Μπορείτε να τις φτιάξετε για το κυριακάτικο ή και για το επίσημο τραπέζι σας! Αυτές οι μπριζόλες είναι ζουμερές και το άρωμα πορτοκαλιού έρχεται να τις απογειώσει!
Εκτέλεση
Αφήνουμε τις μπριζόλες σε θερμοκρασία δωματίου. Μαρινάρουμε με το μπαχάρι και βάζουμε το βούτυρο να κάψει στο τηγάνι μετά βάζουμε τις μπριζόλες και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά 4-5 λεπτά κάθε πλευρά τέλος στύβουμε το πορτοκάλι, σβήνουμε τη φωτιά και σερβίρουμε με το ζωμό τους.
Καλή επιτυχία!!!
Η συνταγή είναι της Panagiota Kiriakou
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο άντρας και η κοπέλα που βλέπει στον ύπνο της η Σοφία είναι ο πατέρας της και η αδερφή του Πατήρ Νικόλαου
- Νίκος Γαλανός : Το Πρόβλημα υγείας και ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την Γη της Ελιάς
- 20 ιδιαίτερες συνταγές για αφράτο σπιτικό ψωμί στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Χριστούγεννα 2024 : 3+1 μαγικά Χριστουγεννιάτικα Χωριά στην Ελλάδα παράδεισος για τα παιδιά
- Κόκκινα νύχια : Ιδέες με το πιο festive χρώμα όλων των εποχών σε όλες τις αποχρώσεις