Ψαρονέφρι με μανιτάρια και λευκή σαλτσα

Ψαρονέφρι μαλακό και πολύ νόστιμο με μανιτάρια και λευκή σάλτσα βελουτε!! Το λευκό κρασί απογειώνει τη γεύση του και εντυπωσιάζει και τους πιο απαιτητικούς!!

Υλικά

ψαρονέφρι

βούτυρο (για το σοτάρισμα)

φρέσκα μανιτάρια

250γρ κρεμά γάλακτος

1/2 ποτήρι λευκό κρασί

1κ.σ μουστάρδα

λίγο ζάχαρη

αλάτι, πιπέρι

φρέσκο δυόσμο ή μαϊντανό

Δειτε ακομα Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Ψαρονέφρι με μπύρα και σάλτσα μανιταριών

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε το ψαρονέφρι και το κόβουμε σε λεπτές ροδέλες σοτάρουμε σε βούτυρο μέχρι να πάρει λίγο χρώμα. Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα μανιτάρια και τα προσθέτουμε και αυτά μέχρι να μαλακώσουν σβήνουμε με μισό φλιτζάνι λευκό κρασί και το αφήνουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Στη συνέχεια
προσθέτουμε την μουστάρδα λίγο ζάχαρη, το αλάτι, το πιπέρι και τέλος την κρεμά γάλακτος.
Αφήνουμε να βράσει λίγο με την κρέμα γάλακτος μέχρι να πηχτωση και ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο δυόσμο η μαϊντανό.

Ψαρονέφρι με μανιτάρια και λευκή σαλτσα

Καλή επιτυχία!!!

Η συνταγή είναι της Panagiota Kiriakou

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ


Close