Ψαρονέφρι μαλακό και πολύ νόστιμο με μανιτάρια και λευκή σάλτσα βελουτε!! Το λευκό κρασί απογειώνει τη γεύση του και εντυπωσιάζει και τους πιο απαιτητικούς!!
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το ψαρονέφρι και το κόβουμε σε λεπτές ροδέλες σοτάρουμε σε βούτυρο μέχρι να πάρει λίγο χρώμα. Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα μανιτάρια και τα προσθέτουμε και αυτά μέχρι να μαλακώσουν σβήνουμε με μισό φλιτζάνι λευκό κρασί και το αφήνουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Στη συνέχεια
προσθέτουμε την μουστάρδα λίγο ζάχαρη, το αλάτι, το πιπέρι και τέλος την κρεμά γάλακτος.
Αφήνουμε να βράσει λίγο με την κρέμα γάλακτος μέχρι να πηχτωση και ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο δυόσμο η μαϊντανό.
Καλή επιτυχία!!!
Η συνταγή είναι της Panagiota Kiriakou
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες