τα_πιο_γκαντέμικα ζώδια_για_τον_Απρίλιο_2021_

Τα πιο γκαντέμικα ζώδια για τον Απρίλιο του 2021. Ο Απρίλιος μπήκε στις ζωές μας και όλοι θέλουμε να είναι ένας καλός μήνας. Παρόλα αυτά τον Απρίλιο του 2021 υπάρχουν και μερικά ζώδια που θα είναι πολύ γκαντέμικα. Σίγουρα το σημερινό άρθρο δε θα είναι το πιο ευχάριστο.

Ειδικά αν βρίσκεσαι κι εσύ στην λίστα με τα γκαντέμικα ζώδια. Όμως καλύτερα να ξέρεις τι σε περιμένει, παρά να βρεθείς προ εκπλήξεως. Αν ανήκεις στην παρακάτω λίστα με τα γκαντέμικα ζώδια για τον Απρίλιο, δεν έχεις και πολλές επιλογές.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Αυτές είναι οι θετικές και οι δύσκολες ημέρες του Απρίλιου!

Σφίξε τα δόντια και δείξε πείσμα. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά στο παρελθόν, σε πολλές περιπτώσεις την μοίρα μας την καθορίζουμε εμείς. Οπότε δεν μπορείς να απαλλαγείς από όλη την γκαντεμιά, μπορείς όμως να κάνεις την ζωή σου λίγο πιο εύκολη, ξέροντας τι σε περιμένει. Μπορεί να σας ενδιαφέρει να μάθετε και τις αστρολογικές προβλέψεις του Απριλίου.Διαβάστε παρακάτω τα πιο γκαντέμικα ζώδια για τον Απρίλιο του 2021

Τα πιο γκαντέμικα ζώδια για τον Απρίλιο του 2021

Δίδυμοι : Είναι ένα από τα πιο γκαντέμικα ζώδια για τον Απρίλιο του 2021

Αγαπημένα μου Διδυμάκια φαίνεται πως ο Απρίλιος δεν θα είναι ο μήνας σας και είστε ένα από  τα γκαντέμικα  ζώδια για τον Απρίλιο του 2021. Τα ερ@τικά σας θα περάσουν πολλές φουρτούνες. Αν βρίσκεστε σε σχέση τότε φαίνεται πως οι αποστάσεις θα μεγαλώσουν. Είτε μιλάμε για χιλιομετρική απόσταση είτε για συναισθηματική, σίγουρα μία απόσταση θα υπάρχει.

Επειδή ξέρουμε ότι είσαι πεισματάρικο και νευρικό ζώδιο, όλη αυτή η απόσταση δεν θα σας κάνει καλό. Τα νεύρα σου και το πείσμα που έχεις να περνάει μόνο το δικό σου, θα φέρουν το άλλο σου μισό στα όριά του.

Είτε θα του κοπανάς διαρκώς ότι λείπει, κάνοντας την χιλιομετρική απόσταση χειρότερη, είτε δε θα βρίσκεις τον σωστό τρόπο να τον πλησιάσεις, αν η απόσταση είναι συναισθηματική. Και οι κατακτήσεις σου αυτόν τον μήνα θα είναι ελάχιστες αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση. Κάτι που δεν θα σε ενδιαφέρει πολύ, αφού η καραντίνα σε έχει κάνει να αφεθείς.

Παρόλα αυτά θα έχεις έντονο πάθος για ζωή κάτι που σίγουρα θα βελτιώσει την διάθεσή σου, αφού θα ενδιαφερθείς και θα βρεις νέα χόμπι και ασχολίες. Ο καυγάς όμως θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ζωή σου, αφού οι εντάσεις με φίλους, οικογένεια και το άλλο σου μισό θα είναι πολλοί.

Καρκίνος :Καρκινάκια μου ανήκετε και εσείς στην κατηγορία με τα πιο γκαντέμικα ζώδια για τον Απρίλιο του 2021

Για σένα ο Απρίλιος θα είναι μέτριος. Στον ερ@τα δε θα βρεις την ευτυχία αυτόν τον μήνα. Αν βρίσκεσαι σε σχέση θα προτιμάς να είσαι περισσότερο έξω παρά μέσα στο σπίτι. Η σχέση σας περνάει κρίση και πλέον βρίσκεσαι σε μία φάση που δεν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα να σώσεις την κατάσταση. Έχεις αποδεχτεί την μοίρα σου, αν βρίσκεσαι σε σοβαρή σχέση.

Προσπαθείς να πείσεις τους άλλους και τον εαυτό σου, ότι περνάς καλά στην σχέση ή στον γάμο σου, αλλά μέσα σου, πιστεύεις τα ακριβώς αντίθετα. Γι’ αυτόν τον λόγο οι κατακτήσεις που θα έχεις αυτόν τον μήνα θα σου ανεβάσουν την διάθεση.

Αν είσαι ελεύθερο Καρκινάκι μας πάλι καλά. Αν όμως βρίσκεσαι σε σχέση, κοίταξε μην κάνεις καμία…στραβή γιατί τα αποτελέσματα δε θα είναι τέτοια που να σε συμφέρουν. Μπορεί να περνάτε κρίση, όμως οι καθαρές εξηγήσεις είναι πάντα προτιμότερες. Λυπούμαστε αλλά ανήκεις κ εσύ στα  πιο γκαντέμικα ζώδια για τον Απρίλιο του 2021

Υδροχόος :Δυστυχώς ένα από τα πιο  γκαντέμικα ζώδια για τον Απρίλιο του 2021

Υδροχόε μου οι κατακτήσεις σου θα είναι τόσες πολλές αυτόν τον μήνα που ούτε εσύ θα το πιστεύεις. Όμως οι αναποδιές στην δουλειά, τα οικονομικά προβλήματα και τα νεύρα σου, δε θα σε αφήσουν να το ευχαριστηθείς. Αν βρίσκεσαι σε σχέση ζήλειες θα προκύψουν που θα σε κάνουν να έχεις ακόμη περισσότερα νεύρα.

Αν πάλι είσαι ακόμη single, σίγουρα δε πρόκειται να βρεις το άλλο σου μισό τον Απρίλιο, αφού μπορεί να έχεις πολλές επιλογές, όμως η κακή σου διάθεση θα σε κάνει να κλειστείς στο καβούκι σου. Προσπάθησε να κάνεις προσεκτικές κινήσεις στην δουλειά και κοντρόλαρε τα νεύρα σου.

Ιχθύς

Και για σένα ο Απρίλιος θα είναι ένας δύσκολος μήνας αφού οι εντάσεις και οι καυγάδες θα είναι πολλοί, τόσο στο οικογενειακό, όσο και στο φιλικό περιβάλλον. Μόνο η δουλειά σου θα πηγαίνει καλά, αλλά όταν γυρνάς στο σπίτι και δεν βρίσκεις την ηρεμία που θα ήθελες, η δουλειά δεν έχει και τόση σημασία.

Ανασφάλειες θα βγουν στην φόρα που είχες καιρό να νιώσεις σχετικά με το σώμα σου, τους στόχους σου, τις επιλογές σου στην ζωή. Η ψυχολογία σου δε θα είναι καλή οπότε μη φοβηθείς να στηριχτείς σε έναν δικό σου άνθρωπο ή και σε ένα ψυχολόγο. Αγαπημένε μου Ιχθύ μπορεί να βρίσκεσαι και εσύ στη λίστα με τα πιο  γκαντέμικα ζώδια για τον Απρίλιο του 2021 αλλά με λίγη υπομονή όλα θα πάνε καλά

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Photo cover via: Pinterest

Close