Τα Πράγματα που αλλάξαν στη ζωή μου όταν  έγινα μπαμπάς!

Τα συναισθήματα ενός πατέρα δεν  περιγράφονται με λόγια γλυκανάλατα. Αυτά που θα ήθελα να σας πω ότι νιώθω, απλά δε περιγράφονται  με λόγια. Η  αγάπη που νιώθεις δεν συγκρίνεται με τίποτα από όλα αυτά που αφήνεις πίσω σου,απ’τη στιγμή που θα γίνεις μπαμπάς!

Γιατί η ζωή σου αλλάζει ολοκληρωτικά. Αν θεωρείς ότι πατέρας είναι αυτός που απλά είναι μέσα στο σπίτι και το μόνο που κάνει, είναι να κάθεται στον καναπέ και να αλλάζει κανάλια, Καλύτερα κάτσε μόνος σου.

Το παιδί έχει ανάγκες και δε μιλάμε να του πάρεις ένα παιχνίδι για να βγεις από την υποχρέωση, η να το πας σε έναν παιδότοπο και να το παρατήσεις για να πιεις ήσυχος το καφέ σου.Το παιδί είναι σα ζυμαράκι που ο πλάθεται ανάλογα με τα βιώματα του και τα παραδείγματα που θα πάρει από σένα…

Ας πάμε στο θέμα μας  όμως!

Τι άλλαξε στη ζωή μου όταν έγινα μπαμπάς…

ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

  • Αυτόματα χρίστηκα σε superman, Εγκυκλοπαίδεια  Λαρούς – Μπριτάννικα, φωτεινό παντογνώστη …Κοινώς πρεπει να ξέρω τα πάντα, για να απαντάω σε εκατομμύρια γιατί!
  • Εκεί που έτρεχα και πήγαινα σφαίρα με το αυτοκίνητο και τη μηχανή  και μπινελίκωνα ασύστολα αυτούς που ξεπετάγονταν μπροστά μου, τώρα πάω σαν χελώνα,με ζώνη ΠΑΝΤΑ και βρίζω (δε κόβεται το ρημάδι) αθόρυβα!
  • Τα βράδια (μάλλον τα πρωινά) που επέστρεφα σπίτι από μπαρότσαρκες και καμιά φορά με έπαιρνε ο ύπνος με το κλειδί στο χέρι ,έχουν περάσει ανεπιστρεπτί! Τώρα με το που τελειώνει η δουλειά φεύγω σφαίρα για το σπίτι!
  • Οι πιπιλίες πήγαν περίπατο και στην θέση τους ήρθαν οι πιπίλες!Κοινώς το sex παρόλο που πολλές φορές θέληση υπάρχει να γίνει,είναι τεχνικά αδύνατο με τη μικρή στη μέση του κρεβατιού!Πλέων το κρεβάτι είναι φαντασίωση για μας σε αντίθεση με τη τουαλέτα και το καναπέ. Α!Και πάντα στο αθόρυβο όταν είναι η μικρή σπίτι.
  • Η ξεγνοιασιά χάθηκε και στη θέση της ήρθε,παράνοια να το πω εμμονή να το πω.. Πάντως κάθε μα κάθε βράδυ, κρυφά τσεκάρω αν αναπνέει. Έχω άγχος για τα πάντα !Αν έφαγε,αν κοιμήθηκε,ποιος θα ναι ο αλήτης που θα μπλέξει πρώτη φορά μαζί της… Καλά δε άμα αρρωστήσει ζούμε τραγελαφικές καταστάσεις μέσα στο σπίτι!
  • Απέκτησα κάποιο σκοπό και η ζωή μου πήρε χρώμα! Τώρα ζω και αναπνέω ανάλογα με τη διάθεση της κόρης μου. Αν είναι καλά είμαι και εγώ,άν δεν είναι, η ζωή μου μαυρίζει..Αν τσακωθεί με τη μάνα της και τη βάλει τιμωρία είμαι σε φαση serial Killer!
  • Το καλύτερο συναίσθημα το κράτησα για το τέλος.Η μαγεία!Έτσι νιώθω μαγεμένος.Από τότε που ήταν σποράκι στη κοιλιά,να τη βλέπω μέρα με τη μέρα να μεγαλώνει,να μου μοιάζει,να με αντιγράφει,να με κάνει ότι θέλει και να γουστάρω τρελά!

 

Close