Τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα αλλά φοβούνται να στο πουν σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Πολλές φορές, οι άνθρωποι έχουμε κάποιες ενοχλητικές συμπεριφορές, που ακόμη κι αν τις έχουμε αναγνωρίσει κι εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας, οι άλλοι φοβούνται να μας τις επισημάνουν. Αυτό γίνεται, διότι ορισμένες ενοχλητικές συμπεριφορές, είναι κύριο χαρακτηριστικό μας και εφόσον δεν μπορούμε να τις αλλάξουμε, οι άλλοι δεν θέλουν να μας προσβάλλουν.

Έτσι, οι περισσότεροι από εμάς, αν είχαμε μια ημέρα ελεύθερη στο να εκφραστούμε ακριβώς όπως θα θέλαμε χωρίς να υπάρχουν συνέπειες, είμαστε σίγουροι ότι θα μιλούσαμε πολύ διαφορετικά σε μερικούς ανθρώπους της ζωής μας, που γενικά τους αγαπάμε πολύ!

Η Αστρολογία λοιπόν, θεωρεί πως έχει βρει τα αρνητικά κάθε ζωδίου. Έτσι, με μια μικρή έρευνα νομίζουμε ότι κατασταλάξαμε, στο τι θα έλεγε ο ένας στον άλλον, αν είχε το ελεύθερο, σύμφωνα με το ζώδιό του. Διαβάστε παρακάτω και μπορείτε να…αφιερώσετε διακριτικά το συγκεκριμένο άρθρο, όπου θέλετε:

Κριός

“Η εγωπάθεια σου δεν έχει όρια” 

Οι Κριοί, είναι ζώδια τα οποία έχουν έντονες τις αρχηγικές τάσεις και πολλές φορές – άθελά τους – προβάλλουν παραπάνω τον εαυτό τους από όσο θα έπρεπε. Έτσι, σε μια συζήτηση ένας Κριός, πολλές φορές φέρνει ως παράδειγμα τον εαυτό του και αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό για μερικούς ανθρώπους.

Και η ισχυρογνωμοσύνη είναι μέρος της εγωπάθειας και φυσικά, μέρος του Κριού. Είναι κάθετος στις απόψεις του ενώ πρέπει να τον πετύχεις σε συγκεκριμένο…mood για να ανοίξετε συζήτηση, χωρίς μετά από λίγο να μην πάρει θέση άμυνας και να αρχίζει να επιβάλλει και πάλι, τις πεποιθήσεις του.

Ταύρος

“Παράπονο το έχω μια φορά να ζητήσεις συγγνώμη και να παραδεχτείς ότι φταις!” 

Ο Ταύρος είναι ένα ιδιαίτερα ξεροκέφαλο ζώδιο. Έτσι, δύσκολα θα παραδεχτεί ότι έχει άδικο σε έναν καυγά τόσο στους άλλους όσο και στον εαυτό του. Μπορεί να χάσει φίλους και συντρόφους κι ενώ του λείπουν πολύ, να μην κάνει κίνηση να τους πλησιάσει και να παραδεχτεί τα λάθη του.

Έτσι, μπορεί να καταλήξει ακόμη και με άλλες παρέες – οι οποίες δεν τον γεμίζουν και τόσο – μόνο και μόνο από το πείσμα του και από την ανάγκη του να έχει σε όλα δίκιο! Ένας Ταύρος λοιπόν, είναι πολύ καλός στη παρέα και αρκετά βοηθητικός, αλλά καλά θα κάνεις να μην…τσακωθείς μαζί του.

Δίδυμοι

“Συγγνώμη που θα σε απογοητεύσω αλλά δεν είσαι το κέντρο του σύμπαντος!” 

Οι Δίδυμοι έχουν πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση. Πιστεύουν ότι αξίζουν πολλά και δεν φοβούνται να τα διεκδικήσουν. Πολλές φορές όμως, μπορεί να βγάλουν προς τα έξω μια έπαρση και μια αλαζονεία άθελά τους. Δεν είναι κακοί, απλά πολλές φορές παρασέρνονται από το πόσο πολύ αγαπούν τον εαυτό τους.

Έτσι, μπορεί κάποιες στιγμές αυτή η αυτοπεποίθηση να αποδειχθεί αρκετά ενοχλητική για τους φίλους και τους συντρόφους τους. Δε θα το σχολιάσουν ποτέ όμως, γιατί ξέρουν ότι δεν πρόκειται να καταλήξει πουθενά οποιαδήποτε αντιπαράθεση.

Καρκίνος

“Έλεος με την γκρίνια σου!”

Οι Καρκίνοι είναι πολύ ευαίσθητα ζώδια. Πληγώνονται εύκολα και δεν ξεχνούν όταν ο άλλος τους πονέσει. Πολλές φορές όμως, όλη αυτή η ευαισθησία καταλήγει να γίνεται μια ανυπόφορη γκρίνια. Καταλαβαίνουμε ότι σε πονάει που αδικήθηκες, όμως λίγος…δυναμισμός δεν βλάπτει!

