Υπέροχη τούρτα σοκολατίνα που γίνεται και παστάκια για κέρασμα!

Τόσο απολαυστική και γευστική όσο δεν έχετε ξαναδοκιμάσει ποτέ! Η συνταγή είναι εύκολη και το αποτέλεσμα σίγουρο! Μπορούμε να την κόψουμε κομματάκια και να κάνουμε φανταστικά παστάκια!

Εκτέλεση

Χτυπάμε πολυ Καλά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατεψουν ρίχνουμε το αλεύρι με μπεικιν Και κακάο.ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΕΛΑΦΡΏΣ.2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΌ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΖΑΧΑΡΗ 1 ΚΟΥΤΑΛΙ ΝΕΣ ΚΑΦΕ.ψήνουμε σε ταψί 38 εκ σε προθερμασμένο φούρνο 180 Βαθμους Μέχρι να ξεκολλήσει. Από τα τοιχώματα.

Γύρω. στα 30 λεπτά.αφού κρυώσει κόβουμε στη μέση σιροπι σαντιγί κλείνουμε.σιροπι σαντιγί Και.απο πάνω τη σοκολάτα…..ζεσταίνουμε τη κρέμα γάλακτος Και τη ρίχνουμε στη κουβερτουρα ..κρυώνει Και βαζουμε και το μέλι…το απλώνουμε Από πανω…!!

Υπέροχη τούρτα σοκολατίνα που γίνεται και παστάκια για κέρασμα!

Υπέροχη τούρτα σοκολατίνα που γίνεται και παστάκια για κέρασμα!

ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΚΑΛΗ ΑΠΌΛΑΥΣΗ !!!

Ευχαριστούμε για την συνταγή την Theodosia Halvatzh

Close