Τα πιο μαλακά και αφράτα κουλουράκια βουτύρου

Αυτά τα μπισκοτάκια θα γίνουν τα αγαπημένα των παιδιών!! Είναι αφράτα πολύ μαλακά και μοσχοβολάνε!! Μπορείτε να τρώτε και εσείς με το καφεδάκι σας!! Εύκολα στην εκτέλεση και γρήγορα!

Υλικά 

3 Βουτυρά αγελαδινά (250 γρ το καθένα)

3 βανίλιες

3 φλυτζάνια τσαγιού ζάχαρη

1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό αλάτι

περίπου 6 κούπες του νεσ καφέ αλεύρι

3 φακελάκια μπεικιν παουντερ

3 πορτοκάλια το χυμό.τους και το ξύσμα

3 αυγά

Δειτε ακομα Μπισκότα βουτύρου με ζαχαρόπαστα για κέρασμα!

Εκτέλεση

Παίρνουμε τα πολύ παγωμένα Βουτυρά και τα κόβουμε κομματάκια και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ μαζί με τη ζάχαρη. Τα δουλεύουμε πάρα μα πάρα πολύ καλά να αφρατεψουν. Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το αλεύρι. Τα δουλεύουμε περίπου 10 λεπτά. Τέλος ρίχνουμε το αλεύρι σιγά σιγά ώσπου να γίνει μια αφράτη κολλώδες ζύμη. Βάζουμε σε ειδικό εργαλείο(κορνε) και τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα που έχουμε τοποθετήσει σε ταψί. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά (ανάλογα το φούρνο). Βγαίνουν περίπου 75 κομμάτια.

Τα πιο μαλακά και αφράτα κουλουράκια βουτύρου

Καλή επιτυχία!!!

Η συνταγή είναι της ‎Tzeni Tsanaktsidou‎ 

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

 


Close