Έρευνες λένε ότι όσοι γεννιούνται τον Δεκέμβριο, είναι τα καλυτερα παιδιά και ζουν και περισσότερο

Όλοι εσείς που έχετε γεννηθεί Δεκέμβρη, όμως και εσείς που πιάνατε στο δούλεμα εκείνον τον ένα φίλο της παρέας ο οποίος έκλεισε τελευταίος τα 18, ενώ εσείς είχατε μπει στην ενήλικη ζωή για τα καλά… μαντέψτε. Η επιστήμη έρχεται για ακόμα μία φορά να υπερασπιστεί τους «αδύναμους» της υπόθεσης.

Δεν πα να σε κοροϊδεύουν πως “είσαι νινί ακόμα”, εσύ από εδώ και στο εξής θα έχεις σοβαρή απάντηση να δίνεις!

Έρευνες λένε ότι όσοι γεννιούνται τον Δεκέμβριο, είναι τα καλυτερα παιδιά και ζουν και περισσότερο

Και σαν να μην έφτανε αυτό, είναι επίσης πιο καλοπροαίρετα άτομα, ενώ επιπλέον μια έρευνα η οποία πραγματοποιήθηκε σε φοιτητές της Αμερικής απέδειξε ότι είναι λιγότερο κυκλοθυμικά άτομα και δεν παραπονιούνται σε πολύ μεγάλο βαθμό.

 

Στο τελευταίο βέβαια, να έρθουμε να απαντήσουμε όλοι εμείς οι γκρινιάρηδες αφήνοντας αυτό εδώ και να κοντραριστούμε στο ποιος θα ζήσει πιο πολύ τελικά!

Γυρίζοντας ωστόσο στα θετικά του να έχεις γεννηθεί Δεκέμβρη μήνα, ακόμα μία μελέτη που διεξήχθη σε σχεδόν 1.750.000 ανθρώπους από τις Η.Π.Α, ισχυρίζεται πως όσοι γιορτάζουν τα γενέθλιά τους τελευταίοι, είναι και αυτοί με τις μικρότερες πιθανότητες να εμφανίσουν κάποια καρδιαγγειακή νόσο. Παράλλληλα, με βάση το International Journal of Sports Medicine, τα ίδια άτομα είναι γεννημένοι αθλητές!

Έρευνες λένε ότι όσοι γεννιούνται τον Δεκέμβριο, είναι τα καλυτερα παιδιά και ζουν και περισσότερο

Προικισμένοι και με το παραπάνω θα έλεγε κανείς ότι είναι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι! Ωστόσο σύμφωνα με επιστήμονες, δεν έχει να κάνει τόσο με το μήνα Δεκέμβρη, όσο με το γεγονός ότι καθώς μια γυναίκα είναι έγκυος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το μωρό λαμβάνει περισσότερη βιταμίνη D από τον ήλιο.

 

ΣΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΛΟΙΠΌΝ ΠΟΥ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΑΙΣΘΆΝΕΣΑΙ ΑΔΙΚΗΜΈΝΟΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΕΛΑΡΓΌ Ο ΟΠΟΊΟΣ ΣΕ ΈΦΕΡΕ ΚΟΝΤΆ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ, ΜΕ ΣΥΝΈΠΕΙΑ ΝΑ ΠΑΊΡΝΕΙΣ ΈΝΑ ΔΏΡΟ ΓΙΑ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΈΣ ΜΑΖΕΜΈΝΕΣ, ΝΑ ΣΚΈΦΤΕΣΑΙ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΚΑΛΆ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΣΕ ΠΡΟΊΚΙΣΕ Η ΖΩΉ!

Πηγή: diaforetiko
Close