Ζώδια: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα πάρουν πίσω τα χρωστούμενα με τον Ανάδρομο Δία στους Ιχθύς

Ζώδια:  Ο Ανάδρομος Δίας στους Ιχθύς ξεκινά από τις 28/10/22 έως τις 20/12/22 και σε κάποια ζώδια θα τους δοθούν απλόχερα τα Δώρα του Δία. Ανήκεις σε κάποια από αυτά; 

O Δίας, ο πλανήτης της τύχης, της ευκολίας ξαναπερνά, ως ανάδρομος, στους Ιχθύς, στις 28/10 όπου και θα μείνει μέχρι τις 20/12, χαρίζοντάς μας εύνοια, ανάλογα με τον τομέα/οίκο που βρίσκεται στο γενέθλιο ωροσκόπιό μας.

Εννοείται ότι κυρίως επηρεάζονται τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες) των τελευταίων ημερών, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια! Ας δούμε ποιοι θα ευνοηθούν από τον ανάδρομο Δία στους Ιχθύς!

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας πάνω σου σε καλεί να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες, να εκμεταλλευτείς τις ευνοϊκές συγκυρίες που θα σου προσφέρει και να πετύχεις τους στόχους σου. Επιπλέον, να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην προσωπική σου ζωή, να βελτιώσεις το image σου, να βγάλεις τα καλύτερά σου στοιχεία, τα ταλέντα σου, τις ικανότητές σου και να καταπλήξεις τα πλήθη.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Δείτε πως θα επηρεάσει η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ίσως, μάλιστα, κάνεις και μια αλλαγή στην εμφάνισή σου που θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση. Ήρθε η ώρα να “εισπράξεις” την πρώτη δόση των δώρων του και τα υπόλοιπα, που θα είναι άφθονα, θα περιμένεις να τα πάρεις μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας μόνο καλά μπορεί να σου φέρει από τον 2ο οίκο των υλικών και συναισθηματικών σου αγαθών. Αν ξανοίχτηκες πέρσι, δοκίμασες τα όριά σου, ρίσκαρες, κυνήγησες την τύχη σου και απόκτησες τα μέσα για να πετύχεις το κάτι παραπάνω, τώρα, απλά, θα εξαργυρώσεις την επιταγή.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Νοέμβριος 2022: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Εννοείται ότι πρέπει να περιμένεις αύξηση εσόδων, κέρδη από συμφωνίες ή επενδύσεις, δυνατότητα μιας μεγάλης αγοράς, όπως και έρωτα σε μπόλικες δόσεις. Αν συνδυάσεις φαντασία και εύνοια, θα βγεις διπλά κερδισμένος.

ΛΕΩΝ

Πάνω-κάτω τα ίδια ισχύουν και για σένα, που ο Δίας θα περάσει στον 8ο οίκο σου, οπότε η τύχη θα είναι με το μέρος σου και το πιο πιθανό είναι (αν και το υπόλοιπο ωροσκόπιό σου συμφωνεί) ότι θα έρθουν χρήματα στα χέρια σου, αν όχι από τη δουλειά ή από τυχερό παιχνίδι, από κληρονομιά, από καθυστερούμενα, επιστροφή φόρου, ένα δάνειο με ευνοϊκούς όρους, χορηγία ή κέρδη από μια επένδυση.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 23/10 έως 30/10/2022

Με αυτά θα μπορείς να αξιοποιήσεις για να κλείσεις τρύπες, αλλά και να δημιουργήσεις ένα καλό αποθεματικό για να μην ξεμείνεις σε στιγμή έκτακτης ανάγκης (αυτό να το θυμάσαι!). Επιπλέον, η σεξουαλική σου ανά(σ)ταση είναι δεδομένη, όπως επίσης και η ικανοποίηση αρκετών επιθυμιών σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσύ θα ευνοηθείς στον ερωτικό τομέα, αφού οι μετοχές σου θα αυξηθούν, όπως επίσης και η διάθεσή σου να βελτιώσεις τις συνθήκες της υπάρχουσας σχέσης σου. Η έλξη σου είναι αδιαμφισβήτητη και οι ευκαιρίες να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου (ή να το βρεις) θα είναι αρκετές.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Η ορθή πορεία του Κρόνου στον Υδροχόο και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Από την άλλη και η δημιουργικότητά σου θα μεγαλώσει, οι ιδέες και οι εμπνεύσεις σου θα οδηγήσουν στην επιτυχία, πιθανόν να κάνεις και μια κερδοφόρα επένδυση. Δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα παιδάκι ή να πάρεις μεγάλη χαρά από αυτό, σύμφωνα με το astrology, αν έχεις ή να επιτύχει κάτι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που θα το κάνει ευτυχισμένο.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close