Καλοκαίρι 2020: Αυτή είναι η απόλυτη άσκηση για να φτιάξεις τέλεια πόδια και οπίσθια!

Ποιος δεν έχει 10 λεπτά διαθέσιμα για να αποκτήσει τέλεια πόδια και οπίσθια; Μια απλή αλλά αποτελεσματική άσκηση μπορεί να σμιλέψει τα οπίσθια, να τονώσει τους μηρούς σου και να κάψει από 90 έως 135 θερμίδες σε μόλις 10 λεπτά!

Φόρα τα αθλητικά σου και ακολούθησε το παρακάτω πρόγραμμα γυμναστικής που αποτελείται από 9 ασκήσεις των 45 δευτερολέπτων και διαλείμματα των 10 δευτερολέπτων.

Ιδανικά μπορείς να κάνεις την άσκηση ενδιάμεσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα cardio ασκήσεων, ενώ μπορείς να επαναλάβεις όλη την ρουτίνα 2 ή 3 φορές, αν έχεις χρόνο. Επανέλαβε μέρα παρά μέρα για να δεις αποτελέσματα και να φαίνεσαι πιο σέξι με το μαγιό σου!

Πηγή: youweekly.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close