ετήσιες-προβλέψεις-αριθμολογίας 2024-

Βάλε την ημερομηνία γέννησης σου και μάθε τι θα σου συμβεί το 2024- Το κάρμα σου είναι εδώ και σε περιμένει

Η ημερομηνία γεννήσεως μπορεί να μας αποκαλύψει σημαντικά στοιχεία για την προσωπικότητά μας, για το πεπρωμένο μας αλλά και για το μάθημα που έχουμε έρθει για να πάρουμε σε αυτή τη ζωή, δηλαδή το κάρμα μας!

Οι αρχές της αριθμολογίας, που οι ρίζες τους ξεκινούν από τον αρχαίο φιλόσοφο και μαθηματικό Πυθαγόρα, μας φανερώνουν καλά κρυμμένα μυστικά του χαρακτήρα μας και μας βοηθά να κατανοήσουμε ακόμα καλύτερα τον εαυτό μας αλλά και τους γύρω μας. Διαβάστε παρακάτω:

Βρες λοιπόν τον αριθμό πεπρωμένου σου και διάβασε την πλήρη ερμηνεία τον καινούριο χρόνο που μας χτυπάει την πόρτα!

Εάν λοιπόν θέλετε και εσείς να δοκιμάσετε να μάθετε τι κρύβει το 2023 για εσάς, σύμφωνα με την αριθμολογία, ακολουθείστε την παρακάτω μέθοδο:

Αρχικά προσθέστε την ημέρα και τον μήνα γέννησής σας, καθώς και το έτος για το οποίο θέλετε να μάθετε περισσότερα. Επί παραδείγματι, εάν γεννηθήκατε την 18η Μαΐου και σας ενδιαφέρει το έτος 2023, θα κάνετε την εξής πράξη: 1+8+5+2+0+2+3 =21.

Εάν ο αριθμός που προκύπτει είναι μονοψήφιος, τότε αυτός είναι ο τυχερός αριθμός σας. Εάν είναι διψήφιος, όπως στην δική μας περίπτωση, προσθέστε τα δύο ψηφία για να τον βρείτε. Για παράδειγμα, εάν από την πρόσθεση προέκυψε ο αριθμός 21, ο τυχερός αριθμός σας είναι το 3. Τι σημαίνει όμως το κάθε ψηφίο;

Δείτε ακόμα Ζώδια: Νέες ερωτικές περιπέτειες έρχονται για 4 ζώδια με τη Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου 2023

Ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το 2024, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην εξερευνήσουμε την επιρροή του στην ζωή μέσω του συναρπαστικού κόσμου της αριθμολογίας, καθώς η νέα χρονιά έχει ιδιαίτερη σημασία αφού ο συνδέεται με τον παγκόσμιο αριθμό «8» που φέρνει τη δική του μοναδική ενέργεια και επιρροή.

Ο αριθμός «8» είναι ο αριθμός της αφθονίας, της δύναμης και των επιτευγμάτων, των αυξημένων οικονομικών ευκαιριών και της ευημερίας. Επικροτεί τη σκληρή δουλειά και τις έξυπνες οικονομικές αποφάσεις που μπορούν να αποφέρουν σημαντικές ανταμοιβές.

ετήσιες-προβλέψεις-αριθμολογίας 2024-

Photo via: oroskopos.tv

Υπενθυμίζει ότι οι πράξεις έχουν συνέπειες, θετικές και αρνητικές, άρα φέτος πρέπει να επικεντρωθείτε στη δημιουργία σωστών επιλογών. Η ενέργεια που φέρνει τροφοδοτεί τη φιλοδοξία και την ορμή για την επίτευξη στόχων και ενθαρρύνει να θέσετε φιλόδοξους στόχους και να εργαστείτε επιμελώς για να τους επιτύχουμε.

Δείτε ακόμα Ετήσιες προβλέψεις 2024: Αυτά τα ζώδια θα αποκτήσουν μεγάλη δύναμη το νέο έτος 

Δε θα λείψουν οι ευκαιρίες, οι προκλήσεις και οι ευθύνες, οπότε είναι σημαντικό να διαχειριστείτε τους πόρους σας με σύνεση και να αποφύγετε τα υπερβολικά ανοίγματα.

Ο αριθμός «8» συνδέεται στενά με θέματα αφθονίας, ευημερίας και επιτευγμάτων. Σίγουρα μπορεί να ερμηνευτεί ως ένδειξη καλής τύχης, με οικονομική ανάπτυξη, προσωπική επιτυχία και εκπλήρωση μακροχρόνιων φιλοδοξιών.

Αν το 2023 φαινόταν να εξελίσσεται με περίεργους ρυθμούς, το 2024 θα σας καλέσει να στηριχθείτε στη δική μας δύναμη, να διεκδικήσετε ότι είναι δικό σας και να δείξουμε σε όλους γιατί πρέπει να βρίσκεστε στην κορυφή.

Δείτε ακόμα Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 11/12/2023 ως 17/12/2023 για όλα τα ζώδια

Ωστόσο μπορεί μερικές φορές να σας εμπλέξει σε καταστάσεις που θα φαίνονται τρομακτικές ή θα σας κάνουν να νιώθετε άβολα, αλλά ο σκοπός τους είναι να καταλάβετε ότι έχουμε τη δύναμη να πετύχετε.

Το 2024 αποτελείται από τον αριθμό «2» που εκπροσωπεί την αρμονία, τη συνεργασία, την ισορροπία και προωθεί τη διπλωματία, τις συνεργασίες και την εστίαση στις σχέσεις. Δεδομένου ότι το «2» εμφανίζεται δύο φορές, όλα θα έχουν δύναμη στο διπλάσιο.

ετήσιες-προβλέψεις-αριθμολογίας 2024-

Photo via: notospress.gr

Το «4» συνδέεται με τη σκληρή δουλειά, την οικοδόμηση γερών θεμελίων και τη σταθερότητα. Το «0» θα δώσει έμφαση στις ενέργειες του «2» και του «4», ενισχύοντας την επίδρασή τους για τη νέα χρονιά.

Δείτε ακόμα Ετήσιες προβλέψεις 2024: Οι Απόλυτα Τυχερές Ημερομηνίες στα αισθηματικά για όλα τα ζώδια

Μετά τη χρονιά που πέρασε όπου κληθήκατε να αφήσετε πίσω σας εγωισμούς και να απαλλαγείτε από ανθυγιεινές τάσεις με προσωπική δουλειά χρησιμοποιώντας τη δύναμή σας με σύνεση, έρχεται το νέο έτος ωθώντας σας να αγκαλιάσετε τις προσαρμογές.

Το «8» αντιπροσωπεύει το πρώτο έτος ενός τριετούς κύκλου (8, 9, 1), όπου θα αρχίσετε να αφήνετε πίσω τα απομεινάρια του τρέχοντος 9ετούς κύκλου και να προετοιμάζεστε για να εισέλθετε σε έναν νέο, το 2026.

Ωστόσο, φέτος πρέπει να αξιοποιήσετε όλα όσα συνέβησαν τα προηγούμενα επτά χρόνια, ενσωματώνοντας τα μαθήματα και τις εμπειρίες που αποκομίσατε και να τα χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Δείτε ακόμα Ετήσιες προβλέψεις 2024: Οι τυχερές μέρες του έτους για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ετοιμαστείτε να σταθείτε στα πόδια σας, καθώς η χρονιά θα φέρει στιγμές που μπορεί να αισθανθείτε έξω από τα νερά σας και ευάλωτοι. Είναι η χρονιά που πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κάθε λόγο να μιλήσετε και να σας ακούσουν.

Ενώ αριθμολογικά ο αριθμός «8» που δίνει το 2024 θα επηρεάσει με κάποιο τρόπο όλους, η επιρροή που θα νιώσετε πιο άμεσα θα προέρχεται από τον αριθμό του Προσωπικού σας έτους.

Προσωπικό Έτος 1

Το 2024 θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε νέα έργα και να σημειώσετε μεγάλη πρόοδο σε οτιδήποτε επιλέξετε να κάνετε. Ότι ξεκινήσετε φέτος, θα διαρκέσουν για δύο χρόνια. Οπότε προσέξτε τί θα κάνετε και πώς γιατί θα σας κυνηγάει για αρκετό καιρό.

Θα έχετε έμπνευση για καινούρια εγχειρήματα και εσείς θα είστε εκείνοι που θα κάνετε τα πράγματα να συμβαίνουν, με μικρή εξωτερική παρέμβαση στις προσπάθειές σας. Δεν αποκλείεται ορισμένοι από εσάς, να προβείτε σε μεγάλες αλλαγές, όπως κατοικία ή επάγγελμα.

Η νέα χρονιά δίνει μεγάλες πιθανότητες και ευκαιρίες, ώστε να εκπληρώσετε σχέδια και στόχους και σίγουρα θα κάνετε περισσότερα από αυτά που πραγματικά θέλετε να κάνετε. Μη σταματήσετε να ηγείστε στη ζωή σας και δε θα το μετανιώσετε.

Προσωπικό Έτος 2

Η νέα χρονιά απαιτεί από εσάς συνεργασία με όσους συναναστρέφεστε. Οπότε δείξτε κι άλλη υπομονή σχετικά με αυτόν τον αντιπαθητικό συνάδελφο…ξέρετε τώρα!

Σε αντίθεση με την προηγούμενη χρονιά που ανοίξατε τη φτερά σας και πετάξατε λίγο πολύ μόνοι σας, το 2024 ζητάει να μείνετε κοντά στους συνεργάτες σας και να ακούσετε τις προτάσεις και τις ιδέες τους.

Επιτρέψτε να σας βοηθήσουν, καθώς όχι απλά θα μοιραστείτε τα βάρη που κουβαλάτε μόνοι σας, αλλά θα πετύχετε και μεγάλα επιτεύγματα. Φέτος θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε νέες φιλίες διαφόρων ειδών, κάποιες ρομαντικού χαρακτήρα.

Δείτε ακόμα Ετήσιες προβλέψεις 2024: Αυτά είναι τα ζώδια που θα χωρίσουν το το νέο έτος

Όμως, επειδή η ζωή σας θα είναι κάθε άλλο παρά βαρετή και θα βιώσετε αρκετά σκαμπανεβάσματα, διατηρήστε ειρηνική στάση απέναντι σε όλους.

Προσωπικό Έτος 3

Το 2024 σύμφωνα με τις προβλέψεις αριθμολογίας, θα είναι μια χρονιά που πρέπει να δώσετε βαρύτητα στη διπλωματία, στην επικοινωνία και στον κοινωνικό περίγυρο. Όλα είναι θέμα πολιτικής έτσι και αλλιώς φίλοι μου…

ετήσιες-προβλέψεις-αριθμολογίας 2024-

Photo via: shutterstock.com

Σχέδια του παρελθόντος που είχαν μείνει στάσιμα, έρχονται στην επιφάνεια και θα έχετε άλλη μια ευκαιρία να τα εφαρμόσετε. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε και θέματα συναισθηματικού χαρακτήρα, που έχετε αφήσει άλυτα και σας ταλαιπωρούν.

Είναι καθήκον σας να δώσετε χώρο, χρόνο και ελευθερία στον εαυτό σας, ώστε στη συνέχεια να είστε πιο δυνατοί και έτοιμοι να αναγνωρίσετε τις ευκαιρίες. Μην κλειστείτε στο καβούκι σας, καθώς θα έχετε μπροστά σας μια εξαιρετική χρονιά για να περιμένετε επιτυχία σε ότι είναι δημιουργικό.

Προσωπικό Έτος 4

Η νέα χρονιά θα είναι βοηθός σας για να βάλετε θεμέλια σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η απομάκρυνσή σας από περιττά άγχη θα βοηθήσει σημαντικά στην πρόοδό σας, οπότε κρατήστε μακριά ότι χαλάει την ψυχολογία σας και εστιάστε στα σχέδιά σας.

Υπάρχουν αρκετά πράγματα ακόμα να γίνουν και εσείς θα είστε εκείνοι που θα την κάνετε, οπότε σηκώστε τα μανίκια και πιάστε δουλειά. Θα μου πείτε τώρα, πόση δουλειά ακόμη να αντέξω; Το 2024 θα είναι δύσκολο για όσους καθυστερούν και χρονοτριβούν.

Να είστε προνοητικοί σε θέματα υγείας, να τρέφεστε υγιεινά, να ασκείστε και να ξεκουράζεστε. Θα χρειαστεί να δουλέψετε εντατικά με συνεχείς ρυθμούς, άρα απαιτείται το σώμα σας να λειτουργεί.

Προσωπικό Έτος 5

Η φετινή χρονιά θα μοιάζει σα να ταξιδεύετε με ένα τρένο που θα έχει πολλά στάσεις και αρκετές αλλαγές κατεύθυνσης. Η ετοιμότητα στις αλλαγές θα σας βοηθήσει να μη μείνετε πίσω.

