Μαμαδίστικα κεφτεδάκια τα πιο αφράτα που έχετε φάει!

Το αγαπημένο φαγητό των παιδιών το φτιάχνουμε με την καλύτερη συνταγή!!! Γίνονται πολύ αφράτα και ζουμερά, ενώ η γεύση είναι αξεπέραστη!!! Δεν θα μείνει ούτε μπάλα!

800 γρ κιμά μοσχαρίσιο ή ανάμεικτο με χοιρινό (μια φορά περασμένο από τη μηχανή του κιμά)

3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί (μουσκεμένο και στυμμένο)
2 μεγάλα κρεμμύδια (τριμμένα στον τρίφτη)
1 ώριμη σφιχτή ντομάτα (τριμμένη στον τρίφτη)
1/3 φλ. ξίδι από κρασί
1 αυγό
1 κ.γλ. ρίγανη
1 κ.σ. φρέσκο βασιλικός ψιλοκομμένο
1 κ.σ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
αλεύρι για το πανάρισμα

Δείτε ακόμα Η συνταγή της ημέρας: Σουφλέ πατάτας με κεφτεδάκια 

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ζυμώνουμε πολύ καλά, αφού ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά το βάζουμε για καμιά ώρα στο ψυγείο (αν έχουμε χρόνο). Μέτα πλάθουμε τα κεφτεδάκια στο μέγεθος που θέλουμε και αλευρώνουμε. Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι και τηγανίζουμε τα κεφτεδακια μας. Αν θέλουμε συνοδεύουμε με τηγανίτες πατάτες.

Μαμαδίστικα κεφτεδάκια τα πιο αφράτα που έχετε φάει!

Καλή επιτυχία!!!

Η συνταγή είναι της Εύη Ρουσσοπούλου

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ


Close