Ένα φαγητό που θα ήθελα να το δοκιμάσετε όλοι !!! Τέλειο σε γεύση και εμφάνιση !!
Λουκουμάκι λιώμα οι μπριζόλες !!! Θα ξετρελαθούν όλοι !!!!
Τι κάνουμε
Καθαρίζουμε κόβουμε και βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό .
Σουρώνουμε και τις στρώνουμε σε λαδωμένο ελαφρώς ταψάκι .
Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι ρίχνουμε μέσα τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε ελαφρώς ίσα να γυαλίσουν ,με τρυπητή κουτάλα τα βγάζουμε και τα στρώνουμε επάνω από τις πατάτες στο ταψάκι .
Στο ίδιο λάδι βάζουμε τις μπριζόλες αφού πρώτα τις πλύνομε τις αλατοπιπερώσουμε και τις περάσουμε ελαφρώς με λίγο αλεύρι και τις τσιγαρίζουμε ελαφρώς γυρνώντας τακτικά να δούμε να πάρουν λίγο χρώμα . Τις στρώνουμε από πάνω από τα κρεμμύδια .
Φτιάχνουμε την μανιταρόσουπα σύμφωνα με τις οδηγίες φακέλου δηλαδή αραίωσα το Νουνού 1και 1/2 κούπα γάλα και 1 και 1/2 νερό ρίχνουμε και το μείγμα του φακέλου ανακατεύουμε βράζει 5 λεπτά και το ρίχνουμε επάνω από τις μπριζόλες .
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς αέρα για 40 λεπτά αλλά λίγο πριν τα 40 λεπτά τραβάμε το ταψί με προσοχή πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και ξαναφουρνίζομαι για λίγα λεπτά να λιώσει το τυρί .
Σερβίρουμε παίρνοντας την κάθε μπριζόλα με το κάτω υλικό την πατάτα κρεμμύδι και συνοδεύουμε με σαλάτα .
Μπορείτε να φάτε και μόνο την μπριζόλα με σαλάτα ορισμένοι από την οικογένεια !!
Συνοδευτικό μία πλούσια σαλάτα !!!
Ευχαριστώ την φίλη Meri Peristeri για την συνταγή που μου έστειλε την έφτιαξα και όντως πολύ ωραία !!!!
Δεν μπορώ να σας περιγράψω την γεύση του να το φτιάξετε !!!!
Καλή όρεξη !!!!
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Η Συγκλονιστική εξομολόγηση του Πατρός Νικολάου στον γέροντα Χαράλαμπο
- Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Σύμφωνο συμβίωσης για το ζευγάρι- Ολες οι λεπτομέρειες
- Grand Hotel επόμενα επεισόδια: 12, 13, 14, 15
- Δημήτρης Λάλος – Αλέξανδρος Σταύρου: Η εντυπωσιακή φωτογραφία και το σχόλιο της Μαριλίτας Λαμπροπούλου
- Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Δ’ κύκλος: 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19