5 κόλπα που θα κάνουν την απώλεια βάρους πιο εύκολη

Όταν κάνουμε δίαιτα είναι πολύ πιο δύσκολο να αντισταθούμε στο φαγητό.Ένας από τους λόγους είναι ότι όσο είμαστε  στο σπίτι ,επισκεπτόμαστε την κουζίνα πιο συχνά. Στο παρακάτω άρθρο σας δίνουμε πέντε ενδιαφέροντα κόλπα για πιο εύκολη απώλεια βάρους.

diet

 

1.       Μυρίστε μπανάνα, μήλο ή μέντα

Μια έρευνα από τρεις χιλιάδες εθελοντές απέδειξε ότι, όταν μυρίζουμε  τρόφιμα πεινάμε λιγότερο και χάνουμε περισσότερο βάρος. Μια θεωρία λέει ότι συμβαίνει γιατί όταν μυρίζουμε τα τρόφιμα π ο εγκέφαλος νομίζει ότι τρώμε.

Η δίαιτα των 10 ημερών που εξαφανίζει το λίπος

2.       Τοποθετήστε ένα καθρέφτη απέναντι σας, ενώ τρώτε
Αν τρώτε μπροστά από έναν καθρέφτη, μπορείτε να φάτε ένα τρίτο λιγότερο. Παρατηρώντας τον εαυτό μας ενώ τρώμε θυμόμαστε τους στόχους μας και τρώμε λιγότερο.

tape-403591_960_720

3.       Περικυκλώστε τον εαυτό σας με μπλε χρώμα

Υπάρχει ένας καλός λόγος για τον οποίο τα εστιατόρια  είναι διακοσμημένα σε μπλε χρώμα. Το μπλε χρώμα μειώνει την όρεξη.Σερβίρετε το γεύμα σας σε μπλε πιάτα, φορέστε μπλε χρώματα ενώ τρώτε ή  βάλτε μπλε τραπεζομάντιλο. Αποφύγετε το κόκκινο, το κίτρινο και το πορτοκαλί.

Τέλος οι τύψεις για το βραδινό φαγητό.Η νέα δίαιτα της νύχτας θα φέρει τα πάνω κάτω!

4.       Καταγράψτε ό, τι τρώτε

Καταγράψτε ότι τρώτε. Κάθε φορά που θέλετε να φάτε κάτι περιττό, διαβάστε ότι έχετε ήδη φάει. Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε εάν είστε πεινασμένοι και θα αποτρέψει την υπερκατανάλωση τροφής.

5.       Δέστε ένα σχοινί γύρω από τη μέση σας

Πολλοί Γάλλοι δένουν ένα σχοινί γύρω από τη μέση τους κάτω από τα ρούχα τους, όταν πηγαίνουν σε ένα εστιατόριο. Με αυτό τον τρόπο δεν μπορούν να τρώνε περισσότερο, επειδή το σχοινί είναι πολύ σφιχτό.

Δείτε ακόμα: Γιατί δεν μπορούμε να χάσουμε εύκολα λίπος από την κοιλιά;

                          6 λάθη που κάνουν την απώλεια βάρους πιο δύσκολη απ’ότι είναι

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close