Μπουκιές μοσχαριού με κουσκουσές

Κάνουμε το μοσχαρακι κοκκινιστο ως συνήθως. Όταν μαλακωσει το κρέας πρέπει να έχουμε αρκετό ζουμί στην κατσαρόλα για να ρίξουμε το κουσκουσες. Για ένα φλιτζάνι κουσκουσες χρειαζόμαστε δύο φλιτζάνια ζουμί.

Δείτε ακόμα: Μοσχάρι σούπα με πατάτες και καρότα !!!

Ρίχνουμε το ζυμαρικο, αλατι, πιπερι και βράζουμε για 15 – 20 λεπτά. Όταν κλείσουμε την φωτιά πρέπει να έχει αρκετό υγρό το φαγητό γιατί θα το τραβήξει το ζυμαρικο καθώς κρυώνει. Μπορεί να χρειαστεί να προσθέσουμε νερό στην διάρκεια του μαγειρεματος

Η συνταγη είναι από την εκπληκτικη ομαδα στο facebook «ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ» της κ.Reggina Filippou

Μπουκιές μοσχαριού με κουσκουσές

Μπουκιές μοσχαριού με κουσκουσές


Close