Αποκτήστε πιο επίπεδη κοιλιά σε 30 ημέρες με 1 μόνο άσκηση

Το όνειρο κάθε γυναίκας είναι η επίπεδη κοιλιά.Πόσες ώρες εν έχουμε χτυπηθεί στα γυμναστήρια,πόσες δίαιτες δεν έχουμε δοκιμάσει προκειμένου να τα καταφέρουμε…Αν κάποιος μας έλεγε πως μπορούμε να αποκτήσουμε πιο επίπεδη κοιλιά,κάνοντας μία μόνο άσκηση για 4 λεπτά κάθε μέρα,θα πιστεύαμε πως είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Κι όμως παρακάτω θα δείτε πως όντως υπάρχει μια άσκηση που ενισχύει τους μυς του στομάχου σας, τα χέρια, τα πόδια, ακόμη και τα οπίσθια σας! Πρόκειται για μια άσκηση σταθερότητας όπου τοποθετούμε τους εαυτούς μας σε μορφή σανίδας.

ομορφια

 

photo workout-essentials

Φαίνεται αρκετά απλό, αλλά μην  ξεγελιέστε!  Όταν  ξεκινάμε,  μετά βίας θα μπορούμε να σταθούμε έτσι για 20 δευτερόλεπτα. Για να επιτευχθεί ο σκοπός μας και να αντέξουμε και τις 30 ημέρες,πρέπει να έχουμε υπομονή και πείσμα. Βοηθούν επίσης οι σωστές αναπνοές και η συγκέντρωση στην άσκηση.

Αυτός είναι ο πίνακας με το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσουμε.Για κάθε ημέρα αναγράφει την ώρα που χρειάζεται να κάνουμε την άσκηση.Προσοχή!Μην παρασυρθείτε και το παρακάνετε γιατί υπάρχει κίνδυνος να τραυματίσετε τους μυς σας.

ομορφια

 

photo workout-essentials

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Περισσότερα σχετικά αρθρα δείτε εδώ

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close