Ποια ζώδια ειναι οι καλύτεροι φίλοι με το...ψέμα;

Το ψέμα είναι η χειρότερη συνήθεια ενός ανθρώπου. Μάλιστα, είναι πολλοί εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το ψέμα, είναι αυτό που τους εξοργίζει περισσότερο και δεν μπορούν να συγχωρέσουν εύκολα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που το αγαπούν ιδιαίτερα.

Είτε είναι άνθρωποι που αναγκάζονται να πουν ψέματα για να καλύψουν μερικά προσωπικά τους ζητήματα, είτε είναι άνθρωποι οι οποίοι αρέσκονται στο να πλάθουν ιστορίες για να τραβήξουν την προσοχή, το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν ανάμεσα μας και σίγουρα στο παρελθόν, έχουμε πέσει θύματα τους τουλάχιστον μια με δυο φορές.

Σύμφωνα με την Αστρολογία υπάρχουν 4 ζώδια τα οποία τα πάνε υπερβολικά καλά με το ψέμα. Είναι κάλοι ψεύτες και πείθουν εύκολα και φυσικά το χρησιμοποιούν αρκετά στη καθημερινότητα τους. Ποια είναι αυτά; Δείτε παρακάτω:

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένας πολύ καλός ψεύτης. Μπορεί να μη λέει συχνά ψέματα, αλλά όταν το κάνει πείθει τους πάντες και ξέρει πολύ καλά πως να τα καλύψει. Παρόλα αυτά, ένας Καρκίνος περισσότερο πλάθει φανταστικές ιστορίες μέσα στο κεφάλι του, λέγοντας ψέματα στον εαυτό του, παρά λέει ψέμματα στους άλλους.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο το οποίο δεν του αρέσει ιδιαίτερα το ψέμα. Παρόλα αυτά, έχοντας την ανάγκη να νιώσει εσωτερική γαλήνη, πολλές φορές πλάθει φανταστικές ιστορίες που αφορούν τη ζωή του σε τόσο μεγάλο βαθμό, που μερικές φόρες τις πιστεύει και ο ίδιος.

Τοξότης

Ο Τοξότης έχει μια λατρεία προς την υπερβολή. Δεν λέει ακριβώς ψέμματα, όμως του αρέσει να βάζει…σάλτσες στις ιστορίες του. Έτσι, μπορεί να πήγε μέχρι το περίπτερο και να συνάντησε απλά έναν παλιό συμμαθητή και όταν σου παρουσιάσει την ιστορία, να το κάνει να φαίνεται σαν φαντασμαγορικό γεγονός.

Φυσικά θα προσθέσει και μερικούς…δικούς του διάλογους στην πλοκή της ιστορίας! Του αρέσει να τραβά την προσοχή και φυσικά το χιούμορ, στολίζει πάντα τα…ψέμματα του!

Ιχθύς

Ένας Ιχθύς μπορεί να πει ψέμματα και μάλιστα πολύ πετυχημένα! Τις περισσότερες φορές τα ψέμματα του, αφορούν την προσωπική του ζωή. Προσπαθεί να πείσει τους δικούς του ανθρώπους και κατ’ επέκταση τον εαυτό του, ότι ζει τον τεράστιο ερwτα, ότι έχει ξεπεράσει τον πρώην και δεν πρόκειται να ξανά γυρίσει κοκ.

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close