Γιατί πρέπει να αποφεύγεις να κάθεσαι σταυροπόδι

άθεστε και, σχεδόν ασυναίσθητα, σταυρώνετε το ένα πόδι πάνω στο άλλο. Ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξετε στάση. «Μην καμπουριάζεις!», «Παιδί μου στάσου ίσια!», φώναζαν κάποτε οι μαμάδες μας όταν μας έβλεπαν να καμπουριάζουμε πάνω στο γραφείο του δωμάτίου μας ή να στεκόμαστε με λόρδωση.

Η στάση που έχουμε είναι πολύ σημαντική για τη μελλοντική διάπλαση και συνολική εξωτερική μας εικόνα. Και δεν εννοούμε μόνο όταν ένας άνθρωπος βρίσκεται στην ανάπτυξη, αλλά και στην μετέπειτα πορεία της ζωής του.

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close