Προβλέψεις- αριθμολογίας- 2022-

Προβλέψεις αριθμολογίας 2022. Οι ετήσιες προβλέψεις αριθμολογίας για το 2022 θα μας δείξουν αρκετά πράγματα για το αν το 2022 θα είναι η τυχερή μας χρονιά ή όχι.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2022 αλλά και οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του κινέζικου ωροσκόπιου για το 2022 κυκλοφόρησαν και πήραμε μία ιδέα για το τι θα γίνει το 2022. Παρόλα αυτά σήμερα ήρθε η στιγμή να μάθουμε τις ετήσιες προβλέψεις αριθμολογίας 2022.

Στις προβλέψεις αριθμολογίας 2022 για να βρείτε ποιο θα είναι το προσωπικό σας έτος το 2022, πως θα σας επηρεάσει και τι θα σας φέρει, προσθέστε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας με τον αριθμό της χρονιάς που φέτος είναι το «6». Προσθέτετε μέχρι ο αριθμός να είναι μονοψήφιος. (π.χ. γέννηση 15/6 συν το 6 που εκπροσωπεί το 2022. 1+5+6+6=18 (1+8)=9).

Προβλέψεις αριθμολογίας 2022

Προβλέψεις αριθμολογίας 2022: Προσωπικό έτος “1”

Για εσάς το 2021 δεν ήταν ένα εύκολο έτος στις προβλέψεις αριθμολογίας αφού είχα διαρκώς την ανησυχία ότι τα όνειρά σας δεν έχουν γίνει ακόμη πραγματικότητα. Το 2022 θα πρέπει επιτέλους να σταματήσετε να βλέπετε τα εμπόδια αλλά τις δυνατότητές σας.

Το 2022 θα είναι μία χρονιά που θα σας βρει πιο δυναμικούς από ποτέ. Θα είστε έτοιμοι να αδράξετε την μέρα και να ξεκινήσετε νέες περιπέτειες. Δεν σας ενδιαφέρει πλέον για ποιον λόγο τα όνειρά σας δεν έχουν γίνει πραγματικότητα μέχρι σήμερα, αλλά πως θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε αυτά που ήδη έχετε στα χέρια σας.

Επίσης το προσωπικό έτος 1 δείχνει πως είστε άνθρωποι λιγομίλητοι που φοβάστε να πάρετε πρωτοβουλίες και να εναντιωθείτε. Το 2022 όμως θα ξεκινήσετε να ορθώνετε ανάστημα και να λέτε ανοιχτά την άποψή σας. Κρατήστε δίπλα σας τα άτομα που πραγματικά αξίζουν και μην αναλώνεστε σε μικρότητες και τοξικές καταστάσεις.

Προβλέψεις αριθμολογίας 2022: Προσωπικό έτος “2”

Μπορεί το 2021 να ήταν για εσάς μία χρονιά που σας επέτρεπε να ακολουθείτε την καρδιά σας σε κάθε σας κίνηση όμως το 2022 θα πρέπει επιτέλους να βάλετε την λογική μπροστά. Δώστε έμφαση στα άτομα που ήδη είναι δίπλα σας και βεβαιωθείτε ότι δεν τα πιέζετε στην προσπάθειά σας να ανέβετε κοινωνικά.

Το 2022 θα είναι μία τρυφερή χρονιά για εσάς που θα δώσει έμφαση σε κάθε συναισθηματική σας σχέση. Θα πρέπει λοιπόν να δώσετε την απαραίτητη σημασία στο άλλο σας μισό αλλά ακόμη κι αν είστε ελεύθεροι το 2022 προβλέπεται μία χρονιά που θα χτίσει το κατάλληλο έδαφος για ρομαντικές συγκυρίες.

Ορισμένες πτυχές της ζωής σας θα κυλήσουν ομαλά, ενώ σε άλλες θα αγωνιστείτε και αυτό είναι και το φυσιολογικό. Μην εγκαταλείψετε τα όνειρά σας, αλλά παραμείνετε δυνατοί και ξεπεράστε τις προκλήσεις. Μείνετε πιστοί στα πιστεύω και τις πεποιθήσεις σας και μη συμβιβαστείτε μόνο για κάνετε άλλους ευτυχισμένους.

Προβλέψεις αριθμολογίας 2022

Δείτε ακόμα Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2022 για όλα τα ζώδια

Εκτιμήστε τις εμπειρίες που θα αποκομίσετε γιατί από αυτές θα γίνετε καλύτεροι. Εργαστείτε για την επίτευξη των υψηλότερων στόχων σας και θα ευημερείτε ακόμη και μέσω εμποδίων. Κάντε την κάθε μέρα σας να μετράει σα να είναι μοναδική.