Λέων

“Ήμαρτον εσύ και οι έμμονες ιδέες σου!”

Τα Λιοντάρια μας, πολλές φορές παθαίνουν ιδεοληπτικές κρίσεις με πράγματα τα οποία δεν αξίζει να ασχοληθείς πάνω από μισή ώρα. Οι Λέοντες όμως, μπορούν να ασχοληθούν με αυτά τα ασήμαντα πράγματα ακόμη και για μέρες.

Έτσι, μπορούν να δουν στον καθρέφτη μια καινούρια ρυτίδα και να ξεκινούν να το συζητούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Άμα χωρίσουν, το κλάμα δεν έχει σταματημό και γενικότερα παθαίνουν εμμονή με πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις πανεύκολα!

Παρθένος

“Κάνει και κάποιος άλλος κάτι σωστό ή μόνο εσύ;” 

Ο Παρθένος, έχει την ανάγκη να περνούν όλα από τα χέρια του. Δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν και θέλει να κάνει τις δουλειές που τον αφορούν μόνος του. Από την μια, το να είσαι δυναμικός είναι πολύ καλό. Από την άλλη στη ζωή, όλοι μας χρειαζόμαστε το ομαδικό πνεύμα. Ένας Παρθένος λοιπόν, έχει τσακωθεί με την ομαδικότητα από το Νηπιαγωγείο.

Ζυγός

“Πάρε επιτέλους μια απόφαση!”

Ένα από τα πιο αναποφάσιστα ζώδια! Ένας Ζυγός, δεν μπορεί να καταλήξει σε μια συγκεκριμένη απόφαση στα περισσότερα ζητήματα της ζωής του. Ειδικά όταν μιλάμε για τον…ερωτικo τομέα, μπορεί να φέρει σε αγανάκτηση τόσο το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει όσο και τους φίλους του!

Σκορπιός

“Αυτή η καχυποψία σου δεν έχει όρια” 

Ο Σκορπιός είναι από τα πιο δύσκολα ζώδια. Εγωιστής, εκδικητικός και φυσικά πολύ καχύποπτος με τους ανθρώπους! Έτσι, ένας Σκορπιός δε θα σε εμπιστευτεί εύκολα και φυσικά θα είναι πολύ κλειστός μπροστά σε μια νέα γνωριμία. Έτσι, μπορεί να μην ακολουθεί τη παρέα σε κάποια βόλτα με νέους φίλους και οι ερωτικoί του σύντροφοι δεν θα είναι πολλοί!

Τοξότης

“Μη συμπεριφέρεσαι σαν παιδί!”

Ένας Τοξότης δεν είναι τόσο ανώριμος, όσο φοβικός με τις ευθύνες. Έτσι, πολλές φορές φοβούμενος να αναλάβει ευθύνες κάνει σαν παιδί με την πεποίθηση ότι οι άλλοι θα τον περάσουν για ανώριμο και δε θα ασχοληθούν ιδιαιτέρα μαζί του!

Αιγόκερως

“Παραδέξου επιτέλους τα συναισθήματά σου!”

Ένα ζώδιο με πολλές άμυνες το οποίο φοβάται να ανοιχτεί στους ανθρώπους, είναι ο Αιγόκερως. Πολλές φορές νιώθει πράγματα για έναν άλλον άνθρωπο, αλλά αρνείται να το παραδεχτεί, τόσο στους φίλους όσο και στον εαυτό του. Αυτό φυσικά, μπορεί να είναι εκνευριστικό γι’ αυτούς που τον ξέρουν, αφού αναγνωρίζουν τα σημάδια αλλά εκείνος τα αρνείται.

Υδροχόος

“Προσγειώσου λίγο στην πραγματικότητα” 

Η παρέα του, έχει μείνει πολλές φορές άφωνη με τις ιδέες που κατεβάζει το κεφάλι του. Είναι ένας άνθρωπος που νομίζει ότι όλη του η ζωή, είναι μια κινηματογραφική υπερπαραγωγή. Σίγουρα δε θα βαρεθείς μαζί του, όμως πολλές φορές έχεις ανάγκη μια φωνή λογικής και ο Υδροχόος σίγουρα, δεν είναι αυτό που αναζητάς!

Ιχθύς

“Δεν γίνεται να τα πιστεύεις αυτά που λες!”

Ένας Ιχθύς έχει έναν ερwτα με το υπερβολικό και το ακραίο. Έτσι στην ανάγκη να σε πείσει μπορεί να χρησιμοποιήσει ακραία παραδείγματα που ακόμη κι εκείνος, δεν τα πιστεύει και πολύ! Επίσης είναι αρκετά ισχυρογνώμων, οπότε δεν πρόκειται να παραδεχθεί ούτε την ακρότητα των λεγομένων του.

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close