Το πιο νόστιμο τσιζκεικ με ζελέ και βυσσινο!

Υλικά

250 γρ. μπισκότα digestive
90 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
400 ml. κρέμα γάλακτος
60 γρ. ζάχαρη άχνη
500 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
ζελε λεμονι ή ανανα (1 φάκελο)
κομπόστα βύσσινο
λίγη άχνη και 3 κουταλιές κορν φλάουρ

Δειτε ακομα Αφράτο Τσίζκέικ λεμονιού!
Εκτέλεση

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα με το Multi προσθέτουμε το βούτυρο λιωμένο και ανακατεύουμε ώσπου το μείγμα να έχει την υφή βρεγμένης άμμου. Πιέζουμε την επιφάνεια με κουτάλι για να γίνει ομοιόμορφη. Ετοιμάζουμε την κρέμα τυριού: Με μίξερ χειρός χτυπάμε, στη μεσαία ταχύτητα, την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη, ώσπου να αποκτήσει παχύρρευστη υφή. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και συνεχίζουμε το χτύπημα, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.Φτιάχνουμε και το ζελε΄να γίνει η συσταση του σαν μελι και προσθετουμε στην κρεμα.
Απλώνουμε με κουτάλι την κρέμα τυριού πάνω στο κρύο μπισκότο και τοποθετούμε στην κατάψυξη για 2 ώρες, ώσπου να σταθεροποιηθεί η κρέμα.Ρίχνω το υγρο απ το βαζο βυσσινο και το πήζω με το κορν φλαουρ και λίγη αχνη.Αφού κρυωσει το ρίχνω πάνω από την κρεμα

Μια συνταγή από την Ειρήνη Σταματέλλη

Το πιο νόστιμο τσιζκεικ με ζελέ και βυσσινο!

Δείτε ακόμα Το πιο λαχταριστό και πρωτότυπο τσιζκέικ με Toblerone! 

Δείτε όλες τις λαχταριστες συνταγές μας με ένα κλικ εδώ


Close