Τα τρία γυναικεία ζώδια που φοβούνται οι άντρες!

Μπορεί οι άντρες να έχουν την φήμη του “ισχυρού φύλου” όμως, τα τελευταία χρόνια έχουμε όλοι καταλάβει ότι δεν στην ουσία “ισχυρό φύλο” δεν υπάρχει. Όλα αυτά, είναι κοινωνικά στερεότυπα που καιρός είναι να τα αποβάλλουμε από τον τρόπο σκέψης μας.

Υπάρχουν λοιπόν άντρες, που φοβούνται. Και μάλιστα, φοβούνται να πλησιάσουν συγκεκριμένους τύπους γυναικών. Πολλές φορές μάλιστα, αυτές οι γυναίκες, δεν τους τρομάζουν…επίτηδες. Είναι όμως αρκετά δυναμικές και αυτό κλονίζει την αντρική αυτοπεποίθηση.

Σε όλες μας, έχει τύχει άλλωστε στο παρελθόν και πολλές φορές, συζητήσαμε με τις φίλες μας, τι μπορεί να κάνουμε λάθος.  Σύμφωνα με την Αστρολογία, το πόσο “τρομακτική” μπορείς να γίνεις για έναν άντρα, καθορίζεται κατά ένα μεγάλο βαθμό, από το ζώδιό σου!

Έτσι, υπάρχουν τρία γυναικεία ζώδια, που εξαιτίας της συμπεριφοράς τους, τρομάζουν τους άντρες. Ζώδια δυναμικά ή επιθετικά παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Μήπως ανήκεις κι εσύ σε αυτά;

Τους άντρες τους φοβίζουν πολύ οι γυναίκες Σκορπιοί!

Ο Σκορπιός, είναι γενικά ένα…τρομακτικό ζώδιο. Θέλει να περνάει πάντα το δικό του, είναι ιδιαίτερα εγωιστής και σε πολλές περιπτώσεις και χειριστικός. Οι γυναίκες Σκορπιοί, είναι εκδικητικές και πολύ δυναμικές σαν προσωπικότητες.

Εμπιστεύονται δύσκολα τους ανθρώπους, αλλά αν το κάνουν θέλουν να είναι σίγουρες ότι δε θα προδώσουν την εμπιστοσύνη τους. Έτσι, πολλές φορές ένας σύντροφος που διατηρεί σχέση με μια γυναίκα Σκορπιό, φοβάται τις συνέπειες, αν κάνει κάτι που κατά την Σκορπίνα μας είναι…λάθος!

Τους άντρες τους φοβίζουν πολύ οι γυναίκες Αιγόκεροι!

Η γυναίκα Αιγόκερος, είναι γνωστή για τον δυναμισμό της. Ξέρει τι θέλει από την ζωή και δεν φοβάται να το διεκδικήσει. Έτσι, όταν σε γνωρίσει, θα σε κοιτάξει με ένα παγωμένο και snob βλέμμα και θα περιμένει από σένα, να πετάξεις την πρώτη…χαζομάρα.

Στη περίπτωση που θεωρήσεις ότι μπορείς να την κάνεις δική σου με δυο γλυκά λόγια και 1 ανθοδέσμη, η γυναίκα Αιγόκερος θα σε συνεφέρει γρήγορα με τον πιο απότομο τρόπο. Γενικότερα, δεν τους αρέσει να θεωρούνται αδύναμες κι αυτό πολλές φορές, τις κάνει καχύποπτες και snob.

Τους άντρες τους φοβίζουν πολύ οι γυναίκες Κριοί!

Οι γυναίκες Κριοί είναι οι άρχοντες του δυναμισμού! Όπως και σε όλους τους άλλους τομείς, έτσι και στην ερwτική της ζωή, δεν δέχεται από κανέναν να της κάνει κουμάντο και να την υποτιμά. Έχει μηδενική ανοχή στη χαζομάρα και έναν μοναδικό τρόπο να λέει την αλήθεια, αγνοώντας τις συνέπειές.

Δεν αντέχει όταν ο άλλος δεν ξέρει τι θέλει και μισεί το ψέμα και τις ψεύτικες ελπίδες. Επειδή η ίδια, προσπαθεί σε όλες τις σχέσεις της να είναι ειλικρινής, απαιτεί και από τους άλλους το ίδιο. Αν λοιπόν θες να μπλέξεις με μια γυναίκα Κριό, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να είσαι ειλικρινής σχετικά με τις προθέσεις σου. Θα το εκτιμήσει πολύ!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Photo via: msn.com

Close