Περιμένοντας το πρώτο μου παιδάκι και ξαναεμφανίζεται ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας!!!

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες.

Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα, γιατί είμαι πολύ ταραγμένη συναισθηματικά! Με τον άνδρα μου γνωριστήκαμε σε μια εκδήλωση της εταιρίας που δουλεύουμε. ( σε άλλες πόλεις ο καθένας τότε ) Εγώ, πρόσφατα χωρισμένη από τον ΜΕΓΑΛΟ έρωτα της ζωής μου. Δεν έχει σημασία το γιατί. Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό! Απλά ασυμφωνία χατακτήρων που λέει κ το γνωστό άσμα.

Δείτε ακόμα: «Έζησα τον απόλυτο καλοκαιρινό έρωτα ώσπου… έμαθα ότι ετοιμάζεται να παντρευτεί άλλη!»

Ήμουν στα πατώματα. Ο μεγάλος μου έρωτας. Ο άνδρας που πάντα φανταζόμουν πως θα ήμασταν μαζί, δεν ήταν πια πλάι μου.

Ο τωρινός μου σύζυγος, με προσέγγισε πολύ όμορφα. Κατάλαβε αμέσως «το θέμα» μου. Ήταν πολύ γλυκός, τρυφερός, περιποιητικός και τρελά υπομονετικός! ( ακόμα κ σήμερα ο γλυκός μου έτσι είναι )

Κολακεύτηκα, τον ερωτεύτηκα και παντρευτήκαμε πριν 3 χρόνια! Έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση και περιμένουμε σε 2 μήνες το αγοράκι μας.

Δείτε ακόμα: Χώρισε, έχασε 20 κιλά, έγινε κορμάρα και βρήκε τον έρωτα της ζωής της! (εικόνες)

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ…

Λαμβάνω μήνυμα του πρώτου μεγάλου έρωτα! Να μου ζητάει να είμαστε ξανά μαζί! Να μου λέει χίλια όμορφα λόγια! Να δείχνει μετάνοια!

Κορίτσια, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου! Σαν έφηβη!

Η ιστορία αυτή νόμιζα πως είχε τελειώσει, αλλά μάλλον έκανα λάθος. Λίγο οι ορμόνες, λίγο ότι δε σβήστηκε ποτέ από το μυαλό μου, είμαι σε κατάσταση αμόκ.

Δείτε ακόμα: Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΜΠΑΣ

Τί να κάνω; Πώς να το αντιμετωπίσω; Ο σύζυγός μου φυσικά δεν το γνωρίζει και βέβαια δεν του αξίζει να πληγωθεί! Από την άλλη εγώ τρέμω από τον έρωτα που ποτέ δεν τελείωσε μάλλον!

Τις συμβουλές σας τις χρειάζομαι όσο τίποτα!

Με εκτίμηση, Ε.

Πηγή: eimaimama
Close