Διατηρήστε την ελευθερία σας και μην υποκύψετε σε υποτιθέμενους εκβιασμούς, επειδή το περιβάλλον γύρω σας θα αλλάζει. Μη σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας με λίγα λόγια…

Ενδέχεται να μετακομίσετε ή να κάνετε αλλαγές στο μέρη που βρίσκεστε. Ασχοληθείτε με έργα που έχετε ξεκινήσατε από τις προηγούμενες χρονιές και αν δεν προχωρούν σωστά, βρείτε τι είναι αυτό που τα κρατάει στάσιμα. Μην εμπλακείτε σε υποθέσεις που θα σας εκθέσουν σε μάτια άλλων, καθώς αναμένονται ξαφνικά γεγονότα.

Προσωπικό Έτος 6

Οι ευθύνες σας απέναντι στην οικογένεια και οι υποχρεώσεις σας απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες, θα έχουν τον πρώτο ρόλο για εσάς που εκπροσωπείστε από τον αριθμό «6». Διορθώστε σχέσεις επαγγελματικές ή προσωπικές που έχουν υποστεί ρήξη, ξεκινώντας από την τήρηση των δεσμεύσεων που έχετε δώσει.

Η ανταμοιβή για τους κόπους σας δε θα έρθει αν δεν ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις που θα βγουν στην επιφάνεια. Να είστε ειλικρινείς απέναντι στα οικογενειακά σας πρόσωπα, αφήνοντας στην άκρη ανταγωνισμούς.

Θωρείτε σκόπιμο να κρατήσετε ευγενική στάση με αυτούς που έρχεστε σε επαφή. Όσο κι αν είναι δύσκολο να είσαι ευγενικός, χωρίς να έχεις πιει καφέ στο λεωφορείο, όταν σε σπρώχνουν για να περάσουν…

Προσωπικό Έτος 7

Το 2024 θα δοκιμάσει την υπομονή σας και θα σας αναγκάσει να αφιερώσετε χρόνο στο να αναλογιστείτε τι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια, ώστε να διορθώσετε ή να αντικαταστήσετε τα πράγματα που μπορείτε να αλλάξετε χωρίς να ανησυχείτε για εκείνα που δεν μπορείτε να παρέμβετε.

Η χρονιά θα είναι αρκετά δύσκολη στην απόκτηση υλικών κερδών, οπότε ενισχύστε την πίστη σας σε ότι κάνετε για να μην τα παρατήσετε με την πρώτη δυσκολία.

Ανακαλύψτε τρόπους να καλύψετε τα κενά της συναισθηματικής σας ζωής που νιώθετε, ακόμα και αν δεν είστε μόνοι. Βγείτε κάνα ραντεβού, φτιάξτε ακόμη και προφίλ σε καμιά πλατφόρμα για ραντεβού… Σε καλό θα σας βγει!!

Προσωπικό Έτος 8

Το 2024 έχει τις κατάλληλές προδιαγραφές ώστε να προχωρήσετε σε επαγγελματικές και οικονομικές συναλλαγές. Τα επιχειρηματικά ανοίγματα και εγχειρήματα θα είναι αρκετά αποδοτικά με σαφή κέρδη.

Αυτή η χρονιά θα ισχύει το ότι έσπειρες θα θερίσεις, οπότε να είστε σε εγρήγορση για να αρπάξετε ευκαιρίες που θα φέρουν ευημερία καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.

Προχωρήστε σε αγορές ή πωλήσεις που κρίνετε απαραίτητες, αλλά μη διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή ειδικών πριν πάρετε τελικές αποφάσεις. Οικογενειακά θέματα θα χρειαστούν την προσοχή και τη βοήθειά σας. Ναι, φίλες μου, για ακόμη μία χρονιά όλα από τα χέρια σας θα περάσουν.

Προσωπικό Έτος 9

Το 2024 είναι η χρονιά που κλείνει τον εννεαετές κύκλο σας. Προετοιμαστείτε για τα νέα ξεκινήματα του επόμενου έτους, απαλλάσσοντας τον εαυτό σας από πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν χρειάζονται πλέον στη ζωή σας.

Ορισμένες σχέσεις σας έχουν κάνει να νιώθετε άβολα και στενόχωρα, οπότε κινηθείτε προς εκείνη την κατεύθυνση που θα σας δώσει την ελευθερία σας φροντίζοντας να είστε κατανοητοί στις κινήσεις σας. Με λίγα λόγια, γράφτε τους όλους και ζήστε καλά!

Είναι σημαντικό, σύμφωνα με τη Βιργινία Λεούση να ολοκληρώσετε σχέδια και όχι να τα αναβάλλετε. Ωστόσο, θα είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσετε άλυτα ζητήματα στις σχέσεις σας πριν εμφανιστούν μπροστά σας.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close