Ζώδια Ιουνίου 2021: Τα πιο τυχερά και τα πιο άτυχα ζώδια _

Τα πιο τυχερά & τα πιο άτυχα ζώδια του Ιουνίου. Ποια θα είναι τα πιο τυχερά αλλά και τα πιο άτυχα ζώδια του Ιουνίου;

Το Καλοκαίρι έφτασε φίλες και φίλοι και οι μπαταρίες μας είναι ήδη πιο γεμάτες. Ονειρευόμαστε διακοπές. αποδράσεις, μπάνια στην θάλασσα, διασκέδαση, ανεμελιά. Μετά από τον Χειμώνα που περάσαμε άλλωστε η χαρά και η καλοπέραση είναι τα μόνα πράγματα που χρειαζόμαστε.

Παρόλα αυτά όπως και σε όλους τους μήνες, έτσι και στον Ιούνιο υπάρχουν κάποια ζώδια που είναι πιο τυχερά και κάποια ζώδια που είναι πιο άτυχα. Στο σημερινό άρθρο λοιπόν θα μάθουμε ποια είναι τα πιο τυχερά αλλά και τα πιο άτυχα ζώδια του Ιουνίου και γιατί. Διαβάστε παρακάτω: 

Τα πιο τυχερά ζώδια του Ιουνίου

Καρκίνος

Καρκινάκι μας ξέρουμε ότι είσαι λίγο drama queen από την φύση σου, όμως φαίνεται πως ο Ιούνιος δε θα σου δώσει αφορμές για να γκρινιάξεις. Που λέει ο λόγος δηλαδή, γιατί εσύ πάντα θα βρεις μία αφορμή για να γκρινιάξεις.

Ο Ιούνιος λοιπόν θα είναι ο τυχερός σου μήνας. Αν είσαι ελεύθερο τότε ένας νέος ερ@τας θα σου χτυπήσει την πόρτα και θα είναι μάλιστα και πολλά υποσχόμενος. Οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές είτε βρίσκεσαι σε σχέση είτε είσαι ελεύθερος.

Δείτε ακόμα Ανάδρομος Ερμής: Τα τρία ζώδια που πρέπει να «προσέξουν» τις επιστροφές

Βέβαια αν βρίσκεσαι σε σχέση αυτές οι κατακτήσεις θα είναι και η αφορμή που θα υπάρξουν πολλές εντάσεις μεταξύ σας μέσα στον Ιούνιο. Παρόλα αυτά η σχέση σας είναι χτισμένη σε γερές βάσεις κι εσείς οι δύο έχετε μάθει να μαλώνετε. Οπότε μην σε τρομάξουν οι καυγάδες.

Λέων

Και για εσένα Λιονταράκι μας, ο Ιούνιος θα είναι ένας καλός μήνας. Οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές. τα οικονομικά σου θα πάνε μία χαρά κι αν είσαι ελεύθερος ετοιμάσου να εγκαταλείψεις την εργένικη ζωή. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις αυτόν τον μήνα είναι οι ανασφάλειες.

Είναι πολύ πιθανόν οι ανασφάλειές σου να σε κάνουν να ξεσπάς στο άλλο σου μισό και αυτός ίσως να είναι και ο λόγος που ο Ιούνιος για σένα θα έχει τόση ένταση. Μέσα στον Ιούνιο αυτή η ένταση δε θα επηρεάσει την σχέση σας. Όμως μακροπρόθεσμα οι ανασφάλειες και η γκρίνια…κουράζουν.

Σκορπιός

Φαίνεται πως για σένα το Καλοκαίρι θα είναι γεμάτο νέες γνωριμίες. Οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές και όλες πολύ ενδιαφέρουσες. Εσύ βέβαια δεν φαίνεται πως θα αφεθείς σε κάποια από αυτές. Γι’ αυτό και μία νέα σχέση δεν προβλέπεται μέσα στον Ιούνιο.

Θα είναι όμως ο τυχερός σου μήνας, γιατί τουλάχιστον θα απολαύσεις το φλερτ στο έπακρο. Ξέρουμε ότι το φλερτ είναι κάτι που σε τονώνει και σε κάνει να σκέφτεσαι την ζωή πιο θετικά. Αν βρίσκεσαι σε σχέση τα πράγματα θα έχουν μία σταθερότητα.

Αν όμως είσαι ελεύθερο θα στο πούμε για τελευταία φορά. Σταμάτα να περιμένεις τον πρώην, καβάλα πάνω στο άσπρο άλογο. Δεν θα έρθει ούτε τον Ιούνιο και είναι κρίμα να σπαταλήσεις τον τυχερό σου μήνα για τα ματιά του.

Τοξότης

Για σένα ο Ιούνιος είναι η αρχή για κάτι καλύτερο. Τα πράγματα στην ζωή σου ξεκινούν να μπαίνουν σιγά σιγά σε μία σειρά. Αυτό ήταν κάτι που το είχες ανάγκη τα τελευταία χρόνια. Κι ενώ όλα πηγαίνουν άψογα και νιώθεις ότι έχεις βάλει την ζωή σου σε μία τάξη, κάτι θα σου ταράξει τα νερά. Και θα το κάνει ευχάριστα.

Ένας νέος ερ@τας – κατά πάσα πιθανότητα από το παρελθόν – θα έρθει να σου χτυπήσει την πόρτα. Εσύ βέβαια θα μπερδευτείς, αφού ο νέος έρ@τας φαίνεται πως θα επηρεάσει τους Τοξότες που βρίσκονται σε σχέση. Για άλλη μία φορά καλείσαι να πάρεις αποφάσεις, και ίσως αυτή τη φορά να είναι για καλό. Η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει σίγουρα πάντως.

