Μηλοπιτάκια με σπιτική ζύμη τύπου κουρού, γεμιστά με μήλο και καρύδια. Εύκολα μηλοπιτάκια με αφράτη ζύμη χωρίς αυγά και γάλα, ιδανική για το σχολείο των παιδιών αλλά και το καθημερινό κολατσιό μικρών και μεγάλων. Αυτά τα μηλοπιτάκια είναι και νηστίσιμα για απόλαυση όλες τις μέρες του χρόνου!
- σπορέλαιο 1 ποτηράκι του κρασιού
- πορτοκαλι 1 ποτηράκι του κρασιού χυμό
- ζαχαρη 4 κουταλιές του γλυκού
- μπέικιν πάουντερ 2 κουταλιές του γλυκο
- αλατι μία κουταλιά του γλυκού
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 600 με 800 γραμμάρια
Υλικά
Εκτέλεση
Ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά στον αέρα.. .. πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη μαζί με κανέλα (εγώ δεν είχα και έβαλα κρυσταλλική ζάχαρη με κανέλα).
Καλή επιτυχία!
Η συνταγή είναι της Sofia Palatsidh
Ειδήσεις σήμερα
- Ξενοδοχείο στο Ηράκλειο σέρβιρε κατά λάθος σφηνάκια με καθαρτικό – 6 άτομα στην εντατική
- Παιδί έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας
- Άγιος Έρωτας: Η Σμαρώ “χάνει” το παιδί της
- Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Οι 6 περιοχές που θα σφυροκοπήσει η κακοκαιρία Cassandra
- Η Γη της Ελιάς : Η Χάιδω βάζει φιτιλιές στην σχέση του Παρασκευά και της Ειρήνης