Ζώδια: Η Σελήνη από τον Υδροχόο όπου επηρεάζει σχέσεις και φιλίες

Ζώδια: Δείτε ποια ζώδια επηρεάζει η Σελήνη στον Υδροχόο και τι πρέπει να προσέξετε για να έχετε ηρεμία. 

Σήμερα η Σελήνη από τον Υδροχόο θα μας απασχολήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που επηρεάζουν σχέσεις και φιλίες. Ποια ζώδια επηρεάζει; Δείτε παρακάτω:

Φιλικές υποθέσεις, στόχοι και φιλοδοξίες, επηρεάζει η Σελήνη από τον Υδροχόο. Η εμπλοκή μας σε ομαδικές δράσεις θα μας απασχολήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα επηρεάζουν σχέσεις και φιλίες.

Ζώδια: Εάν έχεις γεννηθεί μια απο αυτές της ημέρες του μήνα τότε έχεις την τύχη με το μέρος σου

Δείτε ακόμη Ζώδια: Εάν έχεις γεννηθεί μια από αυτές της ημέρες του μήνα τότε έχεις την τύχη με το μέρος σου

Σήμερα η μέρα είναι έντονη καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο πρωταγωνιστεί με πολλές όψεις και επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού.

Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συμπεριφορές και αντιδράσεις που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Ιούνιος: Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά

Δείτε ακόμη Ζώδια: Αυτά τα δύο θα βρουν τον έρωτα της ζωής τους μέχρι τέλος καλοκαιριού

Η Σελήνη τα ξημερώματα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο εντείνοντας τη νευρικότητα και ωθώντας σε σπασμωδικές κινήσεις. Είναι απαραίτητο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες ώστε να αποφύγουμε αντιπαραθέσεις λόγω της έντασης που επικρατεί.

Σε αυτό θα μας βοηθήσει το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Κριό που θα ωθήσει να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας με δημιουργικό τρόπο. Πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο θα μας ικανοποιήσουν απόλυτα και θα μας δώσουν την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στους στόχους μας.

Ιούνιος: Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά

Δείτε ακόμη Ιούνιος 2022: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Το απόγευμα σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Ταύρο επηρεάζοντας άμεσα την διάθεσή μας. Η εσωτερική αναστάτωση και το αίσθημα του ανικανοποίητου δεν μας επιτρέπουν να απολαύσουμε τις στιγμές με το ταίρι μας. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις καθώς είναι βέβαιο ότι δεν θα έχουν θετική έκβαση.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο ενισχύοντας την κατήφεια, την εσωστρέφεια, την απαισιοδοξία
Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να δρομολογήσουμε επί του πρακτέου επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στην απογοήτευση να κυριαρχήσει. Γιατί είναι εύκολο να παρατηρήσουμε αυτά που πάντα ονειρευόμασταν λόγω πιθανών εμποδίων και δυσκολιών που δοκιμάζουν τις αντοχές μας.

Ιούνιος: Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά

Δείτε ακόμη Ιούνιος: Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά του 2022

Αργά το βράδυ το τρίγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με την Σελήνη στον Υδροχόο αποκαθιστά την ψυχολογία μας. Μας χαρίζει αυτοπεποίθηση, σιγουριά για τον εαυτό μας και τις επιθυμίες μας. Και αυτό εκφράζεται σε όλες τις πτυχές της ζωής μας. Σύμφωνα με το ciao, η επικοινωνία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική μας ζωή καθώς αντιλαμβανόμαστε τα θέλω του συντρόφου μας και νιώθουμε πως εισπράττουμε την ανάλογη κατανόηση.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close