Τα τέσσερα ζώδια που είναι άσσοι στο φλερτ!

Το φλερτ είναι και αυτό μια μορφή ταλέντου! Η πρώτη εντύπωση που κάνουμε σε αυτόν που μας τράβηξε την προσοχή, μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης μας. Επιπλέον, για πολλούς και πολλές εκεί έξω, το φλερτ είναι η ωραιότερη στιγμή μιας νέας σχέσης.

Χωρίς να υποτιμούμε όλα τα υπόλοιπα στάδια της σχέσης, το πρώτο φλερτ, είναι αυτό που θα σου μείνει αξέχαστο όσα χρόνια κι αν περάσουν! Άλλωστε, κανένας δεν πρόκειται να σε ρωτήσει…προσωπικές στιγμές της κρεβατοκάμαρας, όλοι όμως θα ενδιαφερθούν να μάθουν, πως γνωριστήκατε!

Το φλερτ, δείχνει επίσης πολλά για τη προσωπικότητα μας. Το πόσο ντροπαλά ή δυναμικά θα χειριστούμε αυτόν που μας έκανε το κλικ, φανερώνει πολλά για τον τρόπο που διαχειριζόμαστε γενικότερα, τις νέες γνωριμίες και τις ανθρώπινες σχέσεις!

Σύμφωνα με την Αστρολογία, υπάρχουν ορισμένα ζώδια που είναι άσσοι στο φλερτ! Χωρίς να θέλουμε να προσβάλλουμε όλα τα υπόλοιπα φυσικά, αν τύχει να φλερτάρεις ποτέ με κάποιο από τα τέσσερα παρακάτω ζώδια, δύσκολα θα καταφέρεις να αντισταθείς, στις διεκδικήσεις τους!

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι ζώδια που αποτελούνται από τα εξής χαρακτηριστικά: ευφυΐα, χιούμορ, κοινωνικότητα και παρατηρητικότητα. Ο,τι πρέπει δηλαδή για έναν άνθρωπο που θέλει να φλερτάρει! Ένας Δίδυμος, μπορεί φαινομενικά να σας φανεί αντικοινωνικός.

Αν τον δείτε σε κάποιο party, θα παρατηρήσετε ότι κάθεται σε μια γωνία μόνος του. Παρόλα αυτά, δεν επιλέγει να αποστασιοποιηθεί από το σύνολο, επειδή είναι αντικοινωνικός, αλλά επειδή του αρέσει να παρατηρεί αν υπάρχει κάτι…ενδιαφέρον στο χώρο!

Άμα του κάνετε το κλικ, θα έρθει με θράσος να σας φλερτάρει και οι ατάκες του θα σας μαγέψουν. Θα είναι έξυπνες και με χιούμορ και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ανυπομονείτε να τον ξανά δείτε! Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας Δίδυμος, μπορεί να του αρέσει το φλερτ, όμως δεν φλερτάρει με όλους.

Έτσι, γρήγορα θα ανακαλύψετε την επιλεκτικότητα του και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε ακόμη πιο κολακευμένοι. Χωρίς να το καταλάβετε λοιπόν, έχετε πέσει στα…δίχτυα της αγάπης του!

Λέων

Ο Λέων λατρεύει να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής και δεν του αρέσει να μοιάζει με τους υπόλοιπους. Έτσι, προσπαθεί κάθε φορά να ανακαλύπτει νέες ατάκες για να φλερτάρει και αυτό τον κάνει σίγουρα ιδιαίτερα πρωτότυπο. Επίσης, έχει μια μανία να είναι καλύτερος σε όλα! Οπότε και στο φλερτ, δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Θα σας πλησιάσει αρκετά επιθετικά και οι ατάκες του θα έχουν χιούμορ και ερwτισμo. Παρόλο που από την πρώτη στιγμή θα καταλάβετε ότι το φλερτάρισμα του είναι αρκετά επιθετικό, θα βρει τον τρόπο να σας αφήσει την εντύπωση ενός αξιολάτρευτα αστείου ανθρώπου!

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ένα ιδιαίτερα ρομαντικό ζώδιο και τις περισσότερες φορές έχει υπέροχο χαμόγελο. Έτσι, όταν αποφασίζει να πλησιάσει τον άνθρωπο που του έκανε εντύπωση, θα προσπαθήσει να βάλει όσο περισσότερο συναισθηματισμό και ρομαντισμό γίνεται!

Έτσι, ο Ζυγός θα κλέψει την καρδιά σας, αφού από την πρώτη στιγμή θα νιώσετε πόσο ξεχωριστός είστε για τη ζωή του. Γρήγορα θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλειά και φυσικά το χιούμορ του, θα σας γοητεύσει ακόμη περισσότερο.

Ιχθύς

Μπορεί να είναι ένα ντροπαλό και χαμηλών τόνων ζώδιο, όμως στο φλερτ ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν! Βάζουν φαντασία και δεν φοβούνται να ολοκληρώσουν τις φαντασιώσεις τους. Με λίγα λόγια, τα παίζουν όλα για όλα με αποτέλεσμα να κάνουν τον άλλον να νιώθει ότι πρωταγωνιστεί σε ταινία.

Άλλωστε, όλοι οι πρωταγωνιστές ταινιών, “πέφτουν” πάνω σε ανθρώπους με μεγάλο θράσος, χιούμορ και φαντασία και αυτό το πακέτο, φαίνεται πως το έχει ένας Ιχθύς! Αν βρεθείτε στο δρόμο του και του τραβήξετε το ενδιαφέρον, ετοιμαστείτε να βιώσετε έντονα συναισθήματα.

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

 

Close