Τα ζώδια που θα έχουν τον πιο δύσκολο Ιούλιο του 2020!

Το Καλοκαίρι είναι η εποχή της ξεγνοιασιάς. Κάνουμε ο,τι μπορούμε για να έχουμε καλή ψυχολογία. Κανονίζουμε διακοπές, γεμίζουμε τις παραλίες με τις παρουσίες μας, προσπαθούμε να πάρουμε άδεια από τις δουλειές μας. Τι λένε ωστόσο τα ζώδια για μας;

Όλοι οι άνθρωποι έχουν ανάγκη να περνούν όμορφες στιγμές το Καλοκαίρι. Βέβαια, όλο τον χρόνο προσπαθούμε να περνάμε καλά, όμως το Καλοκαίρι, η ανεμελιά όλων των υπολοίπων, μας κάνει να μη θέλουμε  να είμαστε εμείς, αυτοί που θα έχουν τα προβλήματα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Ιουλίου του 2020 έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως για μερικά ζώδια, ο Ιούλιος του 2020 δε θα είναι και ο πιο τυχερός μήνας της ζωής τους. Μπορεί γενικότερα τα άστρα να δείχνουν, ότι ο Ιούλιος θα είναι ένας πολύ δημιουργικός μήνας, όμως δεν ισχύει για όλους.

Είναι μερικά ζώδια, που θα περάσουν άσχημο Ιούλιο. Εμείς θα σας τα παρουσιασουμε παρακάτω και θα σας δώσουμε την συμβουλή, να μην το βάλετε κάτω. Πολλοί έχουμε τους τυχερούς και τους άτυχους μήνες μας. Εσείς, να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την θετική σας σκέψη και…Ιούλιος είναι θα περάσει!

Διαβάστε παρακάτω τα ζώδια:

Κριός

Αγαπημένε μου Κριέ μπορεί να είχες πάρει φορά με τον Άρη στο ζώδιό σου και να ένιωθες, ότι είσαι έτοιμος να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου, όμως φαίνεται πως η έκλειψη της Πανσέληνου στον Αιγόκερω, θα δοκιμάσει τις αντοχές σου.

Στα επαγγελματικά σου, από τις 5 Ιουλίου όπου ξεκινά και η έκλειψη, θα υπάρξει έντονη αναταραχή. Τσακωμοί, ρήξεις, διαφωνίες, θα σε κάνουν να θες να τα παρατήσεις ή να τους πάρεις όλους αμπάριζα! Θα βρεθείς αντιμέτωπος με αντίζηλους στη δουλειά σου, αφεντικά που θα είναι λίγο πιο παράξενα και τα νευρά σου δε θα είναι σε καλή κατάσταση.

Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και αυτό σημαίνει πως οι εντάσεις δε θα μείνουν μόνο στη δουλειά αλλά και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου και να δείχνεις περισσότερη ανοχή από ότι συνήθως, για να βγει ο Ιούλιος όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Καρκίνος

Αγαπημένε μου Καρκίνε, τον Ιούλιο θα σε πιάσει το παράπονο και με το δίκιο σου. Οι επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις, θα σε δυσκολέψουν πολύ. Ο ανάδρομος Ερμής, θα φέρει συγκρούσεις όσων αφορά τις προσωπικές σου σχέσεις, ενώ η Έκλειψη της Πανσέληνου στις 5/7 θα εντείνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Μάλλον ο Ιούλιος, είναι ο μήνας όπου πρέπει να αποχωρίσεις από τοξικές σχέσεις και τοξικές συνεργασίες, από το να μένεις εκεί και να προσπαθείς να διορθώνεις διαρκώς, αδιόρθωτες καταστάσεις. Η νέα Σελήνη στις 20/7 θα έχει απέναντί της τον Κρόνο, ως ανάδρομο, στον Αιγόκερω.

Και η Νέα Σελήνη λοιπόν θα επηρεάσει αρνητικά την καθημερινότητα σου. Θα υπάρξουν συγκρούσεις στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Αν δεν το πάρεις απόφαση να πατήσεις πόδι, κινδυνεύεις να γίνεις το παιδί…για όλες τις δουλειές στον επαγγελματικό σου τομέα!

Προσπάθησε λοιπόν να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου και επιτέλους πολέμησε τους αντιπάλους στα ίσια. Όσων αφορά τα προσωπικά σου, αν δεις ότι κάτι δεν αλλάζει και σε ταλαιπωρεί περισσότερο από όσο αντέχεις, πάρε την απόφαση και φύγε.

Ζυγός

Ο Άρης στον Κριό, θα ξεκινήσει να βρίσκεται απέναντι σου τον Ιούλιο αλλά και για αρκετούς μήνες. Αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινήσεις σιγά σιγά, να γίνεσαι ο σάκος του μποξ τόσο από τους ανθρώπους της ζωής σου, όσο και από τους συναδέλφους σου.

Θα ξεσπούν πάνω σου για ασήμαντους λόγους και φυσικά εσύ, πόση υπομονή να δείξεις; Ο Ιούλιος, μπορεί να είναι ο μήνας, όπου θα πεις το οριστικό “αντίο” στο άλλο σου μισό, αφού οι αναίτιες εκρήξεις του, θα σε κάνουν να κουραστείς, ακόμη περισσότερο.

Η έκλειψη της Πανσέληνου στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου, θα φέρουν αναταραχές και στην οικογένειά σου. Η νέα Σελήνη στις 20 Ιουλίου θα κάνει τα πράγματα με την ψυχολογία σου ακόμη πιο δύσκολα. Προβλήματα του παρελθόντος θα έρθουν και πάλι στην επιφάνεια. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου!

Cover photo via Pinterest

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close