Υλικά:

Για την γέμιση:

Μηλοπιτάκια με σπιτική ζύμη τύπου κουρού, γεμιστά με μήλο και καρύδια. Εύκολα μηλοπιτάκια με αφράτη ζύμη χωρίς αυγά και γάλα, ιδανική για το σχολείο των παιδιών αλλά και το καθημερινό κολατσιό μικρών και μεγάλων. Αυτά τα μηλοπιτάκια είναι και νηστίσιμα για απόλαυση όλες τις μέρες του χρόνου!

Εκτέλεση

Ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά στον αέρα.. .. πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη μαζί με κανέλα (εγώ δεν είχα και έβαλα κρυσταλλική ζάχαρη με κανέλα).

Καλή επιτυχία!

Η συνταγή είναι της ‎Sofia Palatsidh‎