Προβλέψεις αριθμολογίας 2022: Προσωπικό έτος “3”

Το 2022 θα είναι η χρονιά των αλλαγών για εσάς στις προβλέψεις αριθμολογίας και μπορεί αυτές οι αλλαγές στην αρχή να σας αγχώσουν όμως σύντομα θα καταλάβετε ότι ήταν για καλό. Συγκεκριμένα, το 2022 ίσως χρειαστεί να μετακομίσετε, να αλλάξετε σπίτι ή δουλειά.

Αυτό θα σας αγχώσει διότι θα έρθετε σε επαφή με νέες εμπειρίες αλλά και νέους ανθρώπους, όμως αυτές οι εμπειρίες θα σας ωριμάσουν και οι νέοι άνθρωποι θα σας ωφελήσουν τόσο κοινωνικά όσο και συναισθηματικά. Μην φοβηθείτε το 2022 να ακούσετε συμβουλές από ανθρώπους που σας αγαπούν και να τις ακολουθήσετε.

Προβλέψεις αριθμολογίας 2022

Να είστε ρομαντικοί, να μην φοβάστε να μοιράζεστε με το άλλο σας μισό ή και τους φίλους σας και όλα θα πάνε καλά. Τέλος το 2022 θα είναι για εσάς μία χρονιά που θα έχετε ανάγκη να βγείτε από το γραφείο και να αναζητήσετε την περιπέτεια. Εκμεταλλευτείτε το.

Προβλέψεις αριθμολογίας 2022: Προσωπικό έτος “4”

Το 2022 στις προβλέψεις αριθμολογίας θα είναι μία χρονιά που θα σας αναγκάσει να πάρετε ένα διαφορετικό μονοπάτι που καλώς η κακώς θα το περπατήσετε μόνοι σας. Το 2022 συγκεκριμένα θα πρέπει να καταβάλλετε σκληρή δουλειά για να αποδείξετε τι αξίζετε σε εσάς αλλά και τους γύρω σας.

Αυτό θα έρθουν στιγμές που θα σας φέρει στα όριά σας όμως η αλήθεια είναι πως μέσα από την σκληρή δουλειά και το πείσμα σας θα καταλάβετε την δυναμικότητά σας και στο τέλος θα νιώσετε περήφανοι γι’ αυτό. Μπορεί να νομίζετε ότι θα επωμιστείτε όλα τα βάρη μόνοι σας όμως αυτό δεν ισχύει.

Οι δικοί σας άνθρωποι θα είναι εκεί να σας συμβουλεύσουν, να σας καθοδηγήσουν και να σας προειδοποιήσουν όταν νιώσουν ότι χρειαστεί και αυτό είναι κάτι που θα σας δώσει δύναμη να συνεχίσετε. Προσέξτε μην το άλλο σας μισό νιώσει παραμελημένο αν και το 2022 δεν είναι μία ιδιαίτερα ρομαντική χρονιά για τους ελεύθερους.

Προβλέψεις αριθμολογίας 2022: Προσωπικό έτος “5”

Προβλέψεις αριθμολογίας 2022

Το 2022 στις προβλέψεις αριθμολογίας θα είναι η χρονιά της επανάστασης για εσάς στις προβλέψεις αριθμολογίας 2022. Θα αποφασίσετε να απομακρυνθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που μέχρι πριν δεν σας είχαν προσφέρει τίποτα. Επιτέλους θα σταματήσετε να ζείτε σύμφωνα με την άποψη που έχει ο κόσμος για εσάς και θα ξεκινήσετε να ζείτε ακριβώς όπως θέλετε εσείς.

Στην αρχή αυτό, μπορεί να φανεί παράξενο ακόμη και στους κοντινούς σας ανθρώπους και ίσως αυτό να βάλει σε σκέψεις και εσάς. Όμως αν δεν βγείτε από καβούκι σας δεν πρόκειται να γνωρίσετε και τον κόσμο και οι δικοί σας άνθρωποι θα συνηθίσουν γρήγορα και θα επικροτήσουν αυτή σας την αλλαγή.

Το 2022 θα είναι μία χρονιά που ίσως σε μερικές περιπτώσεις σας κάνει να νιώσετε μόνοι ή σας κάνει να πιστέψετε ότι έχετε χάσει τον δρόμο σας. Παρόλα αυτά αν ακολουθήσετε την καρδιά σας και βασιστείτε στην ανεξαρτησία σας το 2022 θα τελειώσει αφήνοντας εσάς πίσω βελτιωμένους και πιο δυνατούς από ποτέ.

