Κόλπα για τη διάρκεια της περιόδου που θα σας κάνουν τη ζωή καλύτερη!

Η περίοδος είναι μια δύσκολη στιγμή για πολλές γυναίκες. Όλες κάνουμε τα πάντα για να απομακρύνουμε τον πόνο και για να παραμείνουμε καθαρές.

Εμείς θα μοιραστούμε με εσάς κάποια κολπάκια που θα μετατρέψουν αυτές τις δύσκολες μέρες του μήνα σε πραγματικό παράδεισο

10. Θερμοφόρα ή ζεστή κάλτσα

Κόλπα για τη διάρκεια της περιόδου που θα σας κάνουν τη ζωή καλύτερη!photo credit: depositphotos/wikihow

Όταν οι κράμπες είναι φριχτές χρησιμοποιήστε μια θερμοφόρα ή μια χειροποίητη “ζεστή” κάλτσα γεμάτη με ρύζι που θα έχετε τοποθετήσει στο φούρνο μικροκυμάτων για λίγα λεπτά.

9. Οικολογικό κύπελλο περιόδου

Κόλπα για τη διάρκεια της περιόδου που θα σας κάνουν τη ζωή καλύτερη!photo credit: depositphotos

Οι σερβιέτες και τα ταμπόν είναι ξεπερασμένα. Το κύπελλο της περιόδου είναι αυτό που όλοι περίμεναν. Δεν είναι μόνο ασφαλές – είναι κατασκευασμένο από ιατρικό πυρίτιο – αλλά είναι επίσης 99% στεγανό. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

Δείτε ακόμη: 20 πράγματα που αντιμετωπίζει μια γυναίκα κατά την περίοδο της εμμηνόπαυσης

8. Εσώρουχα περιόδου

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THINX (@shethinx) στις

Εάν εξακολουθείτε να αισθάνεστε ανασφαλείς με το κύπελλο της περιόδου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εσώρουχα για την περίοδο. Αυτά μπορούν να φορεθούν για την προστασία των ταμπόν ή τις διαρροές της κύστης ή και μόνα τους.

Όταν οι κράμπες είναι φριχτές χρησιμοποιήστε μια θερμοφόρα ή μια χειροποίητη “ζεστή” κάλτσα γεμάτη με ρύζι που θα έχετε τοποθετήσει στο φούρνο μικροκυμάτων για λίγα λεπτά.

7. Πλούσια τρόφιμα σε κάλιο 

Κόλπα για τη διάρκεια της περιόδου που θα σας κάνουν τη ζωή καλύτερη!photo credit: depositphotos

Τα τρόφιμα πλούσια σε κάλιο είναι γνωστό ότι βοηθούν με τις κράμπες, κάνοντας αυτές τις δύσκολες μέρες πιο εύκολες για εσάς. Φάτε όσες μπανάνες θέλετε!

Δείτε ακόμη: Υπάρχουν πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε ενώ έχετε περίοδο…

6. Όχι στα αλμυρά σνακ

Κόλπα για τη διάρκεια της περιόδου που θα σας κάνουν τη ζωή καλύτερη!photo credit: newline

Τα αλμυρά σνακ θα κάνουν χειρότερο το όλο πρήξιμο που έχετε κατά τη διάρκεια της περιόδου σας. Προσπαθήστε να επιμείνετε σε φρούτα και τρόφιμα χωρίς αλάτι.

Δείτε ακόμη: Είναι φυσιολογικό να έχουμε πιο »βαριά» περίοδο το καλοκαίρι;

5. Όχι στην καφεϊνη

Κόλπα για τη διάρκεια της περιόδου που θα σας κάνουν τη ζωή καλύτερη!photo credit: warnerbros

Η καφεΐνη κάνει τις κράμπες χειρότερες. Είναι ιατρικά αποδεδειγμένο, οπότε προσπαθήστε να αντικαταστήσετε το φλιτζάνι του καφέ σας με καφέ αντικαφεϊνέ.

4. Εφαρμογές περιόδου

Κόλπα για τη διάρκεια της περιόδου που θα σας κάνουν τη ζωή καλύτερη!photo credit: play.google.com

Η ψηφιακή εποχή στην οποία ζούμε όλοι μας είναι πραγματικά χρήσιμη όταν πρόκειται να παρακολουθήσετε τον κύκλο σας. Οι εφαρμογές περιόδου σας βοηθούν να είστε προετοιμασμένες υπολογίζοντας την επόμενη φορά που θα σας έρθει η περίοδος. Τέλειο!!!

3. Κουτί έκτακτης ανάγκης περιόδου

Κόλπα για τη διάρκεια της περιόδου που θα σας κάνουν τη ζωή καλύτερη!photo credit: amazon.com

Τα κουτί με χρήσιμα πράγματα για την περίοδο μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος να σταματήσετε να ανησυχείτε για το πότε και τι να αγοράσετε.

2. Παυσίπονα

Κόλπα για τη διάρκεια της περιόδου που θα σας κάνουν τη ζωή καλύτερη!photo credit: warnerbros.com

Αν δεν σας βοηθά τίποτα με τον πόνο, τα παυσίπονα μπορεί να είναι μια πραγματική ανακούφιση. Κάνετε κάποια έρευνα για να βρείτε την ιδανική λύση για εσάς.

1. Γιόγκα

Κόλπα για τη διάρκεια της περιόδου που θα σας κάνουν τη ζωή καλύτερη!photo credit: hbohttps://www.warnerbros.com/ 

Ορισμένες γυναίκες αποφεύγουν τα παυσίπονα και ακολουθούν τον παλιό καλό κανόνα: κάνουν αθλήματα. Η γιόγκα είναι μια από τις καλύτερες επιλογές κατά τη διάρκεια μιας περιόδου. Σας βοηθά να χαλαρώσετε και να διαλογίζεστε.

Μπόνους:

Κόλπα για τη διάρκεια της περιόδου που θα σας κάνουν τη ζωή καλύτερη!photo credit: hbo

Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για τις γυναίκες. Το σεξ και οι οργασμοί ειδικότερα, διευκολύνουν τον πόνο και βοηθούν τη μήτρα να ξεφορτωθεί το αίμα. Ναι!

Μπόνους 2

Κόλπα για τη διάρκεια της περιόδου που θα σας κάνουν τη ζωή καλύτερη!photo credit: xoJahtna/depositphotos/amazon

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θήκες για να βάλετε μέσα τα ταμπόν ώστε να μην είναι σε ελεύθερη θέα.

Πηγή: brightside.me

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close