Τα πιο άτυχα ζώδια του Ιουνίου

Κριός

Βρε Κριέ μας έχεις μπερδέψει. Από την μία το Καλοκαίρι σου έχει προκαλέσει ένα πάθος και θες να ζήσεις την ζωή στο έπακρο. Αναζητάς τον καινούριο ερ@τα που αυτή τη φορά δε θα σε πληγώσει και όταν έρχονται ευκαιρίες, δεν τους δίνεις καν σημασία γιατί “βαριέσαι να ασχοληθείς”.

Μάλλον έχεις ακόμη κάποια θεματάκια να λύσεις, προτού αποφασίσεις να προχωρήσεις στον επόμενο. Αν βρίσκεσαι σε σχέση οι καυγάδες θα είναι πολλοί και επειδή ξέρουμε ότι δεν σου αρέσει να έχεις άδικο, πιθανότατα θα φέρεις τον άλλον στα όριά του.

Χωρισμός δε θα υπάρξει, όμως και μόνο που θα τσακώνεστε διαρκώς, μία κατάθλιψη θα την έχεις. Όσων αφορά για εσένα που είσαι ελεύθερος, η αδράνειά σου στα προσωπικά θα σε κάνει να περάσεις έναν Ιούνιο γεμάτο ρουτίνα. Τουλάχιστον προσπάθησε να περάσεις καλά με φίλους και οικογένεια, για να σώσουμε κάπως την κατάσταση.

Ταύρος

Αν είσαι ελεύθερος ο νέος ερ@τας δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει. Αυτό το διάστημα της ζωής σου, ασχολείσαι με πολλά πράγματα και σίγουρα δεν έχεις όρεξη και ώρα να ασχοληθείς με οτιδήποτε καινούριο. Παρόλα αυτά, οι καυγάδες που θα έχεις αυτόν τον μήνα με δικούς σου ανθρώπους θα σου ρίξουν πολύ τη διάθεση.

Τον Ιούνιο φαίνεται πως άνθρωποι που είχες δίπλα σου θα σε απογοητεύσουν και θα σε κάνουν να καταλάβεις ποιοι πραγματικά ήρθαν για να μείνουν και ποιοι ήταν πάντα περαστικοί από την ζωή σου. Δεν το λες και εύκολη υπόθεση αυτό.

Δίδυμοι

Τον Ιούνιο θα έχεις αρκετές εντάσεις με το άλλο σου μισό. Κι επειδή ξέρουμε πόσο ψύχραιμος είσαι σε τέτοιες καταστάσεις #not ο χωρισμός θα είναι αναπόφευκτος. Μπορεί να μην είναι οριστικός, όμως σίγουρα θα τον σκεφτείς και θα τον προφέρεις πολλές φορές μέσα στον μήνα.

Τα καυγαδάκια σας δε θα είναι κάτι σοβαρό. Όμως φαίνεται πως τόσο καιρό ήθελες μερικά πράγματα από την ζωή σου που δεν τα διεκδίκησες με τον σωστό τρόπο. Τώρα που πέρασε ο καιρός και ξεπέρασες τον ενθουσιασμό σου, αυτά που δεν διεκδίκησες τότε θα σου έρθουν μαζεμένα. Και θα σε πνίξουν.

Θα προσπαθήσεις λοιπόν να θέσεις εκ νέου τα όριά σου και ξέρουμε πως αυτό δεν είναι πάντα τόσο εύκολο. Αυτά είναι που θα σε οδηγήσουν σε καυγάδες και ρήξεις σε συνδυασμό με την υπερβολική και χωρίς λόγο ζήλεια σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές κατακτήσεις, όμως καμία δε θα σου προξενήσει το ενδιαφέρον.

Παρθένος

Παρθένε μου είσαι το μόνο ζώδιο του σημερινού άρθρου που τα ερ@τικά σου δεν θα είναι το πρόβλημα. Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες ταραχές αν βρίσκεσαι σε σχέση, όμως είναι μαθημένα τα βουνά στα χιόνια. Ξέρεις τα κουμπιά του άλλου μα πάνω από όλα ξέρεις να διατηρείς εσύ την ψυχραιμία σου σε τέτοια πράγματα.

Αν είσαι ελεύθερο δε θα έχεις και τόσες κατακτήσεις αλλά ούτε αυτό φαίνεται να σε απασχολεί ιδιαίτερα. Είναι γνωστό ότι είσαι ένα μοναχικό ζώδιο, οπότε μπορείς και μόνο σου καλύτερα από ότι θα μπορούσες με κάποιον άλλον δίπλα.

Επίσης σίγουρα τα κριτήρια σου είναι πολύ αυστηρά οπότε σίγουρα έχεις συνηθίσει να απορρίπτεις τον άλλον επειδή δεν είναι ο πρίγκιπας στο άσπρο άλογο και ήρθε απλά με πόνυ. Τα οικονομικά σου θα είναι αυτά που θα σε πνίξουν αυτόν τον μήνα.

Δείτε ακόμα Ιούνιος 2021: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Οι υποχρεώσεις θα τρέχουν από παντού κι εσύ δε θα ξέρεις τι να πρωτοπληρώσεις. Θα προσπαθήσεις να τα υπολογίσεις όλα αλλά πάλι θα βγαίνεις μείον και αυτό θα σου ρίξει την ψυχολογία. Μη φοβηθείς να βασιστείς στους δικούς σου ανθρώπους, θα είναι εκεί για σένα και θα ξελασπώσουν.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Photo cover via: es.123rf.com

Close