Οι πιο μαλακές και ζουμερές μπριζόλες με σάλτσα μανιταριών που έχετε φάει!

Ένα φαγητό που θα ήθελα να το δοκιμάσετε όλοι !!! Τέλειο σε γεύση και εμφάνιση !!
Λουκουμάκι λιώμα οι μπριζόλες !!! Θα ξετρελαθούν όλοι !!!!

Δειτε ακομα Χοιρινό σνιτσελ στο φούρνο σαν πίτσα!

Υλικά μερίδες 4
4 μπριζόλες χοιρινές
3 κρεμμύδια κομμένα σε λωρίδες
4 πατάτες κομμένες σε ροδέλες πάχος μισού πόντου
1 φακελάκι μανιταρόσουπα
3 κούπες γάλα ελαφρύ κατά προτίμηση [εγώ έβαλα αραιωμένο Νουνού ]
λίγο αλεύρι
αλάτι -πιπέρι
λίγο ελαιόλαδο
150 γραμ.τυρί γκούντα

Οι πιο μαλακές και ζουμερές μπριζόλες με σάλτσα μανιταριών που έχετε φάει!

Τι κάνουμε
Καθαρίζουμε κόβουμε και βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό .
Σουρώνουμε και τις στρώνουμε σε λαδωμένο ελαφρώς ταψάκι .
Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι ρίχνουμε μέσα τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε ελαφρώς ίσα να γυαλίσουν ,με τρυπητή κουτάλα τα βγάζουμε και τα στρώνουμε επάνω από τις πατάτες στο ταψάκι .

Οι πιο μαλακές και ζουμερές μπριζόλες με σάλτσα μανιταριών που έχετε φάει! Οι πιο μαλακές και ζουμερές μπριζόλες με σάλτσα μανιταριών που έχετε φάει! Οι πιο μαλακές και ζουμερές μπριζόλες με σάλτσα μανιταριών που έχετε φάει!

Δειτε ακομα Σπαγγέτι με κιμά και λιωμένα τυριά στο φούρνο

Στο ίδιο λάδι βάζουμε τις μπριζόλες αφού πρώτα τις πλύνομε τις αλατοπιπερώσουμε και τις περάσουμε ελαφρώς με λίγο αλεύρι και τις τσιγαρίζουμε ελαφρώς γυρνώντας τακτικά να δούμε να πάρουν λίγο χρώμα . Τις στρώνουμε από πάνω από τα κρεμμύδια .

Οι πιο μαλακές και ζουμερές μπριζόλες με σάλτσα μανιταριών που έχετε φάει! Οι πιο μαλακές και ζουμερές μπριζόλες με σάλτσα μανιταριών που έχετε φάει! Οι πιο μαλακές και ζουμερές μπριζόλες με σάλτσα μανιταριών που έχετε φάει!

Φτιάχνουμε την μανιταρόσουπα σύμφωνα με τις οδηγίες φακέλου δηλαδή αραίωσα το Νουνού 1και 1/2 κούπα γάλα και 1 και 1/2 νερό ρίχνουμε και το μείγμα του φακέλου ανακατεύουμε βράζει 5 λεπτά και το ρίχνουμε επάνω από τις μπριζόλες .

Οι πιο μαλακές και ζουμερές μπριζόλες με σάλτσα μανιταριών που έχετε φάει! Οι πιο μαλακές και ζουμερές μπριζόλες με σάλτσα μανιταριών που έχετε φάει!

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς αέρα για 40 λεπτά αλλά λίγο πριν τα 40 λεπτά τραβάμε το ταψί με προσοχή πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και ξαναφουρνίζομαι για λίγα λεπτά να λιώσει το τυρί .
Σερβίρουμε παίρνοντας την κάθε μπριζόλα με το κάτω υλικό την πατάτα κρεμμύδι και συνοδεύουμε με σαλάτα .

Δειτε ακομα Εύκολη, οικονομική συνταγη για κοτόπουλο μουσταρδάτο σε 5’!

Οι πιο μαλακές και ζουμερές μπριζόλες με σάλτσα μανιταριών που έχετε φάει! Οι πιο μαλακές και ζουμερές μπριζόλες με σάλτσα μανιταριών που έχετε φάει!

Οι πιο μαλακές και ζουμερές μπριζόλες με σάλτσα μανιταριών που έχετε φάει!

Μπορείτε να φάτε και μόνο την μπριζόλα με σαλάτα ορισμένοι από την οικογένεια !!

Οι πιο μαλακές και ζουμερές μπριζόλες με σάλτσα μανιταριών που έχετε φάει!

Οι πιο μαλακές και ζουμερές μπριζόλες με σάλτσα μανιταριών που έχετε φάει! Οι πιο μαλακές και ζουμερές μπριζόλες με σάλτσα μανιταριών που έχετε φάει! Οι πιο μαλακές και ζουμερές μπριζόλες με σάλτσα μανιταριών που έχετε φάει! Οι πιο μαλακές και ζουμερές μπριζόλες με σάλτσα μανιταριών που έχετε φάει!

Συνοδευτικό μία πλούσια σαλάτα !!!

Οι πιο μαλακές και ζουμερές μπριζόλες με σάλτσα μανιταριών που έχετε φάει!

Ευχαριστώ την φίλη Meri Peristeri για την συνταγή που μου έστειλε την έφτιαξα και όντως πολύ ωραία !!!!

Δεν μπορώ να σας περιγράψω την γεύση του να το φτιάξετε !!!!

Καλή όρεξη !!!!

Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Δειτε ακομα Σπετσοφαι φούρνου από τη Γωγω Σαμιου 

Δείτε όλες τις λαχταριστες συνταγές μας με ένα κλικ εδώ


Close