4 απλοί τρόποι για να κάνετε το μικρό σας στήθος να φαίνεται μεγαλύτερο!

Κανονικά κάθε γυναίκα πρέπει να είναι ευτυχισμένη με το σώμα που έχει.. Αλλά δυστυχώς, πολλές γυναίκες δεν είναι! Εάν δεν σας αρέσουν τα στήθη σας και θέλετε να τα κάνετε να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο στητά, διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές και τα κόλπα για το πώς να το επιτύχετε χωρίς χειρουργική επέμβαση, χάπια ή ορμόνες.

4 απλοί μέθοδοι! Χρησιμοποιήστε την στάση σας και κάντε ασκήσεις

1. Ξέρετε οτι η στάση σας μπορεί να κάνει το στήθος σας να φαίνεται μεγαλύτερο; Κάντε το τεστ του καθρέφτη. Κοιτάξτε στον καθρέφτη έχοντας πλάγια θέση, δείτε εάν μπορείτε να σχηματίσετε μια ευθεία γραμμή από το λοβό σας, στον ώμο, το ισχίο, το γόνατο, και στο μέσο του αστραγάλου σας. Εάν μπορείτε να σχεδιάσετε αυτή τη γραμμή, η στάση σας αυτή, θα κάνει το στήθος σας να μοιάζει μεγαλύτερο και πιο στητό, καθώς θα σας κάνει να φαίνεστε πιο αδύνατες και ψηλότερες.

Δείτε ακόμη: 8 αλλαγές που ίσως συμβούν στο στήθος σας κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης

2. Εξάσκηση για να έχετε μια καλή στάση. Αυτός είναι μακράν ο λιγότερο δαπανηρός και ταχύτερος τρόπος για να κάνετε το στήθος σας να φαίνεται μεγαλύτερο. Κάντε την άσκηση του καθρέφτη πολλές φορές μέσα στην ημέρα για να διορθώσετε τη στάση σας. Είναι πιο σημαντικό να δημιουργήσετε “μυϊκή μνήμη” έτσι ώστε να μπορείτε να διατηρείτε μη συνειδητά και φυσικά τη σωστή στάση χωρίς κόπο.

Κάντε την άσκηση του καθρέφτη πολλές φορές μέσα στην ημέρα για να διορθώσετε τη στάση σας.

Δείτε ακόμη: 10 παράξενες αντιδράσεις του σώματος

3. ” Χτίστε” τους ανώτερους θωρακικούς μύες σας (η εκγύμναση των χαμηλότερων θωρακικών μυών θα μειώσει στην πραγματικότητα το μέγεθος του στήθους σας). Η αύξηση του όγκου των μυών κάτω από το στήθος σας θα τα κάνει να φαίνονται πιο σφιχτά και πιο στρογγυλεμένα. Τα τακτικά  push-ups είναι ένας τρόπος για να επιτευχθεί αυτό. Ξεκινήστε την εκγύμναση με αργό ρυθμό μέχρι να μπορέσετε να κάνετε με τη μία 15 push-ups. Υπάρχουν επίσης και πολλές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε για να χτίσετε τους θωρακικούς μύες

4. Εστιάστε στη μέση σας. Το αδυνάτισμα και ο σχηματισμός του κορμού σας (οι μύες γύρω από τη μέση και τις νευρώσεις) θα κάνουν το στήθος σας να φαίνεται μεγαλύτερο. Δοκιμάστε ασκήσεις γιόγκα και πιλάτες που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάψετε θερμίδες ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν τους μύς του κορμού σας.

Δείτε ακόμη: 6 λόγοι για να αρχίσετε να κάνετε μασάζ στο στήθος σας!

Μην ξεχνάτε όμως, ότι η απώλεια βάρους μπορεί να κάνει το στήθος σας μικρότερο. Έτσι, καλύτερο είναι να τονώσετε τη μέση σας, και όχι απαραίτητα να χάσετε βάρος

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close