8 στιγμές για τις οποίες οι παντρεμένες μαμάδες δεν ζηλεύουν τις ελεύθερες

Όταν ένας γάμος κρατάει για  πολλά χρόνια, δεν είναι όλα ρόδινα. Έχει τις καλές στιγμές αλλά έχει και τις κακές του. Έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα και κάποιες φορές σε κάνει να αναρωτιέσαι τι κάνεις μέσα σε αυτό το γάμο. Κάποιες φορές οι παντρεμένες γυναίκες έχουν μπει στο πειρασμό και ζηλεύουν τις ανύπαντρες φιλες τους.

Και ποιος άλλωστε δεν ζηλεύει την ησυχία που έχει όταν είναι κάποιος ελεύθερος που δεν χρειάζεται κάποιος άλλος να διαλέξει για εσένα τι θα δεις στην τηλεόραση… Δεν έχεις να βάλεις πλυντήριο και να καθαρίσεις και για άλλα άτομα.. έχεις χρόνο για τον εαυτό σου.. και δεν χρειάζεται να δίνεις προσοχή σε ένα σύζυγο που κάνει κάποιες φορές σα παιδάκι και  φέρετε λες και είναι ελεύθερος.

Αλλά αν δεις τα διάφορα παραδείγματα γύρω σου, όπως ας πούμε μια ελεύθερη μητέρα που είχε κανονίσει μέσω διαδικτύου να βγεί ένα ραντεβού, και όταν έφτασε συνάντησε τελικά ένα αλαζόνα άνδρα ο οποίος ήταν και τσιγκούνης καθώς δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη στο πρώτο ραντεβού και κάπως έτσι τελείωσε και εκεί… τότε συνειδητοποιείς οτι το να είσαι παντρεμένη τελικά δεν είναι και τόσο ‘άσχημο .

Παρακάτω σοτ δίνουμε κάποιους λόγους για να μήν ζηλέυεις τίς ελέυθερες φίλες σου.

Οι ελεύθερες μαμάδες έχουν χρόνο για τον εαυτό τους, δεν έχουν να περιποιηθούν κανένα άνδρα μπορούν να δουν οτι θέλουν στην τηλεόραση χωρίς να δώσουν λογαριασμό σε κανένα.

  • Το να είσαι παντρεμένη= με όχι ραντεβού μέσω διαδικτύου.

Υπήρχαν και οι εποχές που δεν γνώριζες κάποιον μέσω διαδικτύου και έτσι έγιναν και οι περισσότεροι γάμοι. Είναι κάπως άσχημα τα ραντεβού μέσω διαδικτύου καθώς είναι σαν τα ψώνια που κάνετε από το ίντερνετ, αλλά το χειρότερο είναι οτι δεν σου αφήνει περιθώρια για να υπάρξει χημεία. Επίσης, δεν είναι και το καλύτερο να περιμένεις να δείς κάποιον σε ένα ραντεβού και να μην ξέρεις αν είναι φυσιολογικός. Οπότε τι και αν παλιά δεν γνώριζες τον άνδρα μέσω Ίντερνετ;

Δείτε ακόμη: Ο γάμος μπορεί να έχει τις κακές στιγμές του, αλλά υπάρχουν και άλλα πέρα από αυτό

  • Το περπάτημα της ντροπής

Το κάναμε όλες οι κοπέλες στο πανεπιστήμιο, όπου πήγαινες κοιμόσουν στο σπίτι κάποιου και έψαχνες τρόπο να φύγεις από το σπίτι αυτού πριν η συγκατοικός σου καταλάβει οτι δεν πέρασες την νύχτα εκεί… Λοιπόν, αυτό είναι ακόμη πιο ταπεινωτικό όταν η συγκάτοικος σας είναι τα παιδιά σας και αυτά θα αναρωτιούνται που είναι η μαμά τους και που πέρασε την νύχτα.

  • Δεν υπάρχει κάτι νέο στο Σεξ

Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν τη μονογαμία βαρετή, αλλά τουλάχιστον οι παντρεμένοι δεν χρειάζεται να έχουν κάτι νέο στο σεξ. Δεν χρειάζεται να δούνε κάποιο γυμνό για πρώτη φορά και να ανακαλύψουνε ότι έχει ένα τατουάζ με τη μάνα του σε ένα παράξενο μέρος του σώματός του ή ότι έχει περισσότερες τρίχες στο σώμα και από ένα λυκάνθρωπο. Έτσι, ενώ το σεξ όταν είσαι παντρεμένος δεν είναι πάντα τόσο συναρπαστικό, δεν είναι και ποτέ παράξενο. Οπότε το προτιμούμε!!!!!

