσετε νέους ανθρώπους.

Ο Σεπτέμβρης όμως δεν θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για εσάς, όσων αφορά τις νέες γνωριμίες. Αυτό μπορεί να σας προκαλέσει ένα μικρό συναίσθημα ρουτίνας. Θα το αντιμετωπίσετε εύκολα όμως, όταν σκεφτείτε ότι τους σημαντικούς, τους έχετε ήδη στη καθημερινότητα σας.

Photo cover via: piperata.gr

Close