Προβλέψεις αριθμολογίας 2022: Προσωπικό έτος “6”

Το 2022 θα είναι μία χρονιά για εσάς στις προβλέψεις αριθμολογίας που θα σας φέρει σε επαφή με ανθρώπους που το 2021 είχατε παραμελήσει ή είχατε απομακρύνει τελείως. Φαίνεται πως φέτος θα αναγνωρίσετε τα λάθη σας και θα καταλάβετε την αξία που έχουν ή είχαν ορισμένοι άνθρωποι στην ζωή σας.

Η αλήθεια είναι πως το 2022 θα είναι μία χρονιά που πρέπει να επικεντρωθείτε στις προσωπικές σας σχέσεις είτε μιλάμε για φιλία είτε για έρ@τα. Αυτό διότι όσο κι αν σας φανεί βαρύγδουπο οι άνθρωποι που θα γνωρίσετε το 2022 ή θα έρθετε πιο κοντά θα σας αλλάξουν όλη σας τη ζωή μέχρι το τέλος του νέου έτους.

Δείτε ακόμα Τα 4 πιο άτυχα ζώδια για το 2022

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να επικεντρωθείτε μόνο στις προσωπικές σας σχέσεις. Όμως οι υποχρεώσεις σας θα είναι τόσες πολλές που δε θα μπορείτε και να τις αποφύγετε, αφού η ανάγκη σας για ανθρώπινη επικοινωνία και κατανόηση θα υπερισχύσει.

Προβλέψεις αριθμολογίας 2022: Προσωπικό έτος “7”

Το 2022 θα είναι για εσάς μία χρονιά που σίγουρα θα σας φέρει σε επαφή με τα όνειρά σας. Και όχι δεν μιλάμε για τους επαγγελματικούς σας στόχους. Μιλάμε κυριολεκτικά για όνειρα, αφού φαίνεται πως θα κλειστείτε στον εαυτό σας και θα ονειροπολήσετε αρκετά.

Το 2021 ήταν για εσάς μία χρονιά που αναγκαστήκατε να δείτε τα πάντα πιο ρεαλιστικά και αυτό φαίνεται πως σας κούρασε. Έτσι φέτος θα κάνετε σαν μικρό παιδί και θα προσπαθήσετε να ζήσετε ανέμελα τις μέρες σας. Σίγουρα αυτό θα σας βοηθήσει αλλά μην νομίζετε ότι πρέπει να παραμελήσετε τελείως τις υποχρεώσεις σας.

Προβλέψεις αριθμολογίας 2022: Προσωπικό έτος “8”

Το 2021 σας αποχαιρετά βρίσκοντάς σας πιο δυναμικούς και αποφασισμένους από ποτέ. Ο ήλιος ξεκίνησε επιτέλους να γίνεται πιο λαμπερός και για την δική σας ζωή και φαίνεται πως το 2022 θα είναι εξίσου πολλά υποσχόμενο.

Θα χρειαστεί βέβαια να δουλέψετε σκληρά για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και μπορεί να υπάρξουν στιγμές που θα απογοητευτείτε, θα κουραστείτε ή θα νιώσετε χαμένοι. Παρόλα αυτά η σκληρή δουλειά και το πείσμα που σας χαρακτηρίζει έτσι και αλλιώς θα έχει θετικά αποτελέσματα.

Στο πλάι σας θα είναι οι δικοί σας άνθρωποι και το 2022 φαίνεται πως θα σας επιβεβαιώσει πως οι φιλίες σας είναι δυνατές και αξίζει που είναι δίπλα σας. Μην φοβηθείτε να γνωρίσετε νέο κόσμο. Αν είστε σε σχέση αφιερωθείτε στο άλλο σας μισό ενώ αν είστε ελεύθεροι θα κάνετε ένα βήμα πίσω για να γνωρίσετε κάτι που πραγματικά αξίζει.

Προβλέψεις αριθμολογίας 2022: Προσωπικό έτος “9”

Μπείτε δυνατά τη νέα χρονιά διασφαλίζοντας τη θέση σας και δείχνοντας σε όσους σας περιβάλλουν πόσο μακριά είστε διατεθειμένοι να φτάσετε για να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες και στα όνειρά σας.

Υπάρχουν στιγμές που το 2022 στις προβλέψεις αριθμολογίας θα αισθανθείτε λίγο έξω από τα νερά σας, αλλά αυτό θα συμβαίνει μόνο επειδή πρέπει να καταλάβετε για τι είστε ικανοί και δεν είναι πάντα εύκολο να δείξετε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε όταν καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια, γιατί αυτό απαιτεί δουλειά.

Ωστόσο, μόνο αν συνεχίσετε να εργάζεστε θα υπάρχουν προοπτικές ανόδου και θα έρθει η ανταμοιβή, οπότε μην αφήσετε εμπόδια ή τρίτα πρόσωπα να γίνουν ο λόγος που δε θα φτάσετε στο στόχο σας.

Photo cover via: gr.depositphotos.com

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close