Χοιρινές μπριζόλες ζουμερές με άρωμα πορτοκαλιού!

Μπορείτε να τις φτιάξετε για το κυριακάτικο ή και για το επίσημο τραπέζι σας! Αυτές οι μπριζόλες είναι ζουμερές και το άρωμα πορτοκαλιού έρχεται να τις απογειώσει!

Υλικά

χοίρινες μπριζόλες

μπαχάρι (γριλκριντα)

βούτυρο (για το τηγάνι)

1 πορτοκάλι

Δειτε ακομα Χοιρινό στην λαδόκολλα με λαχανικά και ζακυνθινη γραβιέρα λαδιού

Εκτέλεση

Αφήνουμε τις μπριζόλες σε θερμοκρασία δωματίου. Μαρινάρουμε με το μπαχάρι και βάζουμε το βούτυρο να κάψει στο τηγάνι μετά βάζουμε τις μπριζόλες και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά 4-5 λεπτά κάθε πλευρά τέλος στύβουμε το πορτοκάλι, σβήνουμε τη φωτιά και σερβίρουμε με το ζωμό τους.

Χοιρινές μπριζόλες ζουμερές με άρωμα πορτοκαλιού!

Καλή επιτυχία!!!

Η συνταγή είναι της Panagiota Kiriakou

Δειτε ακομα Χοιρινό στη γάστρα με λαχανικά και μπύρα

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ


Close