Τα 3 ζώδια που θα χωρίσουν λόγω καραντίνας! Και ναι...η συμβίωση δεν λειτούργησε!

Η έξαρση του κορονοϊού άλλαξε τα δεδομένα της καθημερινότητας μας με αποτέλεσμα πολλοί από εμάς, αυτή τη στιγμή που μιλάμε να βρισκόμαστε στα όρια της…τρέλας! Στην αρχή ο εγκλεισμός είχε πλάκα. Πλέον όμως, τα νευρά και η ενέργεια έχουν συσσωρευθεί, το Netflix δεν είναι το ίδιο διασκεδαστικό και σίγουρα δεν μπορείς να βλέπεις τα ίδια πρόσωπα συνεχώς.

Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που εξαιτίας της καραντίνας κατάλαβαν ότι δεν ταιριάζουν. Μερικά, έμειναν μακριά με αποτέλεσμα η απόσταση να μην τους κάνει καλό. Άλλα, κατάλαβαν τα πραγματικά ελαττώματα στη συμβίωση τους αφού εξαιτίας της καραντίνας, έπρεπε να βλέπουν διαρκώς τον σύντροφό τους.

Σύμφωνα με την Αστρολογία, ορισμένα ζώδια είναι δεδομένο ότι αν η καραντίνα δε λήξει σύντομα, σε λίγες μέρες από τώρα θα τρώνε παγωτό και θα βλέπουν το Notebook κλαίγοντας. Το ζώδιο, καθορίζει τη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα μας και είναι μερικοί άνθρωποι που δυσκολεύονται πολύ στις συνθήκες της…καραντίνας!

Παρακάτω λοιπόν, θα δούμε ποια είναι τα τρία ζώδια που εξαιτίας της καραντίνας, μετά την έξαρση του κορονοϊού θα χωρίσουν και μάλιστα σύντομα! Αν ανήκεις σε κάποια από τα παρακάτω, προσπάθησε να πάρεις το άρθρο σαν μια προειδοποίηση και όχι σαν ένα…σίγουρο γεγονός. Διαβάστε παρακάτω:

Κριός

Ο Κριός δεν έχει πρόβλημα με το να μένει σπίτι. Άλλωστε, πολλές φορές στη ζωή του έχει πει δικαιολογίες για να αποφύγει τη παρέα ή τους συγγενείς του, αφού η ωραιότερη μορφή διασκέδασης γι’ αυτόν είναι μια καλή ταινία και λίγο φαγητό απέξω.

Ο Κριός όμως, έχει μεγάλο πρόβλημα με τις εντολές. Είναι από τη φύση του ένα ζώδιο που του αρέσει να επιβάλλεται αλλά δεν του αρέσει καθόλου να του επιβάλλονται. Οπότε η καραντίνα του είναι δύσκολη όχι τόσο εξαιτίας της κλεισούρας, αλλά επειδή κάποιος νιώθει ότι του κάνει κουμάντο που θα πάει και πότε.

Τα νεύρα του Κριού αυτές τις μέρες λοιπόν είναι πολλά. Αν αναλογιστούμε ότι έχει και μερικά προβλήματα με την αφοσίωση και τη δέσμευση, το να βλέπει όλη τη μέρα τον σύντροφο του, νιώθει ότι τον πνίγει. Οι Κριοί έχουν ανάγκη την απομόνωση και τον χώρο τους έτσι ώστε να αναπνέουν. Το…πολύ μαζί λοιπόν, θα διαλύσει την σχέση!

Τοξότης

Οι Τοξότες λατρεύουν τις βόλτες και τις περιπέτειες. Η καραντίνα είναι ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση γι’ αυτούς, αφού σκέφτονται ότι η ζωή τους κατέληξε ξαφνικά να είναι πολύ βαρετή και μίζερη. Εκεί που είχε συνηθίσει να είναι όλη μέρα έξω και να γνωρίζει καινούριο κόσμο, ξαφνικά δεν ξέρει πως να ξοδέψει τον χρόνο του σε τέσσερις τοίχους.

Όσων αφορά τη σχέση του, ο Τοξότης δεν είναι από τα ζώδια που χωρίζουν εύκολα. Όταν τα νευρά όμως είναι σπασμένα, είναι λογικό να ειπωθούν και μερικές κουβέντες παραπάνω. Αν λοιπόν ο αγαπημένος μας Τοξότης δεν προσέξει, μπορεί το άλλο του μισό να μετακομίσει σύντομα!

Υδροχόος

Και ο Υδροχόος είναι από τα ζώδια που λατρεύουν τις βόλτες. Αυτό σημαίνει ότι ο εγκλεισμός λειτουργεί πολύ αρνητικά στη ψυχολογία του. Το κακό με τον Υδροχόο είναι ότι πολλές φορές δεν μπορεί να διαχωρίσει τα συναισθήματά του. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά στη ζωή του, ξεκινά να παίρνει παραμάζωμα και όλα τα υπόλοιπα.

Αυτό σημαίνει ότι τις μέρες της καραντίνας, ο Υδροχόος είναι συνήθως κακόκεφος και γκρινιάρης και φυσικά αυτό επιβαρύνει και την σχέση του. Αν πάλι, δεν συγκατοικούν φαίνεται πως το αγαπημένο μας ζώδιο, θα δυσκολευτεί στην ιδέα ότι δεν μπορεί να τον βλέπει όποτε θέλει. Και αυτό ίσως να είναι αφορμή για γκρίνιες και εντάσεις!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close