Δείτε ακόμη: 7 πράγματα που ποτέ δεν πρέπει να λέμε σε κανένα για τη σχέση μας

  • Δεν χρειάζεται να βγαίνουμε ραντεβού μετά τα παιδιά

Το να πας ραντεβού είναι περίπλοκο. Ειδικά όταν έχεις παιδιά. Καθώς το παιδί σου μπορεί να μην συμπαθήσει το νέο σου σύντροφο ή ακόμη και εσύ μπορείς να το ακυρώνεις επειδή έχεις να πας το παιδί για μπάλα ή για να το διαβάσεις στο σπίτι. Οπότε τα ραντεβού δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα όταν είσαι γονιός.

  • Δεν υπάρχουν διαλείμματα τα Σαββατοκύριακα.

Τα σαββατοκύριακα είναι σχεδόν εξολοκλήρου για τα παιδιά, τα πας βόλτες για παιχνίδι ή οπουδήποτε αλλού θέλουν. Το καλό με το να είσαι ελεύθερη μητέρα είναι οτι τα παιδιά κάποια σαββατοκύριακα τα περνούν με το μπαμπά τους. Το κακό είναι οτι δεν έχεις κανένα να σε βοηθήσει σε αυτά τα σαββατοκύριακα που τα παιδιά θα είναι μαζί σου και θα μοιάζουν ατέλειωτα.

  • Ο πρώην άνδρας σου έχει μια κοπέλα που μοιάζει με 19 χρονών.

Είναι δύσκολο να δείτε τον πρώην σας να βγαίνει ραντεβού και πόσο μάλλον με μια μικρή κοπέλα. Η οποία θα συμμετέχει στο μεγάλωμα των παιδιών σας και η οποία θα είναι με τα παιδιά σας σαν κολλητή…Καλύτερα λοιπόν, παντρεμένη!!!

Δείτε ακόμη: Οι μεγαλυτεροι μυθοι που μας ειπαν (και τους πιστεψαμε) γυρω απο τις σχεσεις

  • Οι παντρεμένες μαμάδες δεν χρειάζεται να συνηθίσουν τις περίεργες συνήθειες ενός καινούργιου άνδρα.

Κάνεις χρόνια να συνηθίσεις έτσι και αλλιώς το πρώτο σύζυγο, τις παραξενιές του, τα άπλυτα που τα αφήνει παντού, το ροχαλητό. Πόσο πιο δύσκολο είναι να συνηθίσεις πάλι από την αρχή τις παραξενιές ενός καινούργιου άνδρα.

  • Οι κανόνες της Τεχνολογίας βεβαιώνουν οτι το ραντεβού θα είναι μια εντελώς νέα φοβερή περιπέτεια

Πριν πάνε συνήθως στο ραντεβού οι νέες μαμάδες, κάνουν check in  και γράφουν ένα κείμενο για την καινούργια τους περιπέτεια. Τώρα, τα ραντεβού έχουν να κάνουν με τις εφαρμογές, Snapchat, Instagram check-ins και τις αναζητήσεις της Google. Το Διαδίκτυο αποτελεί ένα είδος ντετέκτιβ. Είναι σαν ο καθένας να σας γνωρίζει πριν καν συναντηθείτε…..Μπλέαχ…

Όλα αυτά δεν σημαίνουν οτι λυπόμαστε τις ανύπαντρες μητέρες. Αντιθέτως, οι ελεύθερες μαμάδες έχουν χρόνο για τον εαυτό τους, δεν έχουν να περιποιηθούν κανένα άνδρα μπορούν να δουν οτι θέλουν στην τηλεόραση χωρίς να δώσουν λογαριασμό σε κανένα. Απλά , αυτό που θέλουμε να επισημάνουμε είναι τοι υπάρχουν και καλά αλλά και κακά και στο να είσαι παντρεμένη αλλα και ανύπαντρη μητέρα. Αλλά και στις δύο περιπτώσεις για αυτό που έχουμε να καμαρώνουμε και οι 2 είναι οτι έχουμε τα παιδιά μας, που διασκεδάζουμε πολύ μαζί τους και δεν χρειάζομαστε κανένα σύντροφο για αυτό!

 

Πηγή: mom